Justyna2729
Fanka BB :)
Madzienka dzięki, ale dzisiaj mamy wizytę u endo więc basen odpuszczamy, odrobimy to w jakiś piątek
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
A buty kupiłam dla Cypka, sandałki, ale muszę pójść je wymienić na większe, bo jakoś mu tak mierzyłam, że źle popatrzyłam i są takie akurat, a tu jeszcze lata mam nadzieję, że hoho 

nasza pani pulmonolog wybiera się na urlop pod koniec maja mówiła Ci? 
bo nam tak 
zdrówka dla Kubusia 

oby to się już więcej nie powtórzyło 
no i całe szczęście że mm pomaga i Zosieńka spokojniejsza 
a Ty mamuśka nie stresuj się tym tak bardzo 

a potem strach był czy dochodzi do końca lata 

- ale to młodzież to jeszcze pełna sił ;-);-)

ja to bym w życiu o tej porze nie wstała jakbym nie musiała 

tzn gdzie je składować
z tempem Twojego kupowania to nawet grupa przedszkolna byłaby bezsilna
Kiedyś jak jeszcze bylismy w UK to z P załozylismy sie kto bedzie dłuzej pracował bez wolnego dałam rade 21 dni :-) ale sie wtedy kasy zaobiło

dzisiaj jakies kobitki mnie zaczepiły, maja tam pacowac, wiec zapytałam. Chyba sie troske roboty przeciągneły, jak to na budowie
, miałam w plane królewne z domkiem magiclip, ale cena kucyka mnie przekonała.

Sienio, Madzienka o jakim Wy skrzyżowaniu piszecie?
madzia hehe wiedziałam, ze bedzesz niedługo marudziła, ze nie masz co z ubraniami robićtzn gdzie je składować
z tempem Twojego kupowania to nawet grupa przedszkolna byłaby bezsilna
Dziewczynki wczoraj w Leclerku kupiłam zestaw pony MY LITTLE PONY zagroda słodkich jabłek APPLEJACK (3239520840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za 29 zł było jeszcze to MY LITTLE PONY kucyk CHEERILEE SZKOŁA (3240334767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na Dzień Dziecka jak znalazł, bo Juli brakowało Applejacka, miałam w plane królewne z domkiem magiclip, ale cena kucyka mnie przekonała.
Madzieńka a moze do mnie przyjedziesz poprasować ??? jeszcze trochę mi zostało po poniedziałkowym maratonie ;-)
za małe ubranka w worki, w pudła i do piwnicy ;-) albo rzeczywiście dla siostry ;-)

dobre, w mojej piwnicy już nawet palec nie zmieści się...

my mamy w Pliszczynie, piekna teren tam mają Księża Sercanie w Pliszczynie - Galeria
oby pogoda doisała
zdrówka dla Norba
wiesz co, ja pamiętam jak na mojej komunii ksiądz na kazaniu mówił że jak dostaniemy pieniążki w prezencie to mamy je do kościoła przynieść
już im się całkiem w głowach poprzewracało

chyba był już mocno zmęczony
. Teraz drzemkuje a ja lecę szykować obiadek
Witajcie ja dzisiaj odkopałam spacerówkę i uprałam ją(dzięki Karlitko za natchnienie)już schnie na balkonie...może jeszcze zdąży przed ochłodzeniem...
w sobotę mamy piknik przedszkolny w tematyce igrzyska olimpijskie i mamy poprzebierać się za greków....skąd mam wykopać takie wieńce macie jakieś pomysły???
oczywiście juz jadę....szykuj deskę i żelazko!!!!
do piwnicydobre, w mojej piwnicy już nawet palec nie zmieści się...
i jakoś nie przemawia do mnie chowanie ubrań po piwnicach...później maja taki "dziwny zapach"....
a siostra na pewno nie weźmie nic co jej nie przyda się teraz...już wystarczy ze chce jej kołyskę wcisnąć i mebelki od Julci z pokoju
zdróweczka dla Norbusia!!!
karlitka witaj oj dawno Ce nie byłozdrówka dla Norba
![]()