reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka Nikoś malutki a Lenka jaka już duża i coraz piękniesza... i rozumiem dlaczego musiałaś wyjść zresztą ja też się zaraz spakowałam i do domku...a jak Lencia nie usnęła Ci w samochodzie????

Witam w ten piękny słoneczny dzień :-):-)
Nareszcie słonko do nas zawitało :tak::tak:
Maja jeszcze śpi a ja zasiadam z kawusią do komputera :tak::tak:
Wczoraj miałam wolne więc wpadłam w wir pracy typu sprzątanie, pranie, prasowanie itp :tak::tak: i jakoś tak do kompa było mi nie po drodze :sorry::sorry:
W sobotę mamy ze szkoły piknik rodzinny w Pliszczynie i jak Jacek nie będzie mógł wziąć sobie wolnego to pojadę tylko ja z Mają, podpowiedzcie mi jak tam dojechać i co tam w ogóle jest :szok::szok:
Maltanka kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą cc :tak::tak: oj przetrzymałaś bobaska w brzuszku :-D;-)
Madzienka, Elza fajne wyjście miałyście, a czy był nasz "sławny pan" :-D:-D;-);-)
Sunday czy Twoja klasa też jest jeszcze tak rozkojarzona po wakacjach jak u Mai, bo pani strasznie się skarży i już wczoraj pierwsze jedynki były z dyktanda :szok::szok: u nas w tamtym roku też rodzice się zgrali i przez cały rok wozili dzieci swoimi prywatnymi autami na basen żeby nie musiały chodzić na pieszo :tak::tak:
Misia dużo dużo zdrówka dla Ciebie :tak::tak:

hej

U nas też jesień, może nie masakryczna bo świeci słńce i nie wieje nawet ale zimno rano dość doskwiera potem robi sie lepiej i cieplej;-)
Ja przedwczoraj wbyłam zwiedzać porodówkę w jednym z pobliskich szpitali, bo zrobili drzwi otwarte i mimo iż iwedziałąm ze tu warunki są super to moje wyobrażenia nie spodziewały sie tego co zobaczyłam, cieszę sie ze urodzę w takiej ciepłej atmosferze spokoju przytulności z wszelkimi wygodami:-D ale to tego jeszcze trochę...:-D

Madzienka fajnie Wam że mozecie już Z Elizą być na takich spotkaniach dla młodych mam razem:-)

Maltanka trzymaj się !!!!!
Misia co z Tobą, jak dobrze że masz pomoc!? Ja sie tego najbardziej boję ze nie dam rady ogarniać dnia codziennego:sorry2:

Sunday świetnie ze i Ty i dzieciaki zachwycone a rodzice czujni i pomocni;-) Dobrze ze awans robisz z czasem lepsza kasa wynagrodzi Ci wysiłek

Anaconda ten pan to chyba jest na Mamo to Ja tak mi się wydaje...
a do pliszczyna jedzie się turystyczna mijasz światła i kilka metrów dalej skręcasz w lewo za przystankiem i jedziesz potem cały czas prosto... a w pliszczynie księża prowadzą taki dom dla dzieci i młodzieży bardzo często są tam organizowane różne imprezy typu grill...

Witajcie....słoneczko dziś nas obudziło ale temperatura małoprzyjemna...

Anaconda ten nasz ulubiony Pan myślę że będzie w czwartek za tydzień na warsztatach..
i jak Majeczki testy???

Talia super że maleństwo przyjdzie w tak super warunkach....

Elizka nie usnęła...cała drogę wolała ciocia i dzidzia:-Di w domu też poszalała aż w końcu padła...na szczęście wczoraj Julcie odbierali dziadkowie więc nie musiałam wychodzić

miłego dnia....

Talia super że będziesz rodzić w talich warunkach polska może tylko pozazdrościć....

Madzienka ucałuj tą ślicznotkę... a wiesz że Niki usnął dopiero jak parkowałam pod blokiem a zawsze zasypia jak tylko samochód ruszy

reklama
Do góry