reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

talia to widze ze ty tez kobieta zolnierza. oj zazdroszcze ci ze mozesz byc ze swoim, moj pojutrze wylatuje na misje. a kim jest maaz?i dlugojuz w wojsku siedzi??

reklama
Madzianka jak będę po pazurkach to mogę Was nawiedzić gdzieś na placu zabaw ;)

karlita super:-) ja się jeszcze wacham, ale chętnie zobaczę Twoje:tak:

Muszę przyznać ze Zachód Polski lepiej prosperuje na różnych polach nie wiem jak to będzie jak zacznę szukać pracy czy znajdę coś?

talia tym bardziej podziwiam:tak:

dzisiaj byłam w sklepie i stałam przy kasie a prze nami mama z takim kajtkiem 6 może 7lat a mój tak wariował w brzuchy ze tamto dzieciątko to aż chrupki opuściło i do mamy ze mi się coś w brzuchy rusza to pewnie jakiś obcy myślałam ze tam padnę przy tej kasie a laska tak się zaczerwieniła ze szok.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie odzywalamsie bo jakas goraczka mnie dopadla ale juz jest ok, sama nie wiem co to bylo:)

oby przeszło do soboty:tak:

Marta ojej biedna Ty, lecz nogę lecz szybciutko.

ja wpadłam życzyć dobrej nocki, rozwala mnie ta pogoda, a słyszałam że dzisiaj mają być przymrozki w nocy:baffled: ale za to w następnym tygodniu ma być cieplutko, także Madzienka plac zabaw musi być:-):tak:

edit:
właśnie zajrzałam do łazienki, po kąpaniu chłopaków, :baffled:masakra wszystko na podłodze leży, a suszarka do włosów w nocniku :baffled:

Ostatnia edycja:
witam wieczorem,

fornetka świetna historyjka:-D:-D ja miałam podobnie z moja bratanicą, nie mgła się nadziwic że brzuch mi się ruszał:tak::-):-D:-D

Karlita extra pazurki, ja miałam robione tylko raz na ślub, ale mi zaraz odpadły (pewnie taka kosmetyczka robiła) więc jakos na nastęne szkoda mi kasy:-(

misia moje dziecie też nie dało sie dziś oszukać, wyszłam z nim na pół godzinki bo imno i zaczeło padać, ppotem wstawiłam do pokoju i otworzyłam okno ale pospał jeszcze tylko następne pół i koniec, potem strasznie marudził, zato prespał potem całą moją wizytę u lekarza:tak::tak::tak:

bo ja się w końcu wybrałam do lekarza na kontrolę po porodzie, smiał się że najwyższa pora;-);-);-) naszczęście wszystko ok

marta zdrówka życzę

A kiedy kazał Ci przyjść? Bo moja gin jeszcze w szpitalu powiedziała "do zobaczenia za miesiąc" i na karcie wypisowej też jest za miesiąc...a póki co nie chciało mi się zadzwonić i umówić na wizytę:zawstydzona/y: pasowałoby mi 4 maja, bo mąż ma wtedy wolne, ale podejrzewam, że nie tylko on nie będzie wtedy pracował:-:)-:)-(
Super, że kontrola pozytywna:tak::tak::tak:

fornetka ale mnie ubawilas swoją opowieścią:-D:-D:laugh2: humor mi sie poprawil:rofl2: juz sobie wyobrazam jak ten chlopiec to mowil:laugh2::laugh2:
misia przypomnialo mi sie jak kiedys Skiba opowiadal w DDTVN o swoim synku. Generalnie jest tak, ze jak sie wychodzi z dzieckiem na spacer to ono juz zasypia zanim sie je włozy do wózka:laugh2: no i Skiba mowił, ze wpadl na pomysl, zeby oszukac dziecko, Wystarczylo, ze zalozyl synkowi czapke a ten juz spi:laugh2::laugh2: i tak robil za kazdym razem jak dziecko dokuczalo:-p Ja próbowala i u nas nie dzialalo:-p:-p:-p

No szkoda, że na Natalkę też to nie działa:-(

misia z tym spaniem to jest u mnie różnie raz mi się tak chce spać ze śpię cały dzień a raz jest tak ze prawie w ogóle nie śpię i nawet w nocy mi się nie chce. Zastanawiam się czy bardzo sobie zaszkodzę jak jutro oczywiście jak będzie ładna pogoda umyje okna bo sa tak uwalone ze szok a mnie to tak wk...a ze już nie mogę na nie patrzeć.

U mnie też tak było...nie raz pól nocy się wierciłam...za to dla odmiany teraz zasypiam momentalnie:-D:-D:-D

talia to Ty kawałek Polski już zjeździłaś! Ja mam koleżankę w Puławach, która ma córeczkę co ma 1,5 roku i też siedzi w domu. I gratuluję szybkiego porodu.
Marta1981 życzę dużo zdrówka i obyś do soboty już zapomniała że Cię bolała.
karlita ale paznokcie,woow:-)
fornetka3 ale to może synio niech jeszcze poczeka do soboty, bo chciałabym Cię poznać na "żywo";-) A po spotkaniu możesz już rodzić...;-)
Kubuś już przed 19 zasnął a my z małżem rozliczaliśmy PIT-y:tak: A co roku obiecujemy sobie że wcześniej się rozliczymy:tak: A teraz romansidło na 2 i kakao...

Sunday kurcze nie wiedzialam o tych dniach otwartych a nie wiesz czy w innych zlobkach były badz beda i co było ciekaweo i na czym to wszystko polegało??
Senio tez pamietam ta opowiesc Skiby:-D:-D:-D
Fornetka brak mi słow switna historyjka:-D:-D:-D:-D:-D
Maltanka u mnie po kapieli to jezioro w łazience:-)
Marta oby nic powaznego nie wyszło zdrówka:happy:
Kainkas zdrówka
Antuanet my tez zawsze obiecujemy sobie ze PIT-y rozliczymy max w lutym i co jeszcze nawet dokumentów nie zembalismy z banku i tv:no:

A mój mały pospał dzisiaj rubo ponad 3 godz wstał po 17 i dopiero probuje zasnac i slysze ze wiecej gada...
Dziewczyny musze wyprac swoj niegdys kremowy dywan i potrzebuje kogos skutecznego czy macie namiary na kogos takiego.Dywan bardzo juz prosi o pranko a jak by tego bylo malo to przed wczoraj mateusz zwrócił jeszcze na niego wyprac wypralam ale jednak dzisiaj go zwinelismy i na balkon...wole same panele niz takiego brudaska:-)

Ostatnia edycja:
Marz co do dywanu to ja kiedyś prałam i fotele i sofę też ale znalazlam kogoś z ogloszenia...wyszło calkiem tanio...a efekt super...teraz tez planujemy jakieś pranko...:tak::tak::tak:
A jak czuje się Mateuszek???

Maltanka ja nie wspomnę o naszej łazience....po kąpieli, Jula chlapie jak szalona...ale w większości korzysta z umiejętności nabytych na basenie....:tak::tak:
Kasia jeśli tylko zapowiedzi pogody sprawdza sie na pewno bedziemy spotykac sie na placu zabaw...

Marta koniecznie napisz co powiedzial lekarz:tak::tak::tak:

Kainkas
zdroweczka...

A my zawsze rozliczamy pity wcześniej....i już dawno mamy zwrot na koncie...odłożony na wakacje;-);-);-)

Spijcie dobrze.....

My jutro jedziemy do Bugi wiec odezwę się kolo południa...

Marz co do dywanu to ja kiedyś prałam i fotele i sofę też ale znalazlam kogoś z ogloszenia...wyszło calkiem tanio...a efekt super...teraz tez planujemy jakieś pranko...:tak::tak::tak:
A jak czuje się Mateuszek???

Czy mogłabys mi dac jakis namiar na nich i czy naprawde sa godni polecenia bo moj dywan potrzebuje kogos naprawde skutecznego...no wlasnie przypomnialas mi o fotelach i kanepie:-)
milej zabawy w Bugi
Mateusz ma sie lepiej nie kaszle nie ma kataru tylko czasem slychac chrypke ale naszczescie nic sie nie rozwineło. Rano mnie zlapalo gardlo i kaszel a po poludniu M cos sie slarzyl ale juz jest ok byle do soboty:-)

Czy mogłabys mi dac jakis namiar na nich i czy naprawde sa godni polecenia bo moj dywan potrzebuje kogos naprawde skutecznego...no wlasnie przypomnialas mi o fotelach i kanepie:-)
milej zabawy w Bugi
Mateusz ma sie lepiej nie kaszle nie ma kataru tylko czasem slychac chrypke ale naszczescie nic sie nie rozwineło. Rano mnie zlapalo gardlo i kaszel a po poludniu M cos sie slarzyl ale juz jest ok byle do soboty:-)

Poszukam, może zanajde w jakims kalendarzu bo bylo to rok temu:baffled:

Witam :-):-):-)
Ja już na nogach bo musiałam moich wyprawić a tak mi się wstawać nie chciało :-:)-(
Do tego jak patrzę za okno to jeszcze bardziej spać mi się chce, a ten wiatrzysko to już na pewno nie dodaje mi chęci do wyjścia gdziekolwiek :no::no::no:

reklama
Do góry