reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Ja dzisiaj pospałam trochę rano, pogoda nie za fajna, a wczoraj czekałam na burzę, bo zapowiadali i co nic:-D
Jeszcze nam się samochód popsuł:wściekła/y: i znowu nieplanowany wydatek:wściekła/y:

eliza
gdzie się podziewasz?
iwonka, sienio
przedstawienie super wyszło:tak:

sienio
najbliższą szkołę teraz mamy na ul. Hiacyntowej i chyba tutaj Hubert pójdzie, bo tu większość dzieci z bloku idzie, ale jeszcze ten rok zostaje w przedszkolu

aluśka powiem Ci, że ja nie wiem jak ty dajesz radę, ja 8h dziennie mam poczucie, że to za długo, a gdzie dom, przedszkole itp.

reklama
dzień dobry:rofl2:

Maltanka nie zawsze pracuje aż tyle godzin więc raz na jakiś czas udaje mi się zajść do przedszkola, ale głównie to P. jest tam stałym bywalcem i on wszelkie sprawy załatwia :tak:

Witajcie. Ależ pogoda, przysłowie się sprawdza-kwiecień plecień... :tak: oby do maja:tak:
U nas prędko, tzn praca-dom-szkoła i tak w kółko bez dnia wolnego :-( no ale coś za coś :tak: W tym tyg miałam rekolekcje i wielkie zamieszanie razem z nimi, ale już dzisiaj wszystko wróciło do normy. Dzieciaczki zdrowe praktycznie pełna klasa to i miło pracować :-) jeszcze do wtorku i przerwa; bo w śr idziemy do kina :-D
Maks odpukać chodzi do przedszkola, czasem kichnie ale nie panikujemy i chodzimy twardo :tak:

Ala Witaj ranny ptaszku! :-)

maltanka kiedy następne usg? Kim Hubercik był na przedstawieniu?
Współczuje problemów z autem? Coś poważnego?
Moja koleżanka pracuje w tej szkole, tzn ona w oddziale zerowym

sienio tak patrzę na fotkę w suwaczku i w profilu Twoim i Julcia taka maleńka- nie wiem czy bym ją teraz poznała :-)
Ciasto rewelacyjnie wygląda!

iwonka a co to za szkolenie masz?

Madzienka grilla oczywiście nie było... ale sałatkę i skrzydełka i % były u nas :-D
u nas ostatnio wizyty wydawnictw niemal codziennie... ale nadal nic niewiadomo:baffled:
A o której szkole myślicie dla Julki?
Dziewczyny dzisiaj w szkole mówiły, że w jakiejś szkole na Czechowie ma być 14 klas pierwszych!
anaconda a Wy paliliście grilla?

Justyna gdzie jesteś? Co u Was? Jak Michał? Chodzi do przedszkola???

misia i jak po usg??????:blink:

Ostatnia edycja:
Witam po zabieganym dniu...
Natalka dziś miała wagary w przedszkolu,bo rano byłyśmy w teatrze na Calineczce...i był płacz,że już się skończyło, mimo że dwugodzinne przedstawienie...a w drodze powrotnej złapał nas grad!
Potem mieliśmy zaległe szczepienie Stasia....dzielny był, zapłakał tylko przy wkłuciu....
A wieczorem, bo godzinę siedzieliśmy przed gabinetem, usg....dzieciątko zdrowe, wiercące się....i będzie SYNEK....co bardzo rozczarowało Natalkę...aż do łez...
Same chłopaki póki co....jedyna nadzieja została w maltance ;-)
Aluśka współczuję godzin pracy....

Witajcie
misia jeszcze raz gratulję synka, cóz Nalatka będzie musiała pokochać jak swoje, jak to Elizka mówiła:tak:, chociaż rozumiem jej rozczarowanie, bo ja tez kiedyś czekałam na siostrę:tak:
sunday od tych zdjęć mneło juz pawie 5 lat :szok: nie wiem jak to możliwe:sorry: ta podstawówka o której mówisz,to chyba wiem gdzie jest, moj brat cioteczny tam chodził i pamiętam, ze chodził do 1i, to było jakies 25 lat temu, myślalam, ze Czechów to juz osiedle emerytów (sorki Madzia i Anaconda) to dobrze, ze jest tyle maluchów :)

Misia gratuluje SYNKA!!!
Oj biedna Natalkano tak ona juz świadoma i dziewczynki zazwyczaj chcą siostrzyczkę...
Sunday w pracy zazdroszcze Ci braku rutyny raz wycieczka raz rekolekcje no i tych przerw swiątecznych:-DChyba bardziej się spełniasz i więcej daje Ci satysfakcji bycie nauczycielem w szkole niż w przedszkolu co???
Maltanka kiedy masz USG moze ty przełamiesz tych chłopaków i u Ciebie bedzie dziewczynka:-)czy planujesz być w Ikei???

Oj coś mnie dzisiaj głowa ćmi byle do 16...a pozniej do domu i male szykowanie bo robimy mala imprezke wieczorem z sasiadami tylko musze sie pilnowac bo rano jade z bratem do rodziców pomóc troche mamie...mam nadzieje ze wroce o rozsadnej porze i dołącze do Was...

Hejka dziewczynki w niedzielny poranek :-):-)
Ja mam weekend pracujący więc na nic czasu brak :sorry2::sorry2:
Ale jestem happy - okazuje się że moja siostrzyczka przylatuje na święta :tak::tak: ja nie chcę pracować ja chcę jechać do Radomia !!!!!!!!
Marz i jak spotkanie z sąsiadami, nie przeholowałaś? :-D:-p
Misia jeszcze raz gratulacje synia :tak::tak::tak: super że Natalka tak chętnie ogląda spektakle teatralne i to takie długie :tak:
Sunday
tak my już paliliśmy grilla :tak::tak: pamiętam jak mama jeszcze pracowała i też miała tyle wolnego przed świętami - to są plusy bycia nauczycielem :tak::tak: a ja chyba nawet w Wielką sobotę pójdę do pracy :cool::cool:
Maltanka my też czekaliśmy na pierwszą burzę w tym roku i się nie doczekaliśmy :baffled::baffled:
Jutro planuję mycie okien i jak będzie padać to się chyba zawścieknę bo to mój jedyny wolny dzień w tym nadchodzącym tygodniu
Jak tam dziewczynki głowy nie bolą po wczorajszym :confused::-p

witam witam.... ale mnie głowa boli dzisiaj...to chyba przez tą pogodę...

anaconda pogoda w sam raz na mycie okien :-D:-D:-D
misia super że Natalka tyle wysiedziała w teatrze a mój Cz jeszcze nie był w teatrze co ze mnie za matka:-):-)
kurcze przegapiłyśmy zrobienie zdjęcia... musimy szybko się jakoś spotkać i zrobić sobie sweet focie...:-):-):-)

marzenka jak tam wyspałaś się wczoraj?????

maltanka co tam u Ciebie...maleństwo zaczęło kopać????

Witajcie Lublinianki :-)

również jestem z tych okolic, nie mieszkam w samym Lublinie tylko kilka km za ;-) ale większość swojego życia tu spędzam - szkoła, studia teraz praca ;-)

mogę się przyłączyć do rozmowy?

reklama
Do góry