reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita dopiero ci się zaczyna :tak::tak::-p:-p
No i deszczyk pada a ja miałam do sklepu skoczyć, ale to teraz poodkurzam i może przestanie to wtedy wyjdę :tak::tak:

reklama
dzień dobry:tak::tak:
Weekend oczywiście w szkolę, nawet egzamin w niedzielę zaliczyłam ale jestem z niego nie zadowolona:crazy: bo dostałam 3:baffled: a żeby być zwolniona z całościowego egzaminu który ma być w czerwcu potrzebowałam minimum 4 bo z wcześniejszych egzaminów miałam 5:dry: a ta 3 to z własne głupoty bo mieliśmy test i zostało mi jeszcze sporo czasu więc zaczęłam jeszcze raz sprawdzać sobie odpowiedzi i tak sobie na sprawdzałam że mnie jakiś czort mnie podkusił:crazy: i kilka odpowiedzi poprawiłam na złe:angry: na szczęście pan zgodził się żebym się poprawiała 30 maja ( bo tak miały tylko 1 i 2 się poprawiać) :tak::tak:
no to tyle po weekendzie u nas :-pa dziś na 14.00 na szkolenie;-)

to dobrze że można poprawiać :)

a jak się czujesz?? masz jakieś dolegliwości ciążowe czy na razie wszystko ok ??
ja jakoś w 8 tygodniu miałam problem z pastą do zębów ;)

to dobrze że można poprawiać :)

a jak się czujesz?? masz jakieś dolegliwości ciążowe czy na razie wszystko ok ??
ja jakoś w 8 tygodniu miałam problem z pastą do zębów ;)
zachcianek na razie żadnych nie mam i pewnie mieć nie będę :-p
z dolegliwości ciążowych dokuczają mi mdłości od rana do wieczora jedynie w nocy spokój:-p dwa razy zdarzyła mi się zgaga na wieczór ale tylko dwa więc może już się na razie nie pojawi:sorry2: po za tym wszystko dobrze i dziękuje bardzo za gratulacje bo się doczytałam:-):-)

Zapomniałam sie znowu przywitać!!!Ale kultura :baffled::baffled::baffled:
Witam wszystkich!!!
mam jeszcze pytanko?czy któraś z was ma pomysł na tort? 2maja mój tata 60urodziny-prezent kupilismy ale chcialabym jeszcze zrobic tort, kupie gotowe biszkopoty tortowe a chodzi mi o masy itp. nie chcialabym robic samego smietanowego. wiecie tylko nie taki slodki-zeby nie mdlilo! :-)
ja ostatnio masę robiłam z torebki (krem do tortów dr. Oetkera) dodajc trochę mniej mleka niż jest w przepisie i wyszła bardzo dobra :tak::tak:
Witam i ja :-):-):-)
Jak wstawałam szykować Maję do przedszkola to świeciło piękne słonko i myślałam że będzie piękny dzień ale najwidoczniej się pomyliłam :crazy::crazy::crazy:
Do lekarza z Mają nie idę bo widzę że te paluszki pomalutku się goją a jeszcze dziewczyna z forum dała mi nazwę maści która podobno przyspiesza gojenie
biedna Majeczka:-( dobrze że maść pomogła :tak::tak: buziaczki w paluszki:tak::tak:
Czesc dziewczyny!!!
Nie było mnie na BB od piatku wczoraj wrocilismy od rodziców i prawie godzine czytalam to co naskrobalyscie:-)Troche tego było.
Ja swoj pierwszy wozek wzielam od siostry bo oni jakos bardzo malo spacerowali i byl w idealnym stanie tez na 4pompowanych kolkach i bylam bardzo zadowolona gondola duza i maly mial w kombinezonie swobode. A po pol roku kupilismy juz spacerowke Coneco Solar(a teraz Juupi) skladajaca sie w parasolke wiec na wyjazdy i wogole na spacery naprawde wygodna.

Noa ale niestety idziemy do lekarza. Wczoraj bylo wszystko ok a w nocy maly wiercil sie i byl niespokojny dopiero po 5 o dotknelam a on rozpalony i kaszel przeokropny taki suchy ale czyms sie dławi czyms moktrym. Dalam juz mu czosnek nasmarowalam masciami i dalam cos na kaszel i syrop aby sie szybko nie rowijalo. Gdyby nie ten kaszel to bym go sama leczyla ale nie bede ryzykowac bo jak zaatakuje ppluca to nie bedzie wesolo. No i mam nadzieje ze do soboty wszystko minie.

W torcie nie pomoge:-)
Marz ja też miałam wózek głęboki od siorki teraz ma go ta moja druga siorka co w lutym urodziła:tak::tak:

oj współczuję choróbska:no: szybkiego powrotu do zdrówka mu życzę:sorry2:
A teraz witajcie:-)
Gosia mi sie rozklada na dobre,juz katar ma zielony i kaszle,wczoraj padla przed 20-sta co jej sie nie zdarza....dzis na 16.30 jade z nia do lekarza-mam nadzieje ze przejdzie do soboty:baffled:
wczoraj bylysmy na dlugim spacerze z dziewczynkami,bo w domu juz krecka dostawalam,Karola sie tak tlukla ze szok:szok:,a Gosia jeczala ze sie z nia nikt nie bawi:sorry2:...wiec poszlysmy na dwor:tak:;-)
zdróweczka dużo jej życzę:tak::tak:
gratki dla Karolinki za próby raczkowania:tak::tak:
a to moja żaba stojąca ;)
tego posta piszę od ok 2h
:baffled:

Karlika świetne fotki:tak::tak: pieknie Ci pannica stoi:-):-)

zachcianek na razie żadnych nie mam i pewnie mieć nie będę :-p
nigdy nic nie wiadomo ja pamiętam jak momentalnie przerzuciło mnie na sałatki nie jadłam prawie nic więcej tylko sałatki - dlatego na początku ciąży schudłam 4kg ;)

z dolegliwości ciążowych dokuczają mi mdłości od rana do wieczora jedynie w nocy spokój:-p
taaaak one tylko z nazwy są poranne ;)

dwa razy zdarzyła mi się zgaga na wieczór ale tylko dwa więc może już się na razie nie pojawi:sorry2: po za tym wszystko dobrze i dziękuje bardzo za gratulacje bo się doczytałam:-):-)
to chyba najgorsze co może dopaść - zgagę miałam w ostatnich miesiącach pare razy

Marz współczuję choróbska doskonale Was rozumiem daj znać co i jak po wizycie - biedne dzieciaczki :(

co do kaszlu w piątek kupiłam małej homeopatyczny syrop... MALIA dagomed pharma bardzo Gabi pomógł i teraz prawie nie ma śladu po kaszlu!! POLECAM!!

Karlika świetne fotki:tak::tak: pieknie Ci pannica stoi:-):-)

oj taaaak ale muszę uważać bo zaczyna się puszczać!! nie wiem co ONA WYPRAWIA ;) na szczęście pada na tyłek ;)

hej
my po wekendzie na wsi, hania dalej zaglutowana, mam nadzieje ze jej do soboty minie:))

nie doczytalam Was bo musze malej non stop pilnowac,od kiedy sama zaczela chodzic (od 3 tyg) to masakra.....

milego dnia

Witam się poniedziałkowo.
anaconda27
biedna Majeczka. Mam nadzieję że już dobrze.Najgorsza jest taka bezsilność na płacz dziecka. Dobrze że tak się tylko skończyło.:tak:
sunday ja zawsze patrzę na dekoracje ciast w necie, np. w tej cukierni jest fajna galeria Pracownia Cukiernictwa Artystycznego "Zbyszek"
marz21 trzymam kciuki za małego oby to nie było nic poważnego.
anet15 oby Gosia szybko doszła do siebie.
maltanka może i popadam w paranoję, ale mojej sąsiadki dziecko po sobotnim 3h spacerze zaczęło się dusić i pogotowie zabrało go do szpitala:-( właśnie dzisiaj dowiedziałam się.
karlita mój Kubuś też na początku nie raczkował tylko się turlał jak beczka...a Gabrysia super stoi, teraz się zaczną "porządki" w domu.
aluśka a nie odwołali Wam zajęć w weekend? Super że tak dobrze znosisz początki ciąży, oby tak do końca.
kainkas zdróweczka dla Hani.:tak:
Ja rano posprzątałam, naczynia pomyłam i byłam z sis na siłowni. Tak się zmachałam że ledwo żyję. A pogoda zniechęca do wszystkiego, aż leń mnie bierze. Dobrze że Kubuś się ładnie bawi i nie marudzi. Lecę coś ugotować...

reklama
Witajcie,my już po zakupach...Jula spi a ja nadrabiam Was....

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków...mam nadzieje ze wyzdrowieją do soboty:zawstydzona/y:i spotkamy się w komplecie:tak::tak:
Antuanet24 torty u Zbyszka nie tylko piękne ale i smaczne:-D:-D:-D

Sunday
nie pomogę z tortem bo sama jeszcze nigdy nie robilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karlita
teraz to dopiero bedziesz miala wesoło i jeszcze zatesknisz za czasami gdy tylko raczkowala:-D:-D:-D

nie wiem co jeszcze mialam napisac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry