reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Marzenka a dlaczego nic nie dzieje..bo byłaś ostatnio aktywna na BB 11 kwietnia...jak każda zacznie codziennie coś pisać to ruszy się!!!
Nawet jeśli będą się powtarzać tematy z fb..mi to nie przeszkadza...

Hop hop jest tu ktoś?

Miłych weekendów!!!

Witajcie

Jak Wam mija 1 maja? ja z racji tego, że jutro idę do pracy zostaje dziś w domu, teściowa nas zapraszała, ale jakos nie mam siły jechać od nich do pracy, moze jutro po pracy pojedziemy. Przyjechała moja siostra z maluszkiem, ale cudny dzieciaczek a Jula dla niego to super atrakcja:-D:-D ugotowałam juz zupę z botwinki i sos pieczarkowy i chyba dziś wykorzystamy pogodę i znów pół dnia spędzimy na placu zabaw. Co jeszcze u nas? hmm P skutecznie zmotywował mnie do zapisania się na prawko, bo ta zależność od mpk zaczyna mi juz zoskwierać, Anetka znalazła mi fajną szkołę i jutro się zapisuję :-p moze kiedyś uda mi się uwolnić od autobusów;-)

maltanka jak się czujesz? mdłości juz przeszły?

miłego dnia:-)

Witam. Ja dzis z Radkiem bylam w Naleczowie, a Krystek pojechal z dziadkami na dzialke nad jezioro. Jak wrocilam z wyprawy to tesciowa dzwonila, ze Krystek chce, zebysmy przyjechali do niego bo nie chce zostac na noc i razem z W i Radkiem pojechalismy po niego a zarazem zaliczylismy grilla.:-)
Witajcie

Jak Wam mija 1 maja? ja z racji tego, że jutro idę do pracy zostaje dziś w domu, teściowa nas zapraszała, ale jakos nie mam siły jechać od nich do pracy, moze jutro po pracy pojedziemy. Przyjechała moja siostra z maluszkiem, ale cudny dzieciaczek a Jula dla niego to super atrakcja:-D:-D ugotowałam juz zupę z botwinki i sos pieczarkowy i chyba dziś wykorzystamy pogodę i znów pół dnia spędzimy na placu zabaw. Co jeszcze u nas? hmm P skutecznie zmotywował mnie do zapisania się na prawko, bo ta zależność od mpk zaczyna mi juz zoskwierać, Anetka znalazła mi fajną szkołę i jutro się zapisuję :-p moze kiedyś uda mi się uwolnić od autobusów;-)

maltanka jak się czujesz? mdłości juz przeszły?

miłego dnia:-)
Super odiwedzinki mialas:tak: Powodzenia w nauce jazdy:tak:

Witajcie. Dobrze, że coś się tutaj ruszyło, bo szkoda tego forum, tyle lat więc nie możemy dopuścić aby to zamarło:tak:
My majówkę rozpoczęliśmy w domu, tzn nigdzie nie wyjechaliśmy tylko ostro jeździmy na rowerze, tzn. Maksio, odkręciliśmy pedały bo jednak musimy zacząć od polubienia pędu który sam musi rozkręcić, a z pedałami i kijem nie dawał rady. Dzisiaj już z górki jechał bez większego strachu. :-)
Jutro W pracuje, więc sami z Maksiem spędzamy dzień, oby tylko nie padało :tak:

sienio trzymam kciuki za jazdy :-)

Motylla super, że grill zaliczony:tak:

maltanka i jak po wycieczce?

Justyna jak Michał, zdrowy?

Ello... u nas Majówka udana wycieczka do Krasnego i grill u brata. Natalia wybawiona i padła po drodze na rękach :)
Sunday rowerek biegowy to coś fajnego dziecko jest tak od początku nie zależne i uczy się równowagi pamiętam jak N bała sie wsiąść a potem już z nim biegała po podpatrywała Michałka :) dzięki Justynka :)
Motylla fajnie że i wam super minął dzień ....
Senio powodzenia na kursie prawa jazdy :)
MArz , Elza , Maltanka musimy coś pisać to nie umrze ja też mam sentyment mimo iż za dużo się jakoś nie odzywałąm nigdy ale te spotkania zawsze można było się gdzieś podziać z dziećmi i wymienić dośwaidczeniam szkoda ze to ucichło... ja bez Natalki to raczej się nie wyrwę nigdzie...

A co więcej u nas w maju tzn od poniedziałku będe próbowała dodzwonić się do Kajetan i umawiac Natalkę na opeację, oby sensownie dało się ustalić termin na czerwiec.... i oby nic do operacji nas nie dopadło (czytaj choróbska)
Jeśli chodzi o słuch Natalki to jest jakby lepiej to znaczy słyszy różne dźwięki już całkiem dobrze i zabawki w końcu dziaąłją :-p ale mam wrażenie że nie jest już tak jak było że trochę jej ten słuch poleciał.... no cóż nie pozostaje nam nic innego jak czekać na operacje a potem intensywna rehabilitacja.... :tak::tak:
buziaki i miłego weekendu

Madzienka ja ni jestem przodownikiem w udzielaniu się na forum i ni zarzucam ze tu nikt nie pisze tylko tylko to była taka mały zal ze szkoda jak się wchodzi i nikogo tu nie widać jakby cos się skonczylo ale nikomu na pewno nie nakazuje tutaj pisać...bo ja t i tak jak po ogien wpadam...
Maltanka ja mam FB ale pisanie rzadkie to rzadkie ale wole na forum;-)ale ja się nie wypowiadam:-)a czy Ty nie miałas mieć jakos wizyty???wiesz na kogo czekacie czy nadal niespodzianka???
Sienio dobra decyzja powodzenia,,,
Normatywna trzymam mocno kciuki za szybki termin operacji...

Ostatnia edycja:
Hejka :-):-)
Ja też się cieszę że coś się tutaj ruszyło bo w końcu jakiś sentyment do bb-ma jest :tak::tak:
My wczoraj cały dzień spędziliśmy u teściowej, był grill, była piękna pogoda więc cały dzień na świeżym powietrzu, nawet mnie troszkę słonko złapało :tak::tak:
A dzisiaj powrót do pracy - a tak mi się nie chce że zamierzam całe te 8 godz. przesiedzieć na magazynie :-p:-p
Sienio będę Ci mocno dopingowała z szybkim zmotoryzowaniu się :tak::tak:
Maltanka jejku Ty już na półmetku :szok::szok: a dopiero co się dowiedziałyśmy że w ciąży jesteś :szok::szok: czujesz już ruchy?
Normatywna trzymam kciuki za szybkie ustalenie daty operacji i super że słuch Natalki wraca pomalutku do wcześniejszego stanu :tak::tak:
Sunday powodzenia dla Maksia za szybkie opanowanie nauki jazdy na rowerku :tak::tak:
Motylla widzę że Wy też fajnie dzień spędziliście :tak::tak:
Zmykam robić śniadanie bo moi znowu jadą do teściowej, J ma jej coś tam naprawić, trawę wykosić itp

reklama
No ruszyło się:-) forum jet na pewno łatwiejsze do przekazywania info co u Was a fb do szybkiego kontaktu bo prawie każdy ma go w tel....
ja tez z sentymentu tu zaglądałam ale milczałyście....
to co umawiamy się ze jak już ktoś zajrzy to coś skrobnie a nie tylko czyta!!!:sorry:

Anaconda siostra pojechała??pochwal sie jakie plany na wakacje..ruszasz do Włoch???
miłego dnia w pracy

Normatywna trzymamy mocno...i życzymy dużo zdróweczka Natalce!!!!

Sienio brawo...trzymamy kciuki!!!
również miłego dnia w pracy

Maltanka wracamy ale obiecaj odzywać się do nas....pochwal się remontem w pokoju H
znasz już mieszkańca brzusia...
znalazłam coś takiego www.4decoration.pl

Sunday my tez na etapie nauki...ale moją pannę szybko bolą nogi:-Dwoli hulajnoge!!!i teraz chce rolki:baffled:

my wczoraj byliśmy na działce ale z racji zimnych nocy wrócilismy do domu, i dzisiaj już nie pojechaliśmy bo pogoda jakas taka nijaka....
Lenka jako mała mamusia...
IMG_1911.jpg

Załączniki

• IMG_1911.jpg
    IMG_1911.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 72
Do góry