Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jasneJa bym tak córki nie nazwała, ale też nie mogę powiedzieć, że jest jakieś brzydkie. Pamiętaj, że to rodzicom imię ma się podobać a nie obcym ludziom. Ale popytać można![]()
Jak wybierałam swojej córce imię to myślałam, że nikt tak nie daje. A teraz w przedszkolu w każdej grupie marcelina, w żłobkach, na placach zabaw, wszędzieNo jasneabsolutnie się tym nie przejmuje , z ciekawości pytam ..bo w zeszłym roku wśród tych wszystkich Zosi, Zuzanek, Poli ,Mai itd ciężko wybrać coś oryginalnego
![]()
O tak, Marcelinka też bardzo ładne, ale faktycznie też popularne teraz . Podoba mi się również , pomimo tego że mówią że " twarde".Jak wybierałam swojej córce imię to myślałam, że nikt tak nie daje. A teraz w przedszkolu w każdej grupie marcelina, w żłobkach, na placach zabaw, wszędzie![]()