Ewelina.Be
Fanka BB :)
Ja bym nie kupiła takiego koloru dla syna i też uważam, że ten rowerek nie nadaje się dla 6 miesięcznego dziecka. My mamy podobny i syn zaczął w nim jeździć jakoś przed pierwszymi urodzinami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie zgodzę się z Panią. Ten "rowerek" na początku może pełnić funkcję spacerówki + regulacja oparcia, pozycja leżąca, pół leżąca.Takmi rowerkiem moze jeździć dziecko ,które już samodzielnie i stabilnie siedzi , 6 miesięcy to zdecydowanie za mało, ja tez taki dostalam na 1 urodzinki, a co do koloru nie kupiłabym dla chlopca
A jaki jest sens używania tego zamiast wózka dla dziecka które nie siedzi? Dziecko i tak będzie leżało w dodatku rowerek ma mniej miejsca niż wózekNie zgodzę się z Panią. Ten "rowerek" na początku może pełnić funkcję spacerówki + regulacja oparcia, pozycja leżąca, pół leżąca.
Mam dwie spacerówki z Adamex'a, a chciałabym jeszcze taki rowerek dla dziecka. Poza tym moje dziecko już siedzi i to stabilnie.A jaki jest sens używania tego zamiast wózka dla dziecka które nie siedzi? Dziecko i tak będzie leżało w dodatku rowerek ma mniej miejsca niż wózek
A czy ma gdzieś Pani zdjęcie fotelika w tym kolorze? Chciałabym zerknąć.Mój Bułek ma fotelik do samochodu w kolorze czerwonego wina. Co kogo obchodzi jakich wyborów kolorystycznych dokonujesz? To twoje dziecko, twój sprzęt, twoje pieniądze. Ktoś cie sponsoruje żebyś się o opinie pytała?