biedronka83
Zaciekawiona BB
Martyna100 Ty kobieto masz energię i optymizm podziwiam 

A odnośnie szczypek to ja też zawsze na odpustach całe opakowanie (10 szt.)kupuje i starcza mi najwyżej na 2 dni :-)
mandziula gratulacje dla Mikołaja za pluskanie w wodzie. Świetne zdjęcie
fajne to wiaderko ciekawe czy rzeczywiście się tak sprawdza rewelacyjnie, pierwszy raz widze takie coś
ja mam drewniane krzesełko i jestem zadowolona. Nie składa się jak te plastikowe ale mi to nie przeszkadza bo miejsce w kuchni mam a oparcie też ma regulowane. Jedyne co mi troche przeszkadza to blat bo ja mam drewniany a wolałabym plastikowy bo nie moge np. miseczki z przyssawką przyczepić i już kilka razy zawartość miski wylądowała na podłodze bo nie zdążyłam złapać
Wygrzewaj się i pij herbatkę z cytryną i miodkiem. Dużo zdrówka życzę
Witam się już południowo. Ostatnio troche zaniedbałam BB bo humor troche nie dopisywał i nie chciałam Wam tu za bardzo smęcić ....
ale już jest ok
w miare 
My byłyśmy dziś rano na spacerku i dobrze bo teraz to ani nosa wystawiać. Kupiłam kapustę, mięsko mielone się rozmraża i dziś na obiad gołąbki. Chciałam zrobić jeszcze te kulki ryżowe ale nie znalazłam u nas na osiedlu ryżu preparowanego
A mój P ostatnio ma faze na słodycze i codzień wyciąga z kieszonek papierki po wafelkach 

a brzuszek rośnie. Ale mam w planach przywieźć orbitreka bo na czas ciąży wywieżliśmy go do P siostry (i stoi tam do teraz
) i weźmiemy się za siebie przez zime.
Maltanka dotarłam wczoraj w końcu do ciucha ale nic konkretnego nie kupiłam bo jak już coś było fajnego to za małe na moją Ale. A wyszukałam taką fajną kutrke jesienną grubszą z odpinanymi rękawami jak nowa za całe 8 zł - ale za mała
w następnym tygodniu pójdę jeszcze

A odnośnie szczypek to ja też zawsze na odpustach całe opakowanie (10 szt.)kupuje i starcza mi najwyżej na 2 dni :-)
mandziula gratulacje dla Mikołaja za pluskanie w wodzie. Świetne zdjęcie
Hej dziewczyny
Szykuje mi się dziś równie intensywny dzień co wczoraj, muszę zrobić ostatnie zakupy weselne, wybrać i pokserować materiały maturalne dla mojego brata, dopracować pracę na zaliczenie, posprzątać mieszkanie, wyszykować nas na jutrzejszy wyjazd i jeszcze popołudniu mam zebranie u Filipka w przedszkolu. Dobrze, że obiadu gotować nie muszę - dostaliśmy wczoraj od babci pierożków ruskich.![]()
Ciężaróweczki pokażę Wam coś fajnego: TUMMY TUB - Wiaderko do kąpieli niemowląt - HIT (1205589128) - Aukcje internetowe Allegro
Martyna ale to o czym piszesz to jest przecież normą codziennie, nie tylko przy święcie.![]()
No może za wyjątkiem drugiej połowy, która mi się rozbija po Pradze, Wenecji, Madrycie i Barcelonie, wrrrr. Właśnie dostałam sms od M. No mógłby kurka wodna napisać, że jest beznadziejnie.......
![]()
fajne to wiaderko ciekawe czy rzeczywiście się tak sprawdza rewelacyjnie, pierwszy raz widze takie coś
też myślałam wcześniej o takim...pamiętam tego typu z dzieciństwaale boję się dwóch rzeczy...że ciężkie i kłopotliwe do przenoszenia i że zawalidroga...zagraci mieszkanie
ale może się mylę
![]()
ja mam drewniane krzesełko i jestem zadowolona. Nie składa się jak te plastikowe ale mi to nie przeszkadza bo miejsce w kuchni mam a oparcie też ma regulowane. Jedyne co mi troche przeszkadza to blat bo ja mam drewniany a wolałabym plastikowy bo nie moge np. miseczki z przyssawką przyczepić i już kilka razy zawartość miski wylądowała na podłodze bo nie zdążyłam złapać

Witam
Tak jak już wspomniałam na spotkaniowym nie odzywałam się bo mnie choróbsko dopadło i rozłożyło na lopatki:-( Amanda jeszcze się trzyma ale znając życie to jak ze mną bedzie lepiej to ja dopadnieno i nie wiem czy obie będziemy już całkiem wykurowane do 14.09 żeby wam dzieci nie zarażać
:-(
Nawet teraz cieżko mi pisać tak mnie głowa boli a tu przeciw bólowe nic nie pomagają brrr....
Zmykam do wyrka pa pa
Wygrzewaj się i pij herbatkę z cytryną i miodkiem. Dużo zdrówka życzę
Witam się już południowo. Ostatnio troche zaniedbałam BB bo humor troche nie dopisywał i nie chciałam Wam tu za bardzo smęcić ....

My byłyśmy dziś rano na spacerku i dobrze bo teraz to ani nosa wystawiać. Kupiłam kapustę, mięsko mielone się rozmraża i dziś na obiad gołąbki. Chciałam zrobić jeszcze te kulki ryżowe ale nie znalazłam u nas na osiedlu ryżu preparowanego

Maltanka dotarłam wczoraj w końcu do ciucha ale nic konkretnego nie kupiłam bo jak już coś było fajnego to za małe na moją Ale. A wyszukałam taką fajną kutrke jesienną grubszą z odpinanymi rękawami jak nowa za całe 8 zł - ale za mała