reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
nie będę ściemniać,że czytałam:no:nastroju nie mam :sorry:w poniedziałek mamy jechać do Rabki a tu dziś się po południu okazało,że coś z hamulcami w aucie nie tak:-:)angry::crazy::no:no i w poniedziałek rano do mechanika a wyjazd...cóż...zobaczymy:baffled:poza tym padam,bo dzis jeszcze dzień pracujący był...ale nie zajrzałam do Was rano,bo chciałam jak najszybciej opróżnić szafę w pracy;-)

reklama
Fcuk, fcuk, fcuk - teraz żuczek :no::crazy::crazy::crazy::-(.

o matko oby reszta się uchowała....
zdróweczka!!!

decydujesz się na niego czy jeszcze nie wiesz...

oczywiście, nawet nie miałam zamiaru wracać po macierzyńskim a teraz jak jeszcze dodatkowo mi pół roku płaca...rewelacja!!!!
to poszalałaś kochana;-)

Eliza z tego co wiem też się Michałek dostał:-)

super...gratulacje dla Michasia....i Justynki

Atali my(czytaj ja i Madziarka) korzystamy z salonu kosmetycznego na Lipowej przy naszym fryzjerze ale czy zagęszczanie rzęs tam robią nie wiem....chcesz numer???
jak się czujesz mamusiu???

Misia współczuję awarii hamulców...ale dobrze że wyszła przed a nie w trakcie wyjazdu!!!!
a jak zdróweczko??

Antuanet
Wy już w drodze czy nadal pakujesz walizki???

Anaconda jak grill u teściówki, co dobrego jadłaś???

Marzenka udała sie wycieczka rowerowa...???

nie wiem czy to dzisiejsza pogoda...czy zmęczenia ale Lenka spała mi prawie cały dzień z małymi przerwami na jedzonko i guganie:tak:

spokojnych nocek

Witajcie
Co za dzień
:angry: rano w pracy, dostaliśmy wiadomość, że najprawdopodobniej zapłacą nam za część godzin, a reszta do odbioru wolne, no wszyscy się wściekli:angry: bo niektórzy mają po 30 h, do tego jutro z rana ma nas teściowa odwiedzić no po prostu super:wściekła/y:

madzienka niestety u nas zazwyczaj codziennie ktoś zostaje, bo tyle jest roboty, to nie tak jak w "prawdziwej budżetówce" w UM miałam luz bluz:baffled: jak to mówią najciemniej pod latarnią:baffled:

marzenka ja też wydłużam weekend o poniedziałek:tak:

patlysia i jak udało się zastąþić smoczek innym?

eliza to co odliczamy? ps gdzie byłaś potańczyć?

antuanet no właśnie my dzisiaj dostali super wiadomość o wolnych dniach za godziny mieli zapłacić za wszystkie:angry:

sienio Wszystkiego Najlepszego!!!

Witam :-) i miłej niedzieli wszystkim życzę :tak::tak:

Maltanka.. mam nadzieje ze jednak zapłaca... ehhh :(

Madzienka, daj nr :) a mają jakąś stronę www?:sorry:

Czuje sie w miare ok;) Juz od kilku tygodni czuje ruchy, ale wczoraj to juz prawdziwe kopniaki :) Nawet J poczuł:tak:

Dzien dobry...my dzisiaj pospalismy do 9:-)
A pogoda za oknem paskudna...ale dzięki deszczykowi wszystko ślicznie zazieleni się....

Marta
raz jeszcze wszystkiego najlepszego...
Jak Wasze zdróweczko?

Atali zazdroszczę kopniaczków:-p

Maltanka oby zapłacili....
A zdradzisz czym Ty się konkretnie tam zajmujesz?
U mnie to nie ma mowy o zostawaniu po godzinach chyba że za zgodą generalnego...a o pracy w domu to nawet nie ma mowy....

Milej niedzieli....

godz 9.40:szok::szok::szok::szok: dacie wiarę Czarek dał mi dzisiaj pospać....ale to chyba przez ten deszcz....a teraz ma karę :szok: bajki bo zrobił mi taką jazdę i tak na prawdę nie wiem o co.....jezu chyba czas kupić worek próżniowy zassać i odłożyć do pawlacza do 18 roku życia :angry::angry::angry:

maltanka tańcowałam w Viktorii..... przykro mi że Wam nie zapłacą za na godziny
atali już czujesz kopniaki.....super
misia współczuje awarii hamulców...oby szybko ją naprawili a podróż była udana

spokojnej udanej niedzieli

witam ija
eliza niezły pomysł z Cz:-D żeby się tak dało...:-D:-D
maltanka oj nieciekawie że nie zapłaca z musicie siedzieć...
dostałaś moje PW???
madzienka super masz w pracy ja to nie dość ze musze w soboty to jeszcze wieczorami siedzę:no::no: teraz zresztą też mam dużo roboty wieć jak tylko Zosia śi to ja nad literaturą ślęczę.....
fajnei ztym urlopem, ciesze isę bo trochę dłużej w domku zostanę:tak::tak:
atali super ze kopniaczki już są, Moja Z cały czas się wierciła:tak::tak:
misia oby hamulce szybko mechnik naprawił i udanego wyjazdu:tak:

A Miki dostal się do przedszkola blisko mojej pracy, wiec bedziemy razem jeźdxić i państwowe przedszkole trochę ns finansowo odciązy, juteo bede dzwonić do pozostalych przedszkoli bo tam listy mają byc dopiero po niedzieli:confused2:

dzisiaj pogoda nieciekwa, ale moje dzieci nei znają litości i od 6 jesteśmy na nogach... nie wiem co jest Mikiemu, zawsze był śpiochem:-D:-D:-D:-D
my jeszcze dzisiaj w odwiedziny jedziemy i chyba zacznę sią pakowac bo jutro wyruszamy do rodziców:tak:
a tymczasem życzę miłej niedzieli:tak:

Witajcie

elza
dobze atali napisała do cudzych dzieci trzeba mieć cierpliwość a dla swojego juz nie stracza:confused2: duzo słyszałam o tej Victori i mielismy sie tam wybrac kiedyś, ale wiesz jak to jest z tym planowaniem:sorry: super, ze sie wybawiłaś, trzeba dziewczyny korzystac, bo ten czas leci nieubłaganie:confused2:
maltanka uuu szkoda ze nie za wszystko zapłacą, bo ladnie byś finansowo wyszła na takich nadgodzinach, ale za to bedziesz mogła spędzic czas z rodziną:tak:
marta jak u Was?
madzieńka tych dni pracujących po 10 godzin mam 5 w miesiącu, a ze mnie nie było to musiałam nadrobić:sorry: slicznie wygląda Lenka w spodenkach i bluzeczce, taka maleńka dziewczynka:tak:
mandziula fajne, ze bedziecie z Mikim razem do pracy i przedszkola jeżdzić i finansowo zawsze lżej:tak:

Pogoda sie zepsuła a mielismy plany odwiedzenia do Kazimierza, albo Nałeczowa ale nic z tego:sorry:
Miłej niedzieli

Oglądała któraś z Was Panaceum? Mam wielką ochotę wybrac sie na to do kina, bo zapowada sie ciekawie:tak: moze ktoś sie skusi? tylko czasu m trochę brakuje :(

Ostatnia edycja:
mandziula super że Miki dostał się do tego przedszkola zawsze taniej i wygodniej jak będziesz jeździła do pracy
udanego wypadu do rodziców....może trochę odpoczniesz i pośpisz...

sienio nie oglądałam tego filmu...a ja jeszcze mam ochotę obejrzeć film "Oszukane" oglądałam kiedyś reportaż na ten temat i film może być ciekawy....

madzienka jak żyjesz?????obiadek u teściowej czy mamusi???? a może w domu????

reklama
Hejka :-):-):-)
My już w domku i zaraz kolacja i spanko bo jutro wszyscy wychodzimy razem przed godz.6.30 :szok::szok::szok: jak mój J będzie miał pierwsza zmianę to będzie mnie do pracy podrzucał i potem po pracy też będzie mnie odbierał więc ja tylko co drugi tydz. będę sama jeździć :tak::tak::tak:
Muszę tylko podanie do przedszkola zanieść, że zmieniam Majki godziny pobytu :tak::tak:
Pogoda dzisiaj się popsuła i to bardzo ale wczoraj było pięknie i sezon grillowy otwarty :tak::tak:
Marta jak tam po chrzcinach? I jak Żuczek ni wylądował tym razem on w szpitalu? :confused::confused:
Maltanka no to jednym słowem Was przerobili, też bym była zła na Twoim miejscu :tak::tak:
Elza no no Ty i dyskoteki - ale Ci dobrze mnie by J nie puścił :no::no:(ale dodam że we Włoszech to sobie odbijałam :-p:-p;-);-):tak::tak::-D:-D)
Misia to całe szczęście że teraz tą awarię odkryliście a nie podczas jazdy, z hamulcami nie ma żartów :no::no: oby szybko Wam to zrobili i obyście mogli wyjechać na planowany urlop :tak::tak:
Aluśka, Justyna gratulacje dla waszych przedszkolaków :tak::tak:
Mandziula dla Ciebie też, będziesz teraz miała wielkie ułatwienie zabierając Mikiego ze sobą :tak::tak:
Madzienka karkóweczka wczoraj królowała :-D:-D:tak::tak:

Do góry