reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Atali super czapucha :-)

ostatnio ws klepie widziałam zestaw dla dzieci dla początkujących z szydełkiem aż miałam ochotę kupić :-)

wiecie co wymyśliłam ?? że jak dzieciaki będą miały swój pokoik to uszyje im literkowe imiona na ścianę :-)

Madzieńka tak i odpisałam ale najwidoczniej nie doleciało ... ale mnie irytują te niedochodzące PW....

Iwonka brawa za egzamin :-)

mirosia 36 tydzień to najwyższa pora na spakowanie torby ;-)

Anetka ale pyszny torcik :-) mniam :-) dobrze że sie uchowałaś przed wirusami!! :-)

Justynka współczuję @

matko jakoś taka osłabiona jestem, głowa zaczyna mnie coś ćmić .....

CHCE SŁOOOONEEEECZKA :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Oczy to mam na zapałki, o 1 Radek się obudził i już nie było normalnego spania:no: bo co 10 min się budził. Nie dość, że Radek ma katarek i coś zaczął pokasływać to jeszcze 4 zęby na raz mu idą:szok: i to dwie dolne jedynki i dwie dolne dwójki ,no i dokuczają mu. A teraz moje maluchy śpią, a ja gotuję zupkę krupniczek ale już słyszę Raduchę ,więc trza iść do niej. Może później uda mi się was poczytać.

karlita super pomysł z imionami na ścianie, ja też chcę słonka bo teraz to takie nie wiadomo co :dry:

Justyna takie sytuacje są zawsze wkurzające, u nas to robią inaczej, stoją już pod gabinetem i zajmują miejsce a dopiero potem do rejestracji jak się przerzedzi, kiedyś tak Paweł poszedł i był pierwszy w rejestracji a pod gabinetem już z 5 osób i też zrobił aferę i nie wpuścił :-D współczuję @

Madzienka ja pamiętam jak mnie tak pobolewał brzuch a to okazało się że zarodek się zagnieżdżał :tak: życzę Ci tego samego ;-)

Witam się i ja
madziara78 GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI!
maltanka najważniejsze abyś szybko się wdrożyła, a dojazdy jakoś uregulujesz. Podejrzewam że z czasem będą tam dojeżdżały autobusy, bo osiedle się cały czas powiększa.
karlita madzienka Kuba ok, tfu tfu zdrowy, dzisiaj poszedł do przedszkola...
karlita ekstra ślimaczek- przytulaczek-Ty to masz zdolności...
misia2010 super księżniczka na tronie:tak:
aneta82 Z okazji Urodzin życzę Ci,aby jedynymi łzami,które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia,aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku,aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.
madziara78 Wikusia zdrowa, jje i śpi na okrągło, nawet nie ma jak jej zdjęć porobić:tak: Zdrówka dla Twoich szkrabów.
talia super że tak dobrze się odnalazł w sprawach domowych.
anaconda27 udanego wyjazdu i mega fajnych rozmów z siostrą:-)
madzienka udanego "samolotowania":tak:Oby pani dr M poradziła coś na Twoje dolegliwości...
mirosia ja też pakowanie odłożyłam na koniec, w rezultacie siorka mnie pakowała na poród;-) Moje listy na nic się zdały, przez telefon jej dyktowałam co ma mi spakować.
atali śliczna czapeczka:-)
justyna2729 współczuję @:sorry2: Mam nadzieję że nurofen pomoże. Ja już ponad rok nie mam więc już zapomniałam co to jest:tak::tak::tak:
Ja od wczoraj siedzę uziemiona w domu. Przez nasze wygłupy z Kubą skręciłam nogę:-( Normalnie super, 4 dni przed chrzcinami:sorry: Najwyżej tatuś będzie trzymał małą do chrztu.Dobrze że sprawy organizacyjne mam załatwione, to tyle jestem spokojna. Powoli chodzę ale utykam:cool: Może macie jakieś sposoby na takie stłuczenia?Bo jakoś nie chce mi się jechać do szpitala a w Luxmedzie chciała mnie pani na poniedziałek zapisać... Kubuś dzisiaj w przedszkolu, dobrze że mam sis na miejscu to poszła po niego. Wikunia śpi więc nadrabiam zaległości na BB. Miłego popołudnia.:-)

Aneta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
a torcik superowy....
karlita ja tez chcę słoneczka.....
atlia
śliczna czapeczka:tak::tak: a ja cy szyję, można to chyba tak nazwac;-);-) tylko na wszystko mi czasu brakuje.... niestety
iwonka super że egzamin poszedł po twojej myśli:tak::tak:
justyna niestety w przyhodniach tak jest, u nas też...witam i ja
my dziś z Kola urzedowalimy u mnie w pracy bo Pmaiął jakieś spotkanie, naszczęście Miki grzeczny był to i zrobiłąm cała robotę:tak::tak: w nocy cos mui marudził i normalnie ledwie zyje, zmęczona jestem i spac mi się chce:dry::dry::dry:
a co do naszej wórczości.... myszowata, dinozaur itan (wymagajacy poważnej peracji plastycznej, ale Kola go kocha;-)) pszczoła Pit i akwarium...

Załączniki

• 19.04.2012 160.jpg
    19.04.2012 160.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 19.04.2012 161.jpg
    19.04.2012 161.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 52
  • 19.04.2012 169.jpg
    19.04.2012 169.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 19.04.2012 182.jpg
    19.04.2012 182.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 19.04.2012 186.jpg
    19.04.2012 186.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 19.04.2012 188.jpg
    19.04.2012 188.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 19.04.2012 193.jpg
    19.04.2012 193.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 45
Mandziula jej, jaka Ty jesteś zdolna z tą Twoją twórczością:tak:

Justyna współczuję przejść w rejestracji, ale bojowa jesteś rzeczywiście:tak: ja też bym tam zrobiła porządek:-)

Aneta tort superowy, na pewno smaczny:-) ale mi narobiłaś ochoty na coś słodkiego, a ja nie jem:sorry2::dry:

Antuanet współczuję złamanej nogi, obyś szybko się wykurowała;-)

Karlita łap!! leci do Ciebie trochę energii:-) nie słonecznej ale zawsze coś:-)

Madzienka ja pamiętam jak mnie tak pobolewał brzuch a to okazało się że zarodek się zagnieżdżał :tak: życzę Ci tego samego ;-)

własnie o tym pomyślałam :tak:;-)

anetka torcik wygląda bardzoo smakowicie!!!! mniam... aż ślinka cieknie!!!

Mandziula śliczne te twoje dzieła!!! jesteś niesamowita- kiedy ty na to wszystko znajdujesz czas? :tak:;-)

Antuanet oby noga szybko przestała dokuczać!!!! próbujesz po domu chodzić o kulach? :blink: żeby tą nogę odciążyć troszkę....

Justyna współczuję @... oby szybko przeszła!!! a do okulistki to z Michałkiem chodzisz?

Antuanet ale pokazałaś jakiemuś lekarzowi tą nogę? może ona wymaga założenia gipsu? żeby się nic gorzej nie zrobiło

mandziula śliczne są te Twoje dzieła, a pszczółka zaje........ta :tak::-D

Wszyscy śpią, a ja kawkę piję i czekam na koleżankę, mama była już rano, wybawiła się z Olą, przywiozła jedzonka na parę dni.

Mam wrażenie że t o moje dzieciątko w brzuchu ma jakieś adhd :szok: normalnie cały czas kopie, przemieszcza się, jak się położę i odkryję brzuch to widać jak skacze z lewej na prawą :-D i nie wiem kiedy śpi bo w nocy też dokucza, boję się tylko że jak tak dalej będzie to się poowija pępowiną :sorry2:

Jutro mam badania, w tym glukoza i już mi niedobrze na samą myśl :eek:

reklama
Aneta to trzymamy kciuki za wyniki...
i oby glukoza dała się wypić... :-p

A ja próbuję piec ciasto drożdżowe na fruktozie - może będzie mi dane spróbowanie kawałka bez wyrzutów sumienia że cukier mi skoczy :-p:dry: zobaczymy co z tego wyjdzie...
bo na dokładkę jeszcze drożdże miałam leżakujące dość długo w lodówce - ciekawe czy ruszą :-D:-D:-D

Do góry