reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Boszzzz ci pijani w autobusach...ja tez zawsze mam takie szczęscie ze siadają tacy obok i jeszcze 'zabawiaja' rozmową:baffled:

A ja wróciłam z Fifim do domu, zjedlismy obiad i jak się połozyłam to wstałam dopiero koło 17:szok: jakies przesilenie chyba.....

aluska dzięki za fotki-cała skrzynka w mailach od ciebie heheheh

Hej, ja już w domu.
Zakupy udały się średnio. W smyku żadnych promocji, troszkę w 5 10 15, w H&M też nic ciekawego więc tylko kupiłam Filipowi zestawy jesienno zimowe czapek, szalików i rękawiczek. Nie wiem co mnie napadło, przecież to dopiero sierpień. :dry::dry:;-);-)
Mieliśmy podróż z przygodami ponieważ kierowca wziął pijanego faceta, który się awanturował i zionął procentami. Niestety siedział obok mnie. :baffled::baffled: Kierowca nie miał zamiaru zareagować więc zadzwoniłam do kierownika busiarzy. To nasz dobry znajomy, od razu wziął kierowcę w obroty ten postraszył pijaczka, że go wysadzi i w końcu było trochę spokoju. Na szczęście Filipek przespał całą drogę i nie musiał wysłuchiwać tych bluzgów.
współczuję podróży z pijakiem:no::no:
Martucha jak tam po festynie?:happy2:
Solange pewnie sie Filipek bardzo zmęczył tym spacerkiem i dlatego tak długo spał:tak::tak:;-)

Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było:tak::szok::szok:,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej:szok:.Wróciliśmy przed 20-tą.
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam:sorry: i 13-ta mi uciekła :wściekła/y::wściekła/y: i taksówką pojechałam na PKP:-p:tak::cool2:.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.:tak:
Aluśka a do mnie fotek to nie łaska wysłać?

ale to ja spalam a nie Fifi hehehehehhe
ups:zawstydzona/y: coś nie uważnie czytam:zawstydzona/y:
Hej laseczki,na odpust do Kościoła nie zdążyliśmy ale gości co nie miara u teściów było:tak::szok::szok:,bo syn teścia z pierwszego małżeństwa z rodzinką przyjechał z Łęcznej:szok:.Wróciliśmy przed 20-tą.
Jeszcze raz przepraszam,że tak szybko się zmyłam:sorry: i 13-ta mi uciekła :wściekła/y::wściekła/y: i taksówką pojechałam na PKP:-p:tak::cool2:.Jutro do pracy i jak skończyli remont przychodni to na bilans z Julem się wybiorę.:tak:
Aluśka a do mnie fotek to nie łaska wysłać?
Marta dzisiaj Ci prześlę jak mi e-maila podasz bo gdzieś mi sie zapodział :-(

Witajcie mamuski pochwalcie sie jakimis fotkami...ja też chce zobaczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tak żałuje ze nie moglam Was poznać:-:)-(, dużo Was było...kiedy nastepny zlot planujecie???

Pozwole sobie wkleić:-p
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
2edcdfl.jpg

od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą:tak:
nc0faf.jpg

:-):-)
mvlxdg.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Pozwole sobie wkleić:-p
Anaklim , słodki Sasha i trzeci muszkieter w brzucholku oraz uśmiechnięta Martucha:-);-)
2edcdfl.jpg

od lewej Solange z Filipkiem i brzusiem;-),Fogia również z synkiem Filipkiem, Julianek z Martą oraz ja z Amandziuchą:tak:
nc0faf.jpg

:-):-)
mvlxdg.jpg

No piekne jeszcze bardziej mi się żal zrobiło:-:)-:)-(ale nastepnym razem już wam nie odpuszczę...spotkacie się ze mną??

Do góry