reklama
A ja trzecia.
Pot po wiadomo czym;-) cieknie, jeszcze jedna porcja słoików z wiśniami do pasteryzacji i sok z malin będę zlewać a i znajoma zamówiła 2 kilo ruskich.
Mam chwilę oddechu bo butelki wyprażam w piekarniku to siadłam z kawką i Pieguskami:-).
Misia do noszenia przydałaby Ci się chusta.
Sienio, a jaki kurs robisz bo chyba nie doczytałam.
przydałaby się, ale jakoś się obawiam, że źle zawiążę i zrobię małej krzywdę

Sunday, najlepszy puder w płynie na pogryzienia owadów.
Soczki się gotują, Juli zasypia a ja z miseczką wiśnianki do Was piszę:-).
![]()
mhmmmmmmmmm..........pychota

A tu masz zdecydowanie rację, ale ostatnia zima dała nam popalićmroźna zima nie jest zławolę mroźną niż chlapę tego nienawidzę!!!!

karlita masz prorocze sny??;-);-);-)
my dziś się basenowaliśmy

oooooooooooo.........na tvn jest Doskonały świat:-):-):-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Misia w chuście krzywdy nie zrobisz
, szkoda że nie mogłaś być na warsztatach w czwartek - ja Jula w kółkowej nosiłam i nie używałam rąk do trzymania go
. Zazdroszczę basenu;-)
sama bym się pochlapała, z drugiej strony o 14-ej tak lunęło,że zmokłam w kurtce do żywego jak z pierogami biegłam

.

Misia w chuście krzywdy nie zrobisz, szkoda że nie mogłaś być na warsztatach w czwartek - ja Jula w kółkowej nosiłam i nie używałam rąk do trzymania go
. Zazdroszczę basenu;-)
sama bym się pochlapała, z drugiej strony o 14-ej tak lunęło,że zmokłam w kurtce do żywego jak z pierogami biegłam
.
a kółkowa nie jest dla starszych dzieci?
hmmm...u nas nie padało

maltanka
Fanka BB :)
Wczoraj Maksia pogryzo jakies cholerstwo ale chyba nie komary bo nigdy po komarach nie mial tak napuchnietych miejsc.:-(
my też takie bąble mieliśmy, ja altacetem smarowałam, podobno też fenistil jest dobry
pychota:-)
Stasznie duszno dzis, ale misia ma racje lepsze gorace lato niz sroga zima![]()
ee ja chyba wolę jednak srogą zimę bo jak na dworze zimno to w domu ciepło, a w upał to tu i tu gorąco

ano mieszkają od 2002 roku, wcześniej wszyscy mieszkaliśmy w Chełmie. Rodzice wyprowadzili się gdy tato zmieniał pracę, a ja zostałam i zaczęliśmy mieszkać z moim M wtedy jeszcze z chłopakiem. ;-)
aha, fajnie że spotkanie z koleżanką udane:-)
ps dzisiaj mi się śniło ze z córkami (w liczbie mnogiej) jestem na wakacjach i podrywał mnie Hugh Michael Jackman :E

my dziś się basenowaliśmyNatalka nawet więcej niż ja
zaliczyła dwie kąpiele
![]()
no muszę przyznać, że ja też zazdraszczam tego basenu

o 14-ej tak lunęło,że zmokłam w kurtce do żywego jak z pierogami biegłam.

karlita dzięĸi;-)
a my mamy nieproszonych pracowitych gości na balkonie... mrówki

idę spać, dobrej nocki
Marta1981
Rodzyneczka
Może być też dla młodszych
ale w Waszym przypadku lepszym rozwiązaniem jest długa - więcej możliwości na szeroki rozstaw bioderek. jak chcesz to podeślę Ci na maila prezentację;-)
.
Zmykam do salonu na Miami. Może zajrzę.

maltanka, sunday Julce tez straszne cos
sie robilo po komarach , a jak zaczela drapac to to cos rozchodzilo sie na pół nogi lub reki i twardnialo
w aptece polecili mi wlasnie fenistil i 3x wapno w syropie i pomagalo
sunday Ty teraz szczegolnie musisz Maksia pilnowac, bo na wsi jest tego paskudztwa strasznie duuuzo

karlita sen rewelacyjny

maltanka u was w bloku to naprawde cieplo w zimie, ale u mnie w domku to...ja dziekuje
a na mrówki to slyszalam, ze proszek do pieczenia sie sprawdza
W programie Maja w ogrodzie ogladalam:-):-)
marta trzymam mocno kciuki!!!

antuanet no koniecznie musimy sie umowic, bo niedlugo wszystkie plotki zapomne

fajny plac zabaw jest na Poli G. 
bylysmy dzisiaj 

karlita sen rewelacyjny

maltanka u was w bloku to naprawde cieplo w zimie, ale u mnie w domku to...ja dziekuje

antuanet no koniecznie musimy sie umowic, bo niedlugo wszystkie plotki zapomne
Ostatnia edycja:
Może być też dla młodszychale w Waszym przypadku lepszym rozwiązaniem jest długa - więcej możliwości na szeroki rozstaw bioderek. jak chcesz to podeślę Ci na maila prezentację;-)
.
Poproszę

No i jakby co, chwal się

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Wczoraj nie mialam czasu zeby zajzec...a wieczorem burza byla i balam sie kompa wlaczac,bo juz raz piorun spalil....
A dzis mialam nieplanowany wyjazd do Lublina na zakupki....szwagierka mnie wyciagnela,bo wesela ma niedlugo,wiec i ja sobie kiecke kupilam,a my mamy wesele we wrzesniu,ale bede miala juz ten zakup zglowy
...pare jeszcze innych pierdulek nakupowalam i z pustym portfelem do domu wrocilam
Chcialam sie pochwalic ze mija Karolcia wczoraj tez pare kroczkow sama zrobila

A dzis trenuje tez od rana samego...hi,hi....ale pokoju jeszcze sama nie przejdzie
Wczoraj miala tez wypadek,zciagnela deske do krojenia na siebie(drewniana,ciezka) i pod okiem ma siniaka:-(,bidulka moja,a placzu ile bylo
a dzis odwrocilam sie na chwile i pana napila sie lyka mojej kawy

,na szczescie bylo malo i zimna juz...mam nadzieje ze nic jej nie bedzie
No straszna ostatnio sie zrobila,wszedzie wlezie....i placze tez z byle powodu.....pewnie przez ten upal
Sorki ze znow do niczego i nikogo sie nie odnioslam,ale jak zwykle czasu mi braknie na czytanie....a wy tyle piszecie
Dobrej nocki zycze

A dzis mialam nieplanowany wyjazd do Lublina na zakupki....szwagierka mnie wyciagnela,bo wesela ma niedlugo,wiec i ja sobie kiecke kupilam,a my mamy wesele we wrzesniu,ale bede miala juz ten zakup zglowy

Chcialam sie pochwalic ze mija Karolcia wczoraj tez pare kroczkow sama zrobila

A dzis trenuje tez od rana samego...hi,hi....ale pokoju jeszcze sama nie przejdzie

Wczoraj miala tez wypadek,zciagnela deske do krojenia na siebie(drewniana,ciezka) i pod okiem ma siniaka:-(,bidulka moja,a placzu ile bylo

a dzis odwrocilam sie na chwile i pana napila sie lyka mojej kawy

No straszna ostatnio sie zrobila,wszedzie wlezie....i placze tez z byle powodu.....pewnie przez ten upal

Sorki ze znow do niczego i nikogo sie nie odnioslam,ale jak zwykle czasu mi braknie na czytanie....a wy tyle piszecie

Dobrej nocki zycze

reklama
maltanka u was w bloku to naprawde cieplo w zimie, ale u mnie w domku to...ja dziekujea na mrówki to slyszalam, ze proszek do pieczenia sie sprawdza
W programie Maja w ogrodzie ogladalam:-):-)
)
Hej
Potwierdzam, zimą w domku to nic przyjemnego! :-(
Marta, zupka wygląda tak,że ślina na monitor mi pociekła
Marta, chyba widziałam Cię z Julem wieczorem, ok 20 koło blaszaka? My jechaliśmy samochodem to nie miałam jak wołać
A podczas tej ulewy akurat spacerowałam z Magdą. Ona zasnęła na kilka sekund przed pierwszymi kroplami, spałą cały czas, uciekłam pod jakieś drzewo, przemokłam i tak do suchej nitki, Magda też mokra ale nie obudziła się
Dopiero w domu ,ak ją zaczęłam rozbierać z mokrych ciuchów, się obudziła
Nie wiem czy zdołam się jutro odezwać, przez cały dzień goście. Tak czy inaczej miłego dnia na wszelki wypadek dzisiaj życzę i oby wszystkim wszystko się spełniło
Dobranoc