reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Witajcie mamusie z Pily :)
Ja co prawda jestem z Bydgoszczy, ale jestem tez z grudniowek, czyli jestem tu w sprawie Magi !!! Czy ktoras z Was wie moze co sie dzieje z Magi ??? Czy ktoras ma moze od niej wiesci, bo my grudniowki bardzo sie o nia martwimy !!! No i zastanawiamy sie czy sie juz rozdwoila :)
Bardzo prosze, napiszcie czy cos wiecie... Zajrze tu niedlugo, - tzn pewnie jutro rano, moze ktoras cos napisze !!!
Pozdroweczka :)

reklama
Hej
z tego co pamietam Magi mowila o przeprowadzce do domu i pewnie jest wlasnie w trakcie. Byc moze nie ma tam jeszcze podlaczonego neta, wydaje mi sie to bardzo prawdopodbna opcja.

czesc dziewczyny! dzis moj dzien...wczoraj mialam skurcze przez 3 godziny co 7-8 min., ale sie skonczyly  :mad: dzisiaj juz odechcialo mi sie rodzic :( na dodatek ta pogoda jest dobiajaca.
wanda_23 - u nas Magi tez sie nie odzywa, ja nie wiem c sie z nia dzieje...moze sie przeprowadza?
milego swietowania

Nasz mały wyjec po wczorajszym pierwszym wyjściu z domu na USG bioderek i do moich rodziców nie spał cały dzień od 9:00 do 24:00 nie licząc kilku krótkich kilkunastominutowych odlotów. Wykluczyliśmy kolkę bo dostał specjalne kropelki Sab Simplex i brzuszek był mięki, nie był głodny, był za to przemęczony i wszelkie próby uśpienia kończyły się 5 minutową drzemką na rękach, a jak nie spał to zaraz było marudzenie i ryk. Byliśmy załamani, ale wreszcie o północy zasnął i spał do 7:00 rano. ;ł

Dzieki dziewczyny za odpowiedz :)
Wiemy ze miala sie przeprowadzac, ale zeby az 11 dni nie dawala znaku zycia - no i zniknela tak nagle... Martwimy sie o nia... No i jakos dziwnie prawie codziennie pokazuje sie jakby byla on-line... i to nas tez zastanawia...
maassandra - widze ze 40 tydzien Ci mija - no to szybkiego i bezbolesnego rozwiazania Ci zycze :)

hej dziewczyny! ja jeszcze tu jestem.... ::) moj dzidzus lubuje sie w falszywych alarmach... ;D za to Ewa napisala mi raniutko sms'a, ze jest na patologii. miala b. wysokie cisnienie, rozwarcie na 2 cm...wiec moze dzis wszystko sie rozegra :) musimy tylko wesprzec ja duchowo :)
pozdr

Ooo, trzymam kciuki za Ewę - i za Was wszystkie!!

U nas w weekend byli teściowie i syn mojego męża z pierwszego małżeństwa. Maciuś (pierwszy syn) bardzo ładnie odnosił się do Maksia i ślicznie się nim zajmował. Wczoraj były u nas urodziny naszego kolegi i jego żony, było dość głośno, kilka nowych osób, ale Maksio spokojnie zniósł imprezę (która skończyła się raptem o 21). W związku z tym zdecydowałam, że w przyszłą sobotę mogę pójść na trochę na urodziny znajomego... w razie czego wrócimy szybciutko do domu. Maksio bardzo lubi być wśród ludzi, bardzo mnie to cieszy :) Miałam wyrzuty sumienia z powodu zjedzenia kilku "ryzykownych" rzeczy, ale synek zniósł wszystko bez problemu.
Basoni, nie martw się, Maksik w ciągu dnia też nie lubi spać. Jakiś czas temu też przepłakiwał całe dnie - był zwyczajnie głodny, bo szybko rósł. Musiałam zacząć go trochę dokarmiać i zadbać o to by mieć więcej pokarmu... Teraz mamy za sobą już 4 przespane noce z rzędu, a w dzień zapanował o wiele większy spokój. Oczywiście u Ciebie może być inny powód płaczu, ale moje maleństwo jest zwykle zadowolone dopiero wtedy, gdy napcha się do granic możliwości. A i wtedy niekoniecznie idzie spać, no może na 5-10 minut.

Drogie Pilanki, czemu taka cisza na naszym forum?

Proszę się odmeldować, kto jeszcze nie urodził :)

Kupiłam dziś Maksiowi śpiwór do wózka, bo ten który mamy od naszego wózka, pasuje do spacerówki, ale do gondoli średnio. Uwielbiam robić dla niego zakupy :):) Niedługo czekają mnie zakupy ubranek na 68 cm :)

hej! ja jeszcze jestem, ale dzis o 4.00 zaczal mi odchodzic czop sluzowy z krwia, wiec mam nadzieje, ze w ciagu 24h sie wyjasni kto siedzi w moim brzuchu ;D skurcze mam od 5.30, ale na razie nieregularne, czekam wiec ;D

reklama
Maassandra, trzymam za Ciebie kciuki!! Dopóki jeszcze będziesz w domu, informuj nas co się dzieje :) :)

Są jakieś wieści od Ewy?

Pozdrowienia!

Do góry