reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

czesc dziewczyny;)

proszę, powiedzcie, czy któraś z Was ma wiedzę na temat funduszy unijnych przeznaczonych na nasz region????????? gdzie, na co i ile kasy można dostać, komu zlecic biznesplan itd
a moze znacie kogoś kto sie na tym zna
byłabym bardzo wdzieczna za wszelka pomoc

i jeszcze jedno pytanko, czy próbowłyście jakiś metod planowania płci dziecka? chcialabym tym razem córeczke............ czy ktoraś z Was zagłębiła sie w temacie i czytała ta książkę? Chłopiec czy dziewczynka-Karol Wójcik wysyłka 0 zł (2231144598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. rozważam zamówienie tej ksiazki, sama nie wiem, moze zamiast kombinowac lepiej pojsc na żywioł, bedzie co ma być, co myślicie?

reklama
witam ija

my praktycznie cały czas na dworze urzędujemy... aż szkoda do domu wchodzić kiedy taka pogoda:-D:-D

antuanet udanych chrzcin, pogode macie śliczną... i oby noga nie dokuczała
madzienka oby u ciebie to nie było nic powaznego
misia suoer ze ywpa do teatru się uadł
madzienka, madziara super że udało isę wam na zakupki wybrać...
madziara brawo za jazdę:tak::tak: ja to się boje tych odziemnych parkingów bo to jedyne miejsce gdzie tracę ałkowicie orientację:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
karlita powodzenia na zumbie:tak::tak: idziesz na cały maraton???
maltanka super że praca ci siępodoba
motylla dobrze, ze wizytę juz amcie za sobą, i oby Krystek szybko zapomniał...
sunday, emilka, elza super że spacerek wam się udał

a u nas Kla dosypia, ja nadrabiam pracowe zaległości bo mi się wieczorem nie chciało i wkońcu moge podczytać co się na BB dzieje... kawusia wypita wiec dzień zainaugurowany jak nalezy:-D:-D:-D

Dzień dobry...wstawać śpiochy.....:tak:
u nas nocka spokojna a teraz Jula znowu coś pokasłuje i ni to suchy ni mokry kaszel....:sorry::sorry::sorry:

mnie jak na razie tfu tfu nic w brzuchu nie boli:tak:

Mandziula udanego nadrabiania zaległości....

Misia jutro idę....super że wieczorek udany a Natalka u dziadków zadowolona

Mama Kubulki w sprawie funduszy unijnych nie pomogę ale w Urzędzie Marszałkowskim na pewno jest taki wydział, mieści się na Stefczyka...może tam uzyskasz jakieś wiadomości
a co do płci to podobno w największej mierze genetyka i nie wiem czy taka książka coś pomoże...w necie pełno artykułów na ten temat....

Antuanet trzymamy kciuki za super imprezkę i piękną pogodę....i żeby nóżka nie bolała:tak:
i czekamy na relację....

Marzenka, Iwonka
udanego wypadu do stolicy....

Marzenka a Ty gdzie wczoraj nam zaginęłaś??telefonów nie odbierałaś??:sorry::sorry::sorry:

Karlita czekam też na relację z warsztatów....

Fogia jeszcze wielu wspólnych latek, pośród kochanej gromadki dzieciaczków, pełnej miłości i szcześci oraz spełnienia wszystkich marzeń....

miłego dzionka...pora brać się za śniadanko

Witam niedzielnie. Ale super pogoda na wekend! Tylko szkoda,ze już jutro do pracy.
Tak jak Eliza pisała,wczoraj mieliśmy super spacerek. Dziewczyny dziękuje !!! Teraz zajadam twarożek i popijam herbatke. Chłopaki pojechali umyć samochód i po fartuszek dla Maksia do przedszkola- w środe maja robić wiosenne kanapeczki:-) I Maks juz nie moze sie doczekać.:happy:

Eliza Maksio w domu od raazu tacie opowiedział o nowym koledze, to teraz musi byc spotkanie z dużymi chłopcami ;-)

Madzienka Madziarka super ze zakupy udane :-) Madziarka pokaz nowe buciki Nelinki :tak:

misia super,ze wypad udany :-)

Madzienka dobrze,ze brzuch juz nie dokucza :-)Zdrowka dla Julci:-)

Antuanet udanej imprezki :-)

maltanka jak tam praca wrze?wyrobicie sie? zaraz pw napisze.

mandziula w taka pogode to ty miec ogród :-) zazdroszcze :zawstydzona/y:

Fogia Wszystkie najlepszego dla WAS!!!

Marta jak u Was?

mama kubulki ja tez niestety nie pomoge...

Emilka Ty wez cos napisz!!!!!!!!!!!:cool:

Motylla dobrze ze macie to juz za soba :-)

Ala co u Was?

Witajcie, pogodę mamy piękną, ahhh:-) Wczoraj już nie zaglądałam, bo późno wróciliśmy z Warszawy, dzień oczywiście pełen wrażeń w zoo i nie tylko, Cypkowi najbardziej podobały się kangury, potem cały dzień pokazywał jak skakały:-) nawet filmik nakręciliśmy tak się fajnie ganiały:-):tak: A na BB widzę, że pusto, wszytskie korzystają z ciepłego weekendu;-)
My już dzisiaj po kościółku, rosołek mi się teraz gotuje, a ja popijam kawkę i czytam co u Was...

Madzienka dziękuję, wypad był udany, tylko troszkę deszcz nas zaskoczył:tak: a jak Twój brzuchO ??

Marzenka byliście w muzeum techniki? nam już czasu zabrakło;-)

Sunday, Eliza
super, że miło spędziłyście czas;-)

Zajrzę wieczorem, bo Cypek się przebudza a na jakieś zakupy do lodówki chcemy skoczyć:tak: Miłego, słonecznego dnia :-)

Witajcie,

my już sami z dzieciakami - i jakoś mi smutno i odnaleźć się nie mogę :(

Antuanet zaciskam kciuki oby imprezka się udała i byście byli zadowoleni ze wszystkiego - to prawda - pogoda wam się trafiła - słonko ślicznie grzeje!!!

Fogia wszystkeigo naj z okazji Rocznicy - oby kolejne lata mijały w jeszcze większej miłości i zrozumieniu!!!! No i niech dzieciaki wynagradzają Wam wszystkie trudy i niedogodności!!!!!

Madzieńka super że brzuszek odpuścił... ponoć w ciąży ob szaleje :-) mam nadzieję że u Julci się nic nie rozwinie!!!!!

MamaKubulki niestety nie pomogę -płeć się sama zaplanowała :-D

Marz Iwonka bawcie sie dobrze... czekamy na zdjęcia!!!

Mandziula my też non stop na dworze - ja nawet na dworze kawusię piłam :-D
ja też się boję tych podziemnych parkingów :-D ale jakoś powoli dałam radę pierwszy raz :-)

Elza Sunday Emilka super że udało wam się spotkać i pospacerować!!!!

Karlitka czekamy na wieści z maratonu :-D

Misia super że wypad się udał i że są postępy z sikaniem!!! oby tak dalej!!!

Edit: zanim wysłałam to jak zwykle nowe posty się pojawiły :-)

Sunday Neli kupiłam zwykłe trampki - tylko musiały być różowe :-D

Iwona super że wypad do zoo się udał... ach i ja bym do zoo pojechała...

Ostatnia edycja:
witam się niedzielnie.... słoneczko dopisuje to super, my byliśmy na wsi Czarek się wybiegała, pojeździł swoją audicą i rowerkiem potem pojechaliśmy na zakupki i kupiłam mu nową czapkę...sunday spodobała by się Maksiowi bo jest ze spidermanem....
teraz na chwile siadłam na bb ale muszę wziąć się za przygotowania do Dnia Mamy i Taty... wrryyyyy jak ja tego nie lubię...
misia fajnie że się wyrwaliście do teatru....ja męża do kina nie mogę zaciągnąć więc o teatrze nawet nie marze...
madzienka oby Julci nic się nie rozwineło...
Moniczka fakt czas aby teraz Ci starsi się poznali...tym bardziej że będą mieli wspólny temat...czoper....
fogia wszystkiego naj....naj...

Witajcie,

My już w domku, weekend bardzo udany i cieplutki, a zapowiadali deszcze:sorry:

Anetko uważaj na siebie!!! Jak się teraz czujesz??? Dobrze że z Olą jest ok

Madzienka jak kiedyś miałam wysokie ob to mi lekarka mówiła że być może to od zębów że moze jakiś wymaga leczenia
Zdrówka dla Julki:tak:

Madziara, Madzienka super ze zakupy udane...

Sunday, Eliza, Emilka fajnie że sobotni spacerek udany...

Antuanet i jak tam imprezka?

Iwonka super ze wypad do zoo udał się...

Marta współczuję nocki:no:

Motylla dobrze ze z siusiakiem jest ok

Eliza fajnie ze zakupy udane i Czarek cieszy się nową czapką:tak:

Mama Kubulki nie pomogę:no:

Karlita i jak maraton?

Misia
super że wypad do teatru udany...

Mirosia Michał jest na Bebiko. Jak tam u was weekend minął?

Fogia
Wszystkiego dobrego na dalsze wspólne lata

Ostatnia edycja:
Witajcie:-) Jak dla nas sezon grillowy otwarty ;-) Emilka dziękujemy :-) Objedliśmy się na maksa! :confused2::shocked2:

Iwonka super ze wypad do stolicy udany, pokaż jakaś fotkę :tak:

Madziara M wyjechał?Sami rządzicie?Oby pogoda dopisywała to na dworku szbko czas Wam zleci :tak:

Eliza super, pokaż jaka kupiliście?:tak::tak::tak:
A na dzien Mamy i Taty scenariusz piszesz czy co? a co planujecie na prezenty?

Justynka super ze wekend udany, witajcie w domku:-)

karlita jak maraton???
Ja dzisiaj u Emilki słuchalam muzyki i wszystkie utwory z zumby... az mi wstyd bo byłam pewna ze to są jakieś specjalnie wybrane a to same hity radiowe- tylko ja w ogole nie słycham radia...:zawstydzona/y:

reklama
Sunday a no - sami rządzimy... do środy ponoć może być różnie ale czwartek i piątek ma być wręcz upalny... ciekawe jak im się sprawdzi pogoda :tak:;-)

Fajnie że wypad i grill wam się udał!!!!

Justyna witaj w domku ;-)

Marz halo halo... co u was????

ciekawe czy Anaconda nas podgląda ;-) pozdrawiamy w razie co :-D

Aneta jak się czujesz?? jak z tymi twoimi omdleniami - leki pomogły??? wyzdrowieliście do końca???

Madzieńka Karlitka byłyście na maratonie?

Madzia jak ma się Jula??? no i jak twój brzuszek???

Elza
super że weekend się tak udał i poszaleliście na dworku...
a co przygotowujesz na Dz. M i T???

Misia i jak - Natalka stęskniona wróciła do domku czy na odwrót - nie chciała wracać???
Odpoczeliście troszkę???

My do 18 siedzieliśmy na dworku, teraz się kąpiemy i kładę dzieciaki spać bo już widać powietrze ich zaczyna rozkładać ;-) więc nie powinniśmy mieć problemów z zasypianiem... mam nadzieję ;-):tak:

A gdzie reszta naszych forumek - meldować się! halooo... :tak:;-)

Do góry