reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My juz po wizycie a wiec zapalenie gardła. Na szczescie po osłuchaniu czysciutko i katar sie nie rozwija chyba troche rano szybko zapobieglam. Teraz maluch moj spi i widze ze troche robi sie cieply. Musze kupic tylko wapno bo zanioslam liste lekow kt mialam w domu i na ich podstawie zrobil leczenie. Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

Sorry ze do Was sie nie odniose ale brak weny wiec ide robic obiad i moze zajrze wieczorem

reklama
Witam z zachmurzonego Chełma - tylko czekać aż lunie:crazy:.
Anaconda, współczuję przeżyć - biedna Majeczka i jej łapki:-:)-(.
co do kaszlu w piątek kupiłam małej homeopatyczny syrop... MALIA dagomed pharma bardzo Gabi pomógł i teraz prawie nie ma śladu po kaszlu!! POLECAM!!
Super syropek,moim zawsze pomagał i w dodatku smaczny:tak::-).
Anet, nieźle z tym tymiankiem a tylko go uprawiacie czy inne zioła też:confused:?
Karlita ogromne gratki dl małej wędrowniczki:tak::-):-).
Dziewczyny - normalnie nie mogę się doczekać soboty a Olek tym bardziej:tak::-D:-D tylko pyta ile jeszcze nocek zostało do piłeczek i trampoliny:tak::-).
Wczoraj odwiedził mnie brat teściowej spod Parczewa i tak cały dzień zleciał - młode na dworze do nocy siedzieli i ciężko było do domu zagonić:-p:tak:.
Dziś obskoczyłam z chlebem jedną firmę,( na środę 15 sztuk zamówili:baffled::tak::szok:) Mopr, warsztat( bo na 1 zimowym kole jeździłam:zawstydzona/y: a reszta letnie:-p), młyn, za niedługo po młodych do przedszkola i do Kursora po obiecany prezent :rolleyes::rolleyes::cool: na zakończenie kursu.
Zdrówka dla wszystkich:-).
Odnośnie chleba i jarzynki pisać na PW:tak:.

Dziewczyny - normalnie nie mogę się doczekać soboty a Olek tym bardziej:tak::-D:-D tylko pyta ile jeszcze nocek zostało do piłeczek i trampoliny:tak::-).

Nie chcę zasmucac Olka ale trampolina w czwartek byla popsuta, moze do soboty ja naprawia

My juz po wizycie a wiec zapalenie gardła. Na szczescie po osłuchaniu czysciutko i katar sie nie rozwija chyba troche rano szybko zapobieglam. Teraz maluch moj spi i widze ze troche robi sie cieply. Musze kupic tylko wapno bo zanioslam liste lekow kt mialam w domu i na ich podstawie zrobil leczenie. Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

Sorry ze do Was sie nie odniose ale brak weny wiec ide robic obiad i moze zajrze wieczorem

Zdroweczka dla Mateuszka!!!!
dobry pomysl z tymi lekami....:tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków...mam nadzieje ze wyzdrowieją do soboty:zawstydzona/y:i spotkamy się w komplecie:tak::tak:
też mam taką nadzieję

Gabi już prawie nie kaszle więc jestem dobrej myśli :)
Karlita teraz to dopiero bedziesz miala wesoło i jeszcze zatesknisz za czasami gdy tylko raczkowala:-D:-D:-D
straszcie mnie dalej ;)

marz zajmij się brzdącem my poczekamy dużo zdróweczka dla Was!!

marta ja z chęcią zamówię 2 chlebki bez maku :) a o co chodzi z jarzynką ??

anet podaj przepis na bb??????bede ogromnie wdzieczna:-):-):-)
wlasnie jest na kulinarnym...tak mi sie zdawalo ze kiedys podawalam:tak:;-)
DZIEŃ DOBRY PONIEDZIAŁKOWO :happy: CO ZA POGODA ... jak na złość ;)

u nas Gabi na poczatku się turlała !!
poważnie dochodziła do celu turlając się!! póżniej się przesiadała... póżniej raczkowała do tyłu a na koniec do przodu a teraz już wstaje przy meblach i przebiera nóżkami ;)

wczoraj jak już spakowałam torbę na wyjazd zostawiłam ją na chwilę z mężem przychodzę a Gabi nas rozpakowała ;) zostawić faceta z dzieckiem ;)

ostatnio mój mąż mówił ze moze postaramy się o kolejnego bejbasa ale ja bym chyba nie wyrobiła z 2 takich szkrabów ;)

a to moja żaba stojąca ;)
tego posta piszę od ok 2h
:baffled:

He,he...dobre z ta torba,spryciule masz w domu...a co sie tyczy mezow,to mam dokladnie to samo,nie bardzo da sie zostawic z moim dziecko,bo on nawet w pieluche nie zajzy:crazy:
A corcia silcznie juz sama stoi:-)

Wspolczuje choroby,niech szybko synus zdrowieje....ciekawe co mi powie na wizycie pediatra:baffled:
Witam z zachmurzonego Chełma - tylko czekać aż lunie:crazy:.
Anet, nieźle z tym tymiankiem a tylko go uprawiacie czy inne zioła też:confused:?

Odnośnie chleba i jarzynki pisać na PW:tak:.
artus,u nas juz leje,tzn,tak siapi...wiec pewnie niedlugo do was dojdzie:tak:
a co do ziol to siejemy jeszcze szalwie,czasem melise,ale w tym roku nie mamy melisy...i tak nie wiem jak ja z mala bede plewic:baffled:...pewnie nie za duzo:no:
A o co chodzi z tym chlebem i jarzynka? Zamowienia zbierasz?

zajzalam na chwile,bo mala spala...ale juz naspana i gada:baffled:
wiec duzo nie popisze...hi,hi....bo juz marudzi:sorry2:
Martwie sie o moja siorke,bo w piatek miala wracac z tej Kuby,no a tu ten pyl wulkaniczny.....ciekawe jak teraz bidulka doleci:-(....mam nadzieje ze jej sie jakos uda jednak:tak:

to też poproszę 2 opakowania jarzynek !! ;)

Olek jest rewelacyjny :) nie zapomnę jak z Gabi bawił się w a kuku w kulkach ;)

Anet -> Marta robi przepyszny chlebek ja ostatnio wzięłam 2 i szybko zniknęły ;) a Gabi też jadła ten bez maku :)

pychotka mniam mniam :)

kurcze z tym pyłem to tyle kłopotów mój tata miał być już w Norwegii w sobotę ... a nie wiadomo czy jutro poleci .... tylko że o tyle lepiej że jest w Polsce a nie koczuje gdzieś na lotnisku ;)

Ostatnia edycja:
w naszym BOTANIKU !!
uwielbiam tam chodzić na piechotę mam trochę daleko ale zamierzam tam się jakoś wybrać niedługo jak będzie ładna pogoda

my wybieramy się chyba w niedzielę, oczywiście jak pogoda dopisze:tak:
no proszę jak stoimy.

ale mojej sąsiadki dziecko po sobotnim 3h spacerze zaczęło się dusić i pogotowie zabrało go do szpitala:-( właśnie dzisiaj dowiedziałam się.

i lekarze potwierdzili, że to od pyłu???

Przynajmniej tu plus ze niepotrzebnie nie trzeba wykupowac roznych lekow, kt i tak sa na chwile.

moja też zawsze tak robi, najpierw pyta co mamy w domu.:tak:

kainkas oby do soboty katarek minął:tak:
karlita to ja nie będę cię straszyć, ba nawet powiem, że lepiej było jak Hubert zaczął już chodzić. Fakt o latać się trzeba więcej, bo wszędzie potrafi wejść, ale też więcej zajmie się sam sobą:tak:

o rety co za dzień, wszystko mnie denerwuje dzisiaj:crazy: młody marudny, spał tylko godzinę, do tego po 17.00 muszę iść na pocztę bo listonoszowi, czy tam kurierowi nie chciało się zapukać tylko wsadził w skrzynkę awizo:angry::angry::angry: k... to już nie pierwszy raz się zdarzyło.

z nudów upiekłam biszkopta, muszę teraz go jeszcze czymś przełożyć:sorry2:

Marta ja poproszę 1 chlebek i 2 jarzynki!!!

Sundey PW!!!!

Ostatnia edycja:
Maltanka idziemy jutro na spacerek!!!!!Widzialam pogode...ma byc bez deszczu i sloneczko, 15stopni!!!Mam nadzieje ze prognozy sprawdza sie...:-p:-p:-p:-p

Ja też poprosze 2 jarzynki a nad chlebkiem pomyślę!!!!!

reklama
Do góry