reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...ja już po shoppingu i kawce z Madziarką...dzięki za towarzystwo...
luxmed też dzisiaj zaliczyliśmy, bo coś Jula pokasłuje od rana, na szczęście na razie nic nie dzieje się i mam nadzieję że tak zostanie...
wyniki odebrałam i mam idealne.....z wyjątkiem ob a to może niestety oznaczać problemy z tym wyrostkiem....:unsure::oo2:

Madziarka
jak zakupy...Nelinka zadowolona z różowych bucików???

Karlita wątpię:confused2:

Misia udanego wypadu do teatru...

miłego dzionka

reklama
Witam, nocka okropna, gorączka i wymioty po podaniu syropu od gorączki, usypianie 1,5 godziny - wypatrzyłam kolejną przebitą czwórkę po lewej na górze a pozostałe dwie to tylko tylko i są -ale go biedaka wymęczy:no::-:)-(. Dałam czopka to może pośpi:eek:.
M jutro na dyżur do pracy i cały weekend zjechany:crazy:.
Przynajmniej Wam życzę udanego;-):tak::-).

Witam. To moje drugie podejście. Wcześniej pisałam ale w trakcie Krystek mi lapka wyłączył i nic mi się nie zapisało.:no: Dzieciaki śpią, W. jeszcze w pracy, więc zaglądam. Kurczę taka ładna pogoda, a ja muszę się kisić z dzieciakami w domu, bo Radek chory, a Krystek by chętnie się na dworku pobawił ale niestety musi siedzieć w domu. Myślałam, że W. wcześniej wróci to bym wyszła z Krystkiem ale niestety musi zostać dłużej.
Motylla jak wizyta ??
Wizyta ok. Bardzo sprawnie wszystko poszło, wcale nie musieliśmy długo czekać na swoją kolej, z Krystkiem poszłam do wc i jak wyszliśmy to była nasza kolej. Jak tylko położyliśmy naszego szkraba na leżance to zaczął płakać. Lekarz sprawdził siusiaka mojemu synkowi, zalecił okłady z rumianku i kontrole za 6 miesięcy i oczywiście odciąganie i mycie mydłem podczas kąpieli. Krystek był bardzo zadowolony, że idziemy stamtąd.:tak:

Witam:tak:
ale pogoda:-):-):-)
z pitem się udało w końcu:-)
my jeszcze w domku ale niebawem wyruszamy do rodziców,zostawiamy Natalkę na noc...a wieczorem do teatru:-)więc pewnie wieczorkiem już nie zajrzę:sorry:
udanego weekendu wszystkim i zdrówka:tak:
To super że się z pitem udało.:tak:

Witam, nocka okropna, gorączka i wymioty po podaniu syropu od gorączki, usypianie 1,5 godziny - wypatrzyłam kolejną przebitą czwórkę po lewej na górze a pozostałe dwie to tylko tylko i są -ale go biedaka wymęczy:no::-:)-(. Dałam czopka to może pośpi:eek:.
Zdrówka życzę.:tak:

to co dzisiaj pierwsza mała burza wiosenna:-D bo wcześniej ja nie słyszałam, wybraliśmy się z Hubertem do taty na piechotę, wychodzimy z klatki, a tu grzmi:sorry: i zostaliśmy w domu:sorry:

jeszcze tydzień i długi weekend
:tak: ja i tak pewnie co drugi dzień w pracy:sorry: ale coś trzeba by zorganizować, zaraz zadzwonię do siostry:tak:

motylla
zdrówka dla was

madzienka to od czego ten ból
madziara trening czyni mistrza:tak: super, że się odważyłaś ps. ja nie lubię tego parkingu w Plazie

marta oj te zęby, czy one muszą tak dokuczać

karlita dzięki humorek zdecydowanie lepszy...chyba mi słońca brakowało...
madziara gratuluje parkowania w plazie:-D:-D:-D ja też miałam pietra gdy pierwszy raz tam jechałam... ale im dłużej pojeździsz to będzie lepiej...
a z piwkiem poczekamy na Ciebie bo jam Cię jeszcze kobieto na oczy nie widziałam....:-D:-D:-D
madzienka wiem że przy wyrostku leukocyty są bardzo niskie a to to samo co ob?????bo nie bardzo wiem....
marta bidulek wymęczą go te zębiska...

my dzisiaj mieliśmy intensywny dzień.... rano spacerek po krakowskim w miłym towarzystwie sunday i emilka dzięki.... moniczka Czarek cały czas pytał o Maksa...
potem pojechaliśmy do znajomych i Czarek się zakochał... oni mają 4 letnią Igę.... piękna dziewczynka więc się nie dziwie, bo czarek chodził cały czas za nią i mówił jej że ją kocha...a ona się denerwowała bo ponoć ma chłopaka w przedszkolu....
dopiero wróciliśmy do domu... oczywiście ja robiłam za szofera...ale wieczór był udany w ogóle cały dzień był fajny.... mam nadzieję że jutro również będzie tak słonecznie....
dobranoc...

ale pusto.....

Madziarka jeszcze raz brawo.....za odwagę i jazdę autkiem....następnym razem jedź drugim jest jeszcze prostszy do wjazdu;-)i tam są miejsca rodzinne wiec dużo miejsca wszędzie...ale jestem dumna z Ciebie...:tak:
a jak Twój kamuflaż???bo mój szczerze wcale nie trzymał się tak jak to pani obiecała:confused2:

Motylla
super że to już za Wami...

Martuś
współczuję nocki i trzymam kciuki żeby ząbki szybko wyszły...
w wiadomej sprawie ;-) już wszystko załatwione:tak:

Maltanka no właśnie nie wiem...dzisiaj na szczęście ciut mniejszy...ale już mam stresa że to wyrostek i będą mnie kroić:baffled:
my dzisiaj zaliczyłyśmy powrót do domu w burze...Jula zachwycona grzmotami:-D:-D:-D

Karlita idziesz na maraton??i co z sesją próbujesz kupić???

madzienka wiem że przy wyrostku leukocyty są bardzo niskie a to to samo co ob?????bo nie bardzo wiem....

Chyba nie to samo bo leukocyty mam w normie...crp tez tylko to ob.....:confused2:

Madzieńka będę i mam zamiar brać udział w licytacji :-)

to trzymam kciuki żeby się udało...a namierzyłaś ta fotograf????i udanego zumbowania....może i ja wybrałabym się...a zamierzasz być tam od 16 do 20???

Witam wieczorowo
madzienka madziara super że udało Wam się spotkać na kawce:-)
madzienka i teraz znów pójdziesz do dr M i powiesz że to nie wyrostek?Oby szybko się wyjaśniła przyczyna tych bóli. No i zdrówka dla Juli,oby nic jej nie rozłożyło.
motylla super że już te przejścia za Wami,oby mały szybko zapomniał.
misia2010 a na jakiej sztuce w teatrze byliście? Mój P mnie ciągnie ale jakoś zawsze coś...
marz21 a jak tam u Was?Odpoczęłaś trochę?
madziara78 u nas Kuba też cały dzień dzisiaj na dworze, wieczorem już padł po kąpieli-pogoda super była.
Dziękuję dziewczynki za trzymanie kciuków-chyba pomogły, noga jakby lepiej-obyło się bez lekarza. Trochę boli jak chodzę ale jutro będzie kuśtyk-kuśtyk:sorry: Wszystko już gotowe na jutro,chałupka uprzątnięta, ubrania naszykowane.Dzisiaj odebrałam tort i bukiecik- ślicznie wyszły. Pani w restauracji milutka jak nie wiem:szok: Chyba będzie dobrze...Dzieciaki śpią już od 20, może zaraz się malutka obudzi na cyca.A poza tym chyba będą jej ząbki wychodziły bo poprzedniej nocki się budziła i tarła, dopiero jak jej posmarowałam dentinoxem to spała spokojnie. Spokojnej nocki:-)

reklama
Witam się nocką:tak:
dzień jak najbardziej udany:tak:Natalka śpi u dziadków i 3 razy zrobiła siusiu do nocniczka:tak::-):-)chyba jest światełko w tunelu;-)
my odchamieni;-)Teatr Stary wygląda super, a sztuka rewelacja...po spektaklu było jeszcze spotkanie z reżyserem,więc niedawno dotarliśmy do domu;-)no i obsada genialna...a na dodatek aktorzy wciągają widzów (najczęściej z pierwszego rzędu...my mieliśmy trzeci;-)) a w trakcie przedstawienia nawet częstują wódką:tak::-Dpiersiówki nawet na balkon leciały z komentarzem "no z Karolakiem się pan nie napije":-Ddodali też m.in.że to sponsor jest z Lublina;-)no i wiele inych wstawek:tak:REWELACJA:tak:

Misia nie ma sprawy - to nie moja lista ale mam nadzieję że się przyda ;-)
pewnie,że się przyda:tak:
misia super że z pitem się udało :-)
wow teatr :-) też bym poszła ;-)
a ja już straciłam nadzieję i zapomniałam o tym przedstawieniu:-Dbo dzwoniłam ponad miesiąc temu i już nie było biletów, ale wpisałam się na listę rezerwową...niestety dopiero na 11 miejscu,więc szanse były marne...a tu się udało:tak:
misia udanego wypadu do teatru, a w pracy hmmm przyzwyczajam się, dużo rzeczy z VIII (ósemki) do nas przychodzi:-D;-)
:-Dto na te szczególnie uważaj;-):-D

A ja pierwszy raz sama wjechałam do plazy na parking... denerwowałam się troszkę ale dałam radę - wiec pierwsze koty za płoty!!!! jeszcze troszkę i będę śmigać jak stary rajdowca :tak::-)
brawo,wielkie brawo,...zwłaszcza,że to chyba najgorszy parking podziemny jaki moze być:baffled:kiedyś w zimie jak było ślisko samochód się tam staczał,bo zero przyczeponości i nie tylko nasz...więc wjazd zupełnie nieprzemyślany:no:
Misia super z tym teatrem!!!! aż po cichu zazdroszczę... też bym gdzieś z M. wyskoczyła :sorry:
a nie mozecie sprzedać dzieci na jedną noc dziadkom i wyjść póki Hania się nie urodziła?:sorry:
wyniki odebrałam i mam idealne.....z wyjątkiem ob a to może niestety oznaczać problemy z tym wyrostkiem....:unsure::oo2:
:confused2::unsure:a kiedy idziesz z wynikami do lekarza?

:-(oj,współczuję nocki,oby ząbki szybko odpuściły małemu:tak:

misia2010 a na jakiej sztuce w teatrze byliście? Mój P mnie ciągnie ale jakoś zawsze coś...

Dziękuję dziewczynki za trzymanie kciuków-chyba pomogły, noga jakby lepiej-obyło się bez lekarza. Trochę boli jak chodzę ale jutro będzie kuśtyk-kuśtyk:sorry: Wszystko już gotowe na jutro,chałupka uprzątnięta, ubrania naszykowane.Dzisiaj odebrałam tort i bukiecik- ślicznie wyszły. Pani w restauracji milutka jak nie wiem:szok: Chyba będzie dobrze...Dzieciaki śpią już od 20, może zaraz się malutka obudzi na cyca.A poza tym chyba będą jej ząbki wychodziły bo poprzedniej nocki się budziła i tarła, dopiero jak jej posmarowałam dentinoxem to spała spokojnie. Spokojnej nocki:-)

a na takiej TEATR STARY
udanej imprezy jutro:tak:czekam na foto relację...no i oby noga Ci nie dokuczała:tak:

Do góry