reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie ale bosko na dworze trzeba korzystać bo to już chyba ostatnie chwile:sorry2:my korzystamy ile się da....

Anaconda rozmawiałam z koleżanką farmaceutka i zdradziła mi kilka preparatów które działają na wszy....
u nas też póki co ok...była pielęgniarka w przedszkolu, ale my i tak codziennie sprawdzamy....
a Wrocław polecam...super miasto...wróce tam na pewno!!!

Justyna bo siedzimy na placu zabaw w każdej wolnej chwili...Lenka upatrzyła sobie deptanie takich białych kuleczek co strzelają i robi to godzinami
brawo że Michas taki dzielny....

Talia trzymam kciuki obyście się uchowali zdrowiu...

Sunday chyba wasza wychowawczyni nie ma planów powrotu do przedszkola postępując tak nie fair...
u nas na razie pracuje i mówi że na zwolnienie nie wybiera się aczkolwiek to się okaże...raz życie, a dwa w domu niespełna 2-letnie dziecko...
jak Wasze zdróweczko???

Mandziulka jak u Was???i jak przedszkolaki???

Misia a Wasze zdróweczko???

miłego weekendu

reklama
Witam się z kawą:-)

Muszę podnieść sobie ciśnienie bo jakoś słabo dzisiaj działam:baffled:
My po mega długim spacerku, najpierw w towarzystwie Normatywnej i Natalci- dziękujemy:yes:- a później jeszcze Michał przeciągnął mnie po placu zabaw. Ja ledwo zipię a M pełen energii. Dobrze że dzisiaj mam szybki obiadek, piersi indycze i frytki:rofl2:

Madzienka te preparaty to odstraszające czy tępiące wszy? A co to jest??
Wiem o jakich kulkach piszesz, M też miał na nie fazę:-D:-D

Anaconda
a teściowa co tak długo u Was zasiedziała się??
No, niech lepiej z tym kraczeniem Michał trochę poczeka:blink:

witam niedzielnie,
już chyba wieki tu nie zaglądałam.... mam nadzieję ze jeszcze mnie pamiętacie,
a to wszystko dla tego, że ciężko mi się ogarnąć i zebrać, cały dzień jak w kołowrotku, w dodatku mam jeszcze zajęcia w soboty i jeden dzień do 20...
rano rozwożę dzieciaki, potem praca, na razie dzieci zbieram na raty, Zosię o 12, Mikiego o 16 więc cały czas w rozjazdach, wieczorem jak już pozasypiają to nawet mi się nie chce komputera włączać, albo siadam do papierów...
od 1 października Zosia poszła do żłobka, w tym tygodniu zamierzam ją zostawić dłużej na spanie, ale jakoś czarno to widzę...
madzienka super wyjazd za tobą, a Wrocław to rzeczywiście piękne miasto...
talia oby was choroba ominęła, jak się czujesz???
anaconda ale super, że Maja tak sobie świetnie radzi w szkole... a wszy.... matko u nas wisiało w przedszkolu ogłoszenie ale nie było przypadków
justyna Michał polubił przedszkole??? niech kracze, bedzie miał z kim się droczyć i być:-D:-D:-D
sunday rzeczywiście ta pani powinna cos powiedzieć.... u Mikiego też była taka sytuacja, w piątek Pani była a w poniedziałek przyszła już inna....

Witam się po przerwie. Komputer nam się zepsuł, przez kilka dni był w naprawie ale nie opłacało się go naprawiać i W w sobotę kupił lapka od znajomego P. Ładna pogoda za oknem, więc drugie pranie się pierze. Jutro mam wizytę u alergologa z moimi łobuziakami.
Justyna: Chłopaki jeszcze nie poszli do przedszkola, co chce ich już posłać to znowu chore. Może nie długo się uda i w końcu pójdą do przedszkolu.
Madzieńka: Fajnie, że wypad do Wrocławia był udany. :tak:
Talia: Oby choroba do was nie zawitała:tak:

Witam,
myślałam że popiszę, ale nie wiem,czy Krzysio mi da:sorry2:napiszę więc co u nas...generalnie chorobowo...ja od zeszłego tygodnia mam anginę i drugą serię antybiotyku:-(Staś w czwartek był u lekarza,bo nosek miał zapchany...ale dr orzekła,że zdrowy...w sobote miał już 38,6 i od poniedziałku antybioytyk:no:Natalka się trzyma...a Krzyś właśnie dostał kataru...który go obudził, więc kończe pisanie:sorry2:

Dzień dobry :rofl2:

Anaconda sorki że z takim opóźnieniem odpisuje ale jak to mówią lepiej późno niż wcale ;-) tak więc moja pierwszoklasistka ma pasowanie jutro o godz. 16.30 :szok:
Misia ale Was dopadło :no: szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę:confused:
Oby Natalię nic nie czepiło:tak:
Mandziula super że Zosia dostała się do żłobka:-)
Motylla dobrze że macie "nowy" laptop:tak: Jak po wizycie u alergologa?
Karlita witaj :-) to superaśnie że przypomniałaś sobie hasło:-) Jak tam dzieciaki? Norbert nie tęskni za siostrą w przedszkolu? A Gabi zadowolona ze swojej grupy ?
Justyna zazdroszczę wspólnych spacerków;-):tak:
Madzienka fajnie że z Lenką korzystacie z pięknej pogody:tak:
Sunday jakaś nie mądra ta Pani ze tak w ostatniej chwili powiadomiła że idzie na wolne:crazy:

Zmykam do pracy:rofl2: miłego dnia:tak:

Witam się porannie :-D. Chłopaki śpią....nie będą mi teraz przeszkadzać w pisaniu:tak:. Dzisiaj mnie czeka załatwianie spraw, może się uda wszystko zrobić:confused:
Misia: Dużo zdrówka podsyłam:tak:
Aluśka; Alergolog bardzo sympatyczna, w piątek lub we wtorek mam się wybrać z Krystiankiem na testy, a z Radkiem za 4 tyg kontrola, chyba że coś się będzie działo to wcześniej.

Cześć
My z Gabcia w domu od piatku w niedzielę już Gabi przeziębienie złapała dziś byłyśmy u pediatryu który stwierdził ze lekko w oskrzelach słychać ale nie jest źle inhalacje syrop i krople do nosa, siedzimy wiec tak czy inaczej do końca tyg w domuw poniedziałek lioczyłam ze moz e Gabi pójdzie zapytam w piatek jak się sytuacja chorobowa w przedszkolu rozwija.

Karlita PISZ!!!

Misia u Was znowu chorobowo jak Ty sie czujesz? Krzys daje Ci pospać trochę? Zdrowia:tak:

Justyna energia w dzieciach jest niesamowita:-) a może i Michaś coś przeczuwa:)

Mandziula dziękuję ja czuję sie OK, nie mam juz tych samych sił czasem dopada mnie dół, ogólnie nastrój jakoś mi się pogorszył nic się nie szykuję na przyjście drugiego dziecka:szok: a Ty sama musisz dzieci odwieżć i pprzywieśćz przedszkola/ żłobka??

Madzienka
a co Wy porobiacie??

reklama
Witajcie....my korzystamy z pogody a jak mała idzie spać to biorę się za obiad i dzień za dniem leci....

Karlita super że przypomniałaś sobie hasło ale napisz coś do nas....

Misia zdróweczka dla Was..

Mandziulka brawo dla Zosieńki, dzielna dziewczynka....
Miki równie dzielny???

Justyna poleciała nam zarówno spray odstraszający....i taki niszczący...jeden to NYDA a drugi Delacet...
u nas tfu tfu póki co spokój...

Anaconda co u Was???

miłego dnia

Do góry