reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z kawusią,bo pogoda bleeeeeeeeeeeeeeee:no:
sienio u Ciebie weekend a ja jutro jeszcze do pracy (odrabiamy 31 maja):dry:też się zastanawiam,czy uda nam się jutro do Leonowa dotrzeć:blink:
mandziula może Miki się budzi,bo przeżywa jakieś emocje z przedszkola:confused:
iwonka najlepszego!!!:tak:a z ćwiczeniami to nie ma czego gratulować,bo to dopiero 2 tydzień...jak wytrzymam co najmniej 3 miesiące to będzie sukces;-)a nie wiem,czy mi się uda,bo wciąż kręgosłup niedomaga:sorry2:
elza jak tam Czarujący?zadowolony z reszty prezentów?

reklama
misia uuu to nie zazdroszczę:sorry2: ja mam jednak nadzieję, ze jutro juz nie bedzie padało:sorry2:

Ja po ekspresowych zakupach jak to zawsze z P, czuję niedosyt ale wizja powrotu autobusem w taką pogode tez nie była mi na rękę. Zaraz idę po Julę, bo dzis obiecałam oderać ja po obiadku.

Witam, pogoda pokrzyżowała mi plany na dziś ale choćby się waliło i paliło to jutro na LBN dotrzemy (tortowa niespodzianka dla BBF w trakcie tworzenia):-p:cool:.
Sienio, ja byłam cwana i wysłałam M na parking po Multi żeby mi pod blok przyprowadził i z młodymi po deszczu nie lecieć.
Misia, wytrwałości w łapaniu kondycji życzę.
Dziś dzień lenia i zapycha młodych frytkami z kiełbaską na gorąco:-p:-D.

Witajcie....ale pogoda:confused2:trzymajcie kciuki bo my jutro piknikujemy:tak:a przynajmniej mamy taki zamiar....

Sienio zakupy szybkie ale udane????

Misia współczuje pracującej soboty ale za to macie długi weekend....

Sunday zdróweczka dla Maksia...czyli z czerwonego gardziołka rozminęła się angina....

Maltanka to u Was był wczoraj alarm bombowy????

Elizka jak Czaruś zareagował za prezent od rodziców???pewnie był zachwycony...

Mandziulka jak nocka??Miki spał spokojnie???

Dziewczyny oby na jutro pogoda dopisała bo w taka jak dzisiaj to nic przyjemnego:cool:my mamy w niedziele komunie i licze ze troche sie rozpogodzi bo caly dzien w lokalu z dziecmi:eek:

Ja ledwo zyje od poniedzialku wstaje codzien coraz to pozniej dzisiaj byla to juz 7:sorry2:wczoraj skonczylismy malowac wiec zanim to ogarnelismy to poszlam spac o 12 a dzisiaj ten deszcz dodatkowo dosłownie mnie wciskał w łózko:-D

Sienio ale upolowalas cos????jakie buciki kupowałas???
Misia no praca jutro nie do pozazdroszczenia ale za to weekendzik fajny chociaz w takie dni zawsze inaczej sie pracuje bo czuc te rozluznienie;-)
Elza jak Cz zachwycony prezentem co dostal????
Madzienka z L ruszacie jutro?????nie zapomnij czapeczki:-)
Mandziula to fakt ze jest wrazenie ze jest czysciej teraz pomalowalam na jasniutko i bardzo mi sie podoba;-)jak nocka M????moj M czasem mowi ze cos mu sie brzydkiego spi bo jego magiczne oczy cos widza....a to sie beirze z telewizji jak sobie przelaczy na cos glupiego....

Jeszcze dzisiaj musimy z P pojechac po prezent dla "komunistki" alez mi sie nie chce:confused:

Ostatnia edycja:
Hej,
I my dzisiaj zaspaliśmy:szok:mąż spóźnił się do pracy...nie pamiętam co ja zrobiłam z budzikiem jak dzwonił:no:. Nad renem M marudził, śniły mu się buty bo ciagle o nich mówił i pokazywał na przedpokój:-D, chciał zakładać, wiec wspólnie doszliśmy do kompromisu i założyłam mu papetki(skarpetki):tak:i poszliśmy dalej spać:tak:. Dzisiaj nic nie gotuję zostało mi jeszcze z wczorajszego obiadku trochę sosu więc dla M akurat wystarczy, a my zadowolimy się kanapkami.

Iwonka robiłam zwykły sosik, z polędwiczki:tak:no ja też czasem mam problem z pomysłami na obiad, ale odpalam stronkę Wielkie Żarcie i pomysły już się pojawiają;-):-), tylko chęci nie bardzo:zawstydzona/y:

Misia, Sienio, Madzienka mam nadzieję że jutro deszcze ominą Lubelszczyznę i pikniki Wam się udadzą:tak:

Marz na niedzielę zapowiadają znowu deszcz:no:. A w TV to masz rację same głupoty, nawet w bajkach dla dzieci są takie odzywki że masakra:szok:. Czasem oglądamy rodzinka pl. i raz był odcinek jak bracia się kłócili i padło słowo ty debilu:szok:łooo matko od razu wyłączyłam, bo M to teraz bardzo chłonny na nowe słówka:no:

Mandziula właśnie może Mikiemu śni się gryzący kolega:confused:

Patlysia
jak się czujesz?

Marta a jakie plany miałaś na dziś?:-)

My dzisiaj się pluskamy:yes:, Madzienko a Wy też? Mam nadzieję ze woda będzie cieplejsza niż ostatnio:tak:

Witajcie, dzięki za słowa otuchy- kilka słów a tak wiele dają:tak:
My wczoraj mieliśmy wycieczkę do Piask do biedronki i jestem tolerancyjna ale wczoraj nie wytrzymałam- robiłam zakupy z dzieciakami i to spore bo i spożywcze i Kubusiowe i higieniczne no i Emisia kupiła sobie ten zamek-trampolinę więc rachunek wyszedł ooo matko wielki no ale na to bylam przygotowana, nie byłam jednak przygotowana na tekst jakieś babki za mną gdy przyszło do płacenia-" dwoje dzieci, koniec miesiąca,taka młoda a tyle pieniędzy ma, jak pani taka bogata to trzeba z innymi się dzielić a nie wydawac pięniądze tylko dla siebie..."mojej reakcji chyba nie muszę opisywać...i teraz tak się zastanawiam, że chyba muszę znaleźć tą panią i podzielić się tymi 1200 zł, które Jarek zarabia:shocked2:nosz normalnie ludzie chyba mają za dużo wolnego czasu, że wpadają na takie pomysły:no:

justyna jakoś daję radę, dzięki, miłego pluskania:tak:
marz fakt po malowaniu tak fajnie i swieżo jest- ja farby kupiłam w tamtym roku i nadal stoją...
eliza spóźnione sto lat dla Czarka!!!

Rany czy ten deszcz przestanie padać......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justynka nie wiem czy moi wybiorą się...ale maja to w planach....
ale Ty pyszności gotujesz...
ostatnio mój P gadał z Justyna i opowiadała jak znowu dyrektor rzuca im kłody pod nogi...:wściekła/y::wściekła/y:oby go szybko wywalili
podobno już podniósł ceny na przyszły rok:dry:

Marzenka oczywiście że z Lenka...a czapeczki teraz pakuje nawet dwie....:-D:-D:-D
popołudniu mamy jeszcze imieniny teściowej na działce...i jeśli pogoda nie dopisze będę miała wymówkę żeby nie jechać...czyli do 14 musi być ładnie..a później niech się dzieje...;-):tak:
co kupujecie???

Patlysia i nie skomentowałaś tego....oj zrobiłabym jej awanturę!!!!durny babsztyl....

Patlysia, ale babsztyl, zjechałabym babkę na czym świat stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Justynko, miałam brata wziąć za bety i do gminy za jeden podpis zawieść. I do naszych komunijnych kucharzy bo mają jakąś niespodziankę dla młodych. A w taką pogodę szkoda psa wypuścić a co dopiero z chłopakami wychodzić:confused2:.
Wczoraj byłam z ROKim na szczepieniu - waży 9 kg:szok::szok:.

reklama
madzieńka, marz a no chyba udane, bo buty kupiłam i to całkiem fajne, ale myslalam, ze cos sobie jeszcze kupię i pochodzę ale nie było czasu.
patlysia babki ze wsi tak maja, trzeba im wybaczyć...no cóż:sorry2:
marz pięknie Twoja kuchnia teraz musi wyglądać:tak: a na jaki kolor malowaliście?

Kupiłam sobie dzis w garmazerce pierogi meksykańskie:tak: naprawde rewelacyjne są:-)

Do góry