reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dzięki dziewczyny, przyda się,.. bo zaczyna go dopiero rozkładać... szczeka jak nie wiem co :baffled::angry::baffled: do tego temp już zaczęła go łapać na dobre...:dry:

Ja właśnie zrobiłam sobie kawusię, więc jeśli któraś jest chętna to zapraszam - mogę dorobić bo woda jeszcze wrze :-):tak:

Witajcie, my już prawie wyszykowani...jedziemy dzisiaj znowu do teściowej na obiad:-p:-p:-pwięc weekend wolny od kuchni

Czekam na wieści od Karlitki, ale coś nie odzywa się:sorry2::sorry2:zaraz do niej zadzwonię...

Madziarka tulę Was mocno, a sio wszelkie choroby odczepcie się w końcu od Juleczka i Nelinki:blink::blink::blink:

Miłego dzionka

edit:

Karlitka i Norbecik
wychodzą do domu!!!!

Ostatnia edycja:
hej

a ja wlasnie po zakupach i obiadek sie robi w parowarze:)

Hania spi, niby ieplo na dworze ale jakos szaro:))

Madzienka , widze ze dobre nowiny przynosisz...:)) fajnie ze Karlita juz z Małym w domku bedzie:)) cikawe jak Gabrysia zareaguje:))

Zdrowka dla dzieciaczków Madziarki:))

moja hanie tez cos kichanie wzielo ale mam nadzieje ze przejdzie:))

milego dzionka

Dzień doberek:-)
Witajcie, my już prawie wyszykowani...jedziemy dzisiaj znowu do teściowej na obiad:-p:-p:-pwięc weekend wolny od kuchni
Karlitka i Norbecik
wychodzą do domu!!!!
miłego goszczenia się u teściowej;-)
Fajnie że Karlita z Norbercikiem w domku już są:-):-)
hej
moja hanie tez cos kichanie wzielo ale mam nadzieje ze przejdzie:))
choróbsko akysz:confused::confused:
Aluska: Mam nadzieje, ze nastepnym razem spotkamy sie na soczku :-)
ja też mam taką nadziję;-):-)
Fogia Kochana jak sie czujesz? Torbę do szpitala masz juz spakowaną?
to ja się witam jako pierwsza :-)
u nas nocka spokojna, raz się Ola obudziła, ale pogłaskałam, przytuliłam i wstała dopiero o 8 :-D:-D:tak:
super że nocka spokojnie minęła:tak::tak:
Dzień dobry, witamy się i my... niestety z zapaleniem krtani u Jula... od rana sie inhalujemy :-(
oj bidulek szybkiego powrotu do zdrówka mu życzę:confused::confused::confused:

Dzięki dziewczyny raz jeszcze...

Karlitka super że idziecie do domku... to znaczy że Norbercik jest zdrowy - z czego cieszymy się przeogromnie razem z Wami!!!

Madzieńka ach jak ci zazdroszczę tych obiadków u teściowej i mamy :-) też bym gdzieś się z domu ruszyła, nawet na jutro na obiad mamy zaproszenie ale co z tego jak Julo chory... czeka mnie znowu tydzień siedzenia w domu... no ale cóż, takie życie....

Witam i ja :tak:

No i jakieś choróbsko się do nas przyplątało. Już wiem czego Natalka przez ostatnie dni była taka nieznośna. Wczoraj na wieczór dostała kataru, ale jakoś tak mało. A dzisiaj z rana to już oddychać nie mogła. I do tego jeszcze gorączka. A u niej to rzadkość, bo ona nawet przy zapaleniu oskrzeli nie ma temperatury. Pojechaliśmy do lekarza i dostała budherin, bactrim i rutinacea.
Oby Justysia się nie zaraziła:no:.

Ale M poprawił mi humor bo wysłał mnie na zakupy i kupiłam sobie spodnie. A już dawno nic nowego nie kupowałam, ostatnio tylko ciągle w ciucholandach.

Fajnie że karlita będzie już w domku :-D.

A ja dzisiaj pyszną zupkę zrobiłam - węgierską. Bo mój tata prosił bo ją bardzo lubi :tak: i M też smakowała, bo jakoś pierwszy raz jadł. Dziwne, tyle razem jesteśmy a dopiero pierwszy raz zrobiłam :baffled:.

reklama
Witam i ja
Madziara, Emilia zdrowka zycze dla dzieciaczków
Karlita fajnie ze juz wychodzicie, nie ma to jak w domciu
a ja dzis sie nudze, siedze teraz u sister i chrzesnice malujemy na studniówke, widzicie jaka ja stara jestem moja chrzesnica juz na stoudniowke, pamietacie swoje??

Do góry