reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Super,że paszporcik już w ręku;-):tak:.
Czuję się dobrze,żadnych bluesów i nudności,tylko jak pochodzę albo długo stoję to brzuch do przodu wywala:-p.Dziś zmęczona i niedospana,bo Julowi gorzej i byliśmy po zmianę leków,bo się w nocy dusił ale nie z oskrzeli tylko z gardła.
Najlepiej Olek fakt skwitował:"Jak będzie braciszek to będzie NAS TRZECH!":tak::-D:-D:-D.M zadowolony,bo u niego w rodzinie to po 2 dzieci mają:baffled: i to parki a tylko u nas 2 chłopaków i dzidzia w drodze.

reklama
Mam dwóch łobuziaków i czekam na dziewczynkę. To znaczy nie czekam, bo jeszcze nie wiem kto tam siedzi w brzuchu, ale mam szczerą nadzieję, że to będzie dziewczynka.
Zdrówka dla Julka.
Jak się czujesz?(
anaklim dopiero teraz się dopatrzyłam, że masz fasolinkę. Przepraszam i gratuluję!
anihira i ty też chełmianka, super że jest nas więcej.:-)

Hej dziewczynki!
Marysia czuje się dobrze, ostatnio troszkę marudzi, ale to chyba przez pogodę, bo nic jej nie dolega.

anaklim, gratulacje z okazji paszportu, tylko nie strasz za często tubylców ;))) Jak się czujesz?

aluśka :), Twój upór jest godny podziwu! Przyznam, że ja bym się juz dawno poddała. Ściskam Cię i życzę powodzenia!

Postaram się nadrobić zaległości w czytaniu postów. Powiem wam, że teraz jestem na etapie bycia Matką Polką - wszystko sama, sama i sama... ;))

Pozdrawiam i ściskam!
P. z Marysią

Powiem wam, że teraz jestem na etapie bycia Matką Polką - wszystko sama, sama i sama... ;))

Pozdrawiam i ściskam!
P. z Marysią

Panegiryka - przy drugim przechodzi:-)

Fogia - dziękuję. Nie ma za co przepraszać. U mnie suwaczek na suwaczku, trudno za każdym razem przewijać:-)

Solange - a Ty to już mogłabyś wrócić z tego lenistwa!!!

Zrobiłam 2 testy z innych firm i nic nie wyszło:no:.Ten quick Test jakiś wadliwy był.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
A gratulacje na później sobie zostawię;-):tak::-).

... wyczytałam nowinę... a tu twój suwaczek zniknął...:baffled::-(
MARTA, a kiedy zrobiłaś tego Quicka?Kurcze ponoć testy się nie mylą w tę stronę...może to była ciąża, ale biochemiczna i się wchłonęła... Nie byłaś u gina, żeby podpatrzeć, czy jest pęcherzyk? A @ nadal brak? Może zrób jeszcze jeden test, albo do gina idź na usg...:confused:

PANEGIRYKA... jeszcze trochę i złapiecie z Marysią swój rytm, będziesz wiedziała kiedy zplanować chwilę dla siebie. :-)

ANA, to super, że paszport Sashy dotarł:-) to przylatujecie na wakacje do Lublina?

Marta - mi dwa pierwsze też nie wyszły. Jeden robiony 7 dni po spodziewanej miesiączce, drugi 11. Byłam pewna, że w ciąży na bank nie jestem! I masz! Koniec 16-go tygodnia:-) Idź do lekarza.

Ptasiorek - mieliśmy nie przylatywać, ale różnymi zbiegami mniej i bardziej radosnych okoliczności okazuje się, że chyba przylecimy:-) Napiszę jak będę miała zabukowane bilety.

@ nie dostałam a dzwoniłam do lekarza i powiedział,że po stosowaniu zastrzyku takie sytuacje się zdarzają:tak::sorry2:.Ale dalej będziemy próbować;-),choć troszkę później, bo nagrałam sobie pracę przy pilnowaniu dziecka i byłoby nie fair:no: wobec rodziców i malucha,że po jakimś czasie musiałabym ich opuścić jak się do mnie przyzwyczają:tak:.A najlepsze jest to że razem z Julem będę w pracy:tak::biggrin2:.

reklama
czesc dziewczyny.
Ja wlasne wrocilam do lublina..
Moze wiece gdzie moge kupic herbate z lisci malin?chce sie zabezpieczyc i zrobic wszystko aby w terminie urodzic,,

Pozdrawiam :-)

Do góry