reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie właśnie od teściów wróciliśmy więc zasiadam do bb. Martynka Aluśki nie została dziś wypisana ze szpitala bo osłuchowo jeszcze coś słychać i muszą mieć kurację 10 dniową czyli jeszcze 2 dni.
Fogia: Wszystkiego naj naj najlepszego dla Filipka
Karlita
: Powodzenia
Asienka: Trzymam kciuki za dobre wyniki

reklama
dziewczyny robiła moze ktoras z Was badania na obecnosc pasozytów w przychodni na czwartku, ponoc bardzo dokładnie to robia, tak mi dzis pediatra powiedzial jak chcialam cos na odrobaczenie Asi bo chyba ma owsiki, oczywiscie strzelil mi wyklad ze ide na łatwizne zamiast wydac pare groszy i zrobic jej specjalistyczne badania wlasnie tu Oferta - NZOZ SERVIAM Laboratorium Diagnostyczne Dąbrowscy

Witam w Nowym Roku!
My nie musielismy wracac z imprezki bo byla u nas - choc nie nazwalalbym tego imprezka a raczej nasiadowka :-) Posiedzielismy do ok 2-3 i spac, Maks przespal fajerwerki. W nowy rok nigdzie sie nie ruszalismy (tzn M wieczorkiem pojechal na spotkanie z kumplami-ale samochodem wiec byl "grzeczny"), a w niedziele bylismy na specerze po starowce Maks wybiegal sie i dotlenil dzieki temu potem spal dobrze w dzien :-)
Dzisiaj brak energii- zupelny!!!:-( nic mi sie nie chcialo.... brak weny na wszystko.

maltanka odp PW!!!!
co do picassa to zazwyczaj zostaja plamy po zmywaniu a czasem jak ciezko schodzi i sie trze to mozna farbe nawet zetrzec, wiec uwazaj. Znam ten bol bo my to chyba mamy wszystkie sciany naznaczone przez Maksa ;-)
asienka jeju dobrze,ze juz jest dobrze- wyobraza sobie co przezylas- a nawet wiem... oby juz bylo wszystko dobrze.
Motylla dzieki za info o Martynce, oby juz za te 2 dni byly w domku.
fogia STO LAT dla FILIPKA!!!!!
gon1a niestety ja nie pomoge...nawet niewiedzialam ze cos takiego tam jest...
Justyna fajnie,ze sylwester udany :-)
karlita to juz tuż, tuż.... trzymamy kciuki!!!

Maltanka: Śliczny picasso:-D:-D:-D

Madzienka, Maltanka: Zdrówka !!! Żeby tylko sie nie rozwinęło !!!

Co z Karlitką?

A u mnie teraz męża rozłożyło:growl: Co za zaraza?

Gon: A nie moze dac Ci skierowanie żeby bylo a darmo???

Ostatnia edycja:
Maltanka śliczny rysunek :-D:tak:;-)
Madzieńka to nie trzeba nic mówić tylko działać :-D:-D:-D
Trzymam kciuki za Karlitke

Był ksiądz, 5 min i po wizycie, UP zaliczony, Obi też, jeszcze jutro do pediatry na szczepienie i na razie spokój z wyjazdami

Asienka to taki lekarz musi swoje powiedziec, poszlam tylko po skierowanie ale jeszcze to mi sie przypomniało, z łaska przepisal mi lek na owsiki ale sie nagadal, badanie ponoc 23 zł to nie majatek

My po baseniku...jest już informacja o opłatach za kolejny okres, tym razem luty-kwiecień....:tak::tak:

Sunday a Wy już nie chodzicie na basen????
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Madzieńka to nie trzeba nic mówić tylko działać :-D:-D:-D

oj trzeba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rozmawiałam z Karlitką jutro ma mieć badania i na razie odpoczywa w ciszy:-D:-D:-D

Motylla dzięki za wieści od Aluski!!!

Maltanka i jak ściana...zmyła się???

a my byliśmy w Olimpie:tak::tak::tak: mandziulka ale Kolcia wyrósł:-):tak: i jak udało się coś jeszcze później upolować;-)

a przed spaniem wyszliśmy jeszcze na sanki, H nie chciał iśc do domu, tylko "gója i gója" tak mu się spodobało zjeżdżanie na sankach:tak: później obeszliśmy jeszcze pół osiedla i oglądaliśmy choinki przed domami:tak::tak::tak:

gon1a
pw
sundey witaj w nowym roku, no fakt mi H dzisiaj na górce jak się wyszalał to spał, a spał w dzień
madzienka tak sobie, ale chusteczkami schodzi:tak: choć mimo wszystko plama zostanie pewnie:sorry2:

Coś mi Natalcia spać nie chce, a jak na nią to już późno :tak:, kręci się po łóżko strasznie. Pewnie z wrażeń, bo dzisiaj chrzestna była i się wygłupiały.

Justysia dzisiaj dała niezły popis. A mówiłam, że takie grzeczne dziecko :szok:. Darła się od 18 do 19 i nie wiem czego. I przeszło jej nagle i sobie do 20 leżała na łóżko i uśmiechała :tak:. Chyba sprawdzała wytrzymałość mamusi :sorry2:

gon1a myśmy robili badania ale w sanepidzie, boczna Skłodowskiej. Mieliśmy skierowanie i nic nie płaciliśmy. Tylko, że wyglądalo to tak, że dali mi patyczek i taką próbkę malutka. Patyczkiem miałam wziąć z tyłeczka wymaz a w próbkę włożyć kawałek kupki. Wynik był chyba po tygodniu. U nas na szczęście nic nie wyszło :-)

reklama
Melduje że żyje...Mateusz spi a mnie nosiło zeby zobaczyc co z Karolą a wiec dobrze ze jest juz w szpitalu tzn ze wyjda juz razem no i odpocznie...
Maltanka pw

Boli mnie gardło i mnie drapie cos mnie rozklada Mateusz troszke "katarzy" i mam nadzieje ze sie nie rozłozymy

Zdrówka dla chorowitych

Super ze imprezki sylwetrowe sie udały chyba dla wszystkich...oby taki cały rok:-)

Do góry