reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda hop hop nie poznaje Ciebie aż taka zapracowana jesteś że do nas nie zaglądasz.....fiu fiu...;-):tak:
dzisiaj to pewnie świętujesz:-p

Antuanet super że cali i szczęśliwi już w domu, opowiadaj pokazuj jak było...

Mandziulka trzymamy kciuki za dzielną Zosieńkę jutro na badaniach i za jej wyniki...laleczka dba o linie od maleńkości;-)

Iwonka jak Wasze zalane mieszkanko??sąsiad w końcu otworzył??

Misia wróciliście??jak było???

spokojnych nocek dla wszystkich...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-):-):-)
Jakoś tak szybko minęły te 2 dni i czasu zabrakło na kompa :-p:-p a to z tego powodu że po pracy i przedszkolu szybko coś zjadamy i wychodzimy na plac zabaw :tak::tak::tak: szkoda takiej pięknej pogody na siedzenie w domu :tak::tak:
Dzisiaj mam wolne ale i zaległą wizytę u pulmonolog więc lenić się nie mam kiedy :-D:-D ale widzę że pogoda dzisiaj też cudna więc będzie spacerek do pani doktor i z powrotem :tak::tak:
Czytałam Was ale jakoś tak mało w głowie zostało więc nie odniosę się :no::no:
Normatywna oby jak najszybciej wszczepili aparacik Natalce :tak::tak:
Mandziula trzymam kciuki za dobre wyniki badań Zosi i oby ten zastój wagi szybko minął :tak::tak:
Madzienka ja to ostatnio nawet gazetek reklamowych nie oglądam :-D:-D ale chyba będzie trzeba się wybrać do tego Carrefoura :tak::tak:
Maltanka a Wy do tej pory dmuchaliście ten balonik? Co się nie podobało pani laryngolog? :confused::confused:

Dzień dobry...my już w domciu bo dzisiaj Jula ma wycieczkę do Chatki żaka więc i śniadanko w przedszkolu było wcześniej....:tak:
na dworze cudnie....i oby tak już zostało do października:tak:

Anaconda powodzenia na wizycie dawaj znac co u Was???będziecie dzisiaj popołudniu gdzieś na placu to może dołączymy....

Mandziulka i dla Was powodzenia, dawaj znać jak Zosieńka...
a co do wózeczka to kupiliśmy mojego wymarzonego lekkiego maclarena, który jest od 0 więc Lenka już i w spacerówce zwiedza czechów:tak::tak:

miłego dnia wszystkim

Mandziula no na niedowage to Ona mi nie wygladala ale kurcze od 6yug stoi z waga????mowila dlaczego tak moze byc...trzymam kciuki za badania i odrazu pisz jak bedziesz cos wiedziala...
Normatywna za Was mocno trzymam kciuki aby N wspolpracowała przy badaniu....a na czym to wogole polega???
Anaconda wcale Ci sie nie dziwie ze jestes na dworze ja w domu usiedziec nie moge i schodzimy dopiero ok 20:sorry2:
Madzienka super wycieczke ma dzisiaj J pogod atez wymarzona....a Ty juz ta spacerowke uzywasz nacodzien czy tylko na jakies wyjazdy????Jednak dla takiego malucha to co gondola to jednak gondola;-)nie ma chyba nic wygodniejszego:-)
Antuanet witamy witamy!!!!!

Umowiłam sie na jutro w Intermedzie do dr Anny Pasek słyszał ktoś cos o Niej?????:sorry:

Marzenka spacerówką Lenka już pozwiedzała stare miasto i deptak:tak:....ale na razie jeździmy gondolą choć dzisiaj rozważam spacerówkę...
ja nie słyszałam o tej dermatolog...

witam porannie

my już odwiozłyśmy Mikiego do przedszkola i byłyśmy na pobraniu krwi, Zosieńka była bardzo dzielna, popłkała tylko chwilkę, śiuśki tez udało nam się złapać za pierwszym razem:-D wyniki mamy po 14...

madzienka super macie brykę, niech dobrze słuzy:tak::tak:
anaconda również od nas najserdeczniejsze życzenia:tak:
nie dziwię sią wam że na dworze siedzicie, bo my też praktcznie cały czas na podwórku:tak::tak:
normatywna trzymamy kciuki za badanie:tak:
marz ja też nie syszałam o tej lekarce, ja z Mikim chodziłam do dokotr Partyki na Hipoteczną, teraz też się muszę wybrac bo mu jakieś zmiany się pojawiły takie liszajowate...

zmykam na ławeczkę, Zosieńka drzemkuje a ja kawusię sobie wypiję

Witam się i ja:tak: Wczoraj posprzątałam sobie balkon, więc można już rozpoczynać przesiadywanie :-p Całe popołudnie spędziliśmy na spacerkach, Cypek się wyganiał, a wieczorem jak padł tak dzisiaj wstał o 7:30 a my zaspaliśmy do pracy:-)

Madzienka mieszkanie na szczęście ubezpieczone, więc nie będzie problemu, gorzej tylko z tym całym bałaganem i sprzątaniem:dry: a sąsiedzi w dalszym ciągu nie otwierają:no:

Marz Cyprian dostał się do przedszkola na Radości, a odwołanie napiszemy do pozostałych: Onyksowa, Szmaragdowa, Tymiankowa...Tylko nie wiem co tam w nim napisać:confused:

Justynka nie napisałam jeszcze bo nie bardzo wiem co tam zawrzeć...coś wiesz może na ten temat??

Antuanet super, że już szczęśliwie dojechaliście, ogarnij się i pisz, opowiadaj jak tam było:tak::-)

My wróciłyśmy właśnie ze spacerku na dworze skwar...dla mnie bomba żeby nikt nie pomyślał ze narzekam:-D...ale wieje dość silny wiatr na szczęście cieplutki....
ale jak uwielbiam taka pogodę i te japonki na stópkach:laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2:

Mandziula to trzymamy kciuki za wyniki i miłego odpoczynku na ławeczce...

Iwonka no właśnie najgorsze to sprzątanie, a bardzo Was zalali....

Anaconda przyznaj się na co dzisiaj maja naciągnęła mamę:-Dpo wizycie u lekarza...

dla zainteresowanych rusza kolejna akcja Portret Twojego Dziecka....
już można zapisywać się na sesje a kupony w GW można zbierać od piątku!!!

HejP
Pogoda wspaniała, z tego co czytam korzystają mamy i dzieciaki, my też:)
Gabi w przedszkolu a ja już prawie się zabieram za obiad bo przeciez po przedszkolu to nawet nie ma szans wrócić do domu tylko od razu na plac a pote z wielkim żalem dopiwro do domu:no:

Justyna
my wyjeżdżamy oboje ale mamy inne interesy i 2 inne końce Polski:-p Ja będę w Długopolu Zdroju w pracy a Z na kursie w Wawie. Wy siś fajnie wypluskacie Michałek to pewnie nieźle się już może popisac umiejętnościami pływackimi?
Madzienka ja też dziś wyciągam japonki:blink: Nie dziwię się ze o takiej spacerówce marzyłaś a gdzie kupowaliście?
Anaconda Ty to teraz będziesz mega zorganizowana, wsyściutko połapane:happy2:
Mandziula gratulacje dla osi, niech wszystko będzie dobrze!

Marz
niby już duża ale wiesz jak to jest pierwszy raz na kilka dni bez nas i bez przedszkola co ważne, ona się najlepiej czuje wśród dzieci

Maltanka plany są bliżej na :ninja2:

reklama
Madzienka łazienka, kuchnia, przedpokój i mały pokój zalany, w sensie po suficie i trochę po ścianach, więc sporo tego bałaganu będzie:dry: już w japonkach pomykasz? i ja chyba wyjmę z szafy:tak: sezon klapek KUBOTA i frotowych skarpetek uważam za otwarty:-D na mieście coraz więcej takich okazów:-):-)

Talia a na ile wyjeżdżacie? Gabi na pewno sobie poradzi, nie martw się;-)

Do góry