Witajcie ale bosko na dworze trzeba korzystać bo to już chyba ostatnie chwilemy korzystamy ile się da....
Anaconda rozmawiałam z koleżanką farmaceutka i zdradziła mi kilka preparatów które działają na wszy....
u nas też póki co ok...była pielęgniarka w przedszkolu, ale my i tak codziennie sprawdzamy....
a Wrocław polecam...super miasto...wróce tam na pewno!!!
Justyna bo siedzimy na placu zabaw w każdej wolnej chwili...Lenka upatrzyła sobie deptanie takich białych kuleczek co strzelają i robi to godzinami
brawo że Michas taki dzielny....
Talia trzymam kciuki obyście się uchowali zdrowiu...
Sunday chyba wasza wychowawczyni nie ma planów powrotu do przedszkola postępując tak nie fair...
u nas na razie pracuje i mówi że na zwolnienie nie wybiera się aczkolwiek to się okaże...raz życie, a dwa w domu niespełna 2-letnie dziecko...
jak Wasze zdróweczko???
Mandziulka jak u Was???i jak przedszkolaki???
Misia a Wasze zdróweczko???
miłego weekendu
Anaconda rozmawiałam z koleżanką farmaceutka i zdradziła mi kilka preparatów które działają na wszy....
u nas też póki co ok...była pielęgniarka w przedszkolu, ale my i tak codziennie sprawdzamy....
a Wrocław polecam...super miasto...wróce tam na pewno!!!
Justyna bo siedzimy na placu zabaw w każdej wolnej chwili...Lenka upatrzyła sobie deptanie takich białych kuleczek co strzelają i robi to godzinami
brawo że Michas taki dzielny....
Talia trzymam kciuki obyście się uchowali zdrowiu...
Sunday chyba wasza wychowawczyni nie ma planów powrotu do przedszkola postępując tak nie fair...
u nas na razie pracuje i mówi że na zwolnienie nie wybiera się aczkolwiek to się okaże...raz życie, a dwa w domu niespełna 2-letnie dziecko...
jak Wasze zdróweczko???
Mandziulka jak u Was???i jak przedszkolaki???
Misia a Wasze zdróweczko???
miłego weekendu