Witam się nocką

dzień jak najbardziej udany

Natalka śpi u dziadków i 3 razy zrobiła siusiu do nocniczka

:-):-)chyba jest światełko w tunelu;-)
my odchamieni;-)Teatr Stary wygląda super, a sztuka rewelacja...po spektaklu było jeszcze spotkanie z reżyserem,więc niedawno dotarliśmy do domu;-)no i obsada genialna...a na dodatek aktorzy wciągają widzów (najczęściej z pierwszego rzędu...my mieliśmy trzeci;-)) a w trakcie przedstawienia nawet częstują wódką

piersiówki nawet na balkon leciały z komentarzem "no z Karolakiem się pan nie napije"

dodali też m.in.że to sponsor jest z Lublina;-)no i wiele inych wstawek

REWELACJA
Misia nie ma sprawy - to nie moja lista ale mam nadzieję że się przyda ;-)
pewnie,że się przyda
misia super że z pitem się udało :-)
wow teatr :-) też bym poszła ;-)
a ja już straciłam nadzieję i zapomniałam o tym przedstawieniu

bo dzwoniłam ponad miesiąc temu i już nie było biletów, ale wpisałam się na listę rezerwową...niestety dopiero na 11 miejscu,więc szanse były marne...a tu się udało
misia udanego wypadu do teatru, a w pracy hmmm przyzwyczajam się, dużo rzeczy z VIII (ósemki) do nas przychodzi

;-)

to na te szczególnie uważaj;-)
A ja pierwszy raz sama wjechałam do plazy na parking... denerwowałam się troszkę ale dałam radę - wiec pierwsze koty za płoty!!!! jeszcze troszkę i będę śmigać jak stary rajdowca

:-)
brawo,wielkie brawo,...zwłaszcza,że to chyba najgorszy parking podziemny jaki moze być

kiedyś w zimie jak było ślisko samochód się tam staczał,bo zero przyczeponości i nie tylko nasz...więc wjazd zupełnie nieprzemyślany
Misia super z tym teatrem!!!! aż po cichu zazdroszczę... też bym gdzieś z M. wyskoczyła
a nie mozecie sprzedać dzieci na jedną noc dziadkom i wyjść póki Hania się nie urodziła?

wyniki odebrałam i mam idealne.....z wyjątkiem ob a to może niestety oznaczać problemy z tym wyrostkiem....

a kiedy idziesz z wynikami do lekarza?
Witam, nocka okropna, gorączka i wymioty po podaniu syropu od gorączki, usypianie 1,5 godziny - wypatrzyłam kolejną przebitą czwórkę po lewej na górze a pozostałe dwie to tylko tylko i są -ale go biedaka wymęczy

:-

-(. Dałam czopka to może pośpi

.
M jutro na dyżur do pracy i cały weekend zjechany

.
Przynajmniej Wam życzę udanego;-)

:-).
:-(oj,współczuję nocki,oby ząbki szybko odpuściły małemu
misia2010 a na jakiej sztuce w teatrze byliście? Mój P mnie ciągnie ale jakoś zawsze coś...
Dziękuję dziewczynki za trzymanie kciuków-chyba pomogły, noga jakby lepiej-obyło się bez lekarza. Trochę boli jak chodzę ale jutro będzie kuśtyk-kuśtyk

Wszystko już gotowe na jutro,chałupka uprzątnięta, ubrania naszykowane.Dzisiaj odebrałam tort i bukiecik- ślicznie wyszły. Pani w restauracji milutka jak nie wiem

Chyba będzie dobrze...Dzieciaki śpią już od 20, może zaraz się malutka obudzi na cyca.A poza tym chyba będą jej ząbki wychodziły bo poprzedniej nocki się budziła i tarła, dopiero jak jej posmarowałam dentinoxem to spała spokojnie. Spokojnej nocki:-)
a na takiej
TEATR STARY
udanej imprezy jutro

czekam na foto relację...no i oby noga Ci nie dokuczała