reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry śpioszki....wstawać, aczkolwiek pogoda mało zachęcająca do wychodzenia spod kołdry..

U nas nocka marzenie...Lenka spała 10 godzin...

Julka już w przedszkolu ćwiczy do jutrzejszego przedstawienia z okazji Dnia Mamy i Taty:tak:

A ja dzisiaj jadę na warsztaty dla rodziców...Misia
będziesz?

reklama
Witajcie, ja już w pracy, zmokłabym rano, gdyby nie cudowny mąż który mnie podrzucił :-) za nami baaaaaardzo udany weekend, mimo, że zimy ;-)

Madzienka pewnie teksty typu "hmm a do kogo ona podobna" ja zawsze odpowiadam, że do siebie :-p woow, ale sobie pospałaś;-)

Marz jak udała się Wasza komunia?

Elza ja też kiedyś zamawiałam tort dla Cypka z tej Niny, ale był jakoś niedobry nie wiem czemu skoro Wasze sa okej, za to z Delicji bardzo nam smakował:tak:

Anaconda heh, my też w sobotę zawieźliśmy Cypka do mamy a jak wróciliśmy, to taka nieznośna cisza była, mimo, że to tylko kilka godzin bez dziecka w domu :sorry:

Justynka
no to dzisiejsze spacery chyba Wam odpadną, taka pogoda, że nosa za drzwi nie chce się wychylać:tak:

Patlysia a po co ta kobieta się w ogóle odzywała:eek: co za beszczel....

Witam sie poniedziałkowo...musze zaczac lykac jakis magnez bo rano w lozka wstac nie moge:zawstydzona/y:dzisiaj M dawał mi sile przytulajac mnie:-Dpomogło!!!

Komunia bardzo udana miejsca do zabawy dla dzici sporo i B ladnie zasnal w wozeczku wiec nikt nie byl umeczony...perzent chyba bardzo trafiony bo oczy mocno sie zaswiecily....

No i wczorajszy prezent od syniów(dzieki tatcie;-)) mega udany piekna duza fotka na płotnie wow piwrwszy raz cos takiego na zywo zobaczylam i jestem pod wielkim wrazeniem.....:-)uwielbiam takie rzeczy.....

Elza torcik fajny rownie dobry???Mnie Nina tez zawiodła na pierwsze urodziny M niestety:eek:
Madzienka dobrze ze sie przelamalas i poszlas ale mi sie nie chce:sorry:a co masz w srode?????:cool:
Udanego jutrzejszego wystepu...co Ty L dajesz na noc ze tak spi:-D
Iwonka dobrze ze mezus Cie dzisiaj podwiozl mnie P podwiozl dzisiaj pod same drzwi bo sie rozpadalo jak jechalismy:crazy:

Dzisiaj jadziemy po biegowke dla B coekawe czy jeszcze jest:-p

Mam nadziejz esie troche jutro rozjasni bo M ma wycieczke z przedszkola na DzDz całodniową dobrzeby było aby jakies slonko zaswiecilo:confused2:

Ja właśnie wróciłam z zakupów...ale cudnie na dworze aż odechciewa się wszystkiego....:zawstydzona/y:

Motylla co się stało???trzymamy kciuki!!!

Marzenka oj uwierz jak mi się nie chciało ale przełamałam się i nie żałuje...jest fajnie...dzisiaj ruszam na zumbe do Weroniki a w środę na rowerki..
ciekawe kiedy mój entuzjazm opadnie:-D:-Dna razie mam power!!!!
a obraz na płótnie cudny prezent....my taki mamy z chrztu Julci i z Lenki pewnie tez zrobimy...super pamiątka...
rowerki są na pewno w naszym więc uda się kupić...
a gdzie mieliście komunie...super że udana imprezka!!!

Witam. Radek ma skierowanie do szpitala:no: Czekam tylko na W. i bedziemy jechac.

A co sie stało????dlaczego????trzymam mocno za Was kciuki!!!!!!

Madzienka ja zrezygnowałam z Benefitu i aby płacic za to nie mam az takich potrzeb....pewnie na Benefit bym sie zmobilizowała....:sorry:
Komunia była w Marzannie...dzięki za info jak nie bedzie u nas to przynajmniej wiem gdzie ruszac:-)

Ostatnia edycja:
Madzienka, aż zazdroszczę nocki, kiedy ja się wyśpię? :) Oliwier często się budzi...
Motylla, życzę aby wszystko było ok.

u mnie taki sam nastrój jak u was, szkoda mi Oliwierka, on tak lubi na spacerkach sam chodzić
a tu trzeba w domu siedzieć... już wszystkie zabawki się ponudziły, teraz bajkę ogląda.

jeśli chodzi o leukocyty to już jest ok, wyniki w normie... co za ulga...

Witam,

Patlysia o matko jaka bezczelna baba Ci się trafiła:szok:aż trudno uwierzyć że ludzie aż do tego stopnia są wścibscy że penetrują czyjś wózek zakupowy i komentują wysokość rachunku:no::wściekła/y:

Madzienka
co do basenu to właśnie pani Justyna mówiła że nie dostali godzin na nowe grupy:no:, a wiesz że trwają zapisy na kolejny semestr?
Wow, to z Lenki będzie śpioszek:-)

Eliza pogodziłaś się z siostrą??
Super że Czarek zadowolony z prezentu:-)
Ja z Niny byłam zadowolona przez dwa lata(z tortu na chrzest i na pierwsze urodziny M), ale rok temu to już ten tort w smaku był niedobry:no:. Może cukiernika zmienili:confused:.
A dlaczego Cz chcesz posłać 23? Jak się przeprowadzicie to kawałek drogi was czeka...

Sunday co u Was, jak zdrówko M??

Iwonka hehehe byłam z M na spacerku w deszczu:-D, jakoś nie mogłam w domu usiedzieć i wyszliśmy na dwór:tak:. Dobrze że Mąż zawiózł Cię do pracy:tak:

Motylla zdrówka dla R i niech lekarze szybko postawią właściwą diagnozę.

Marz super że komunia udana i że prezent okazał się trafionym:-). A ten rowerek z Lidla nie jest za duży dla B?

Misia, Antuanet
jak tam zdrówko Waszych chłopaków??

M śpi, pralka pierze, zupka nastawiona, kawka wypita tylko coś słabo działa bo brakuje mi chęci by 4 litery z fotela ruszyć:zawstydzona/y:. Przez tą pogodę to ja ciągle głodna chodzę:no:

reklama
Witajcie,
my dopiero do domku wróciliśmy, byliśmy dzisiaj na kontroli u ortopedy i niestety do Lbn ( razem z Kubą) jechałam busem i pech chciał, że w ten największy deszcz musieliśmy wysiąść...Kubula miał folię przeciwdeszczową no ale ja zmokłam porządnie bo spacerówki nie da się jedną ręką pchać i szłam bez parasolki... w dodatku w weekend rozłożyliśmy tą trampolinę i okazało się, że jest pęknięta-pieniądze nam oddali ale problem jest z kupieniem drugiej...prawie nigdzie nie ma...
madzieńka
super, że impreza udana, a te achy i ochy to i ja niestety znam...
justyna w taką pogodę to i kawa na nogi nie da rady postawić...a o głodzie to ja już nic nie mówię....ja przez to wszystko w nocy spac nie moge i tylko chodzę i jem...
eliza torcik fajny a smaczny był??
motylla o matko, co się stało?
marz to fajnie, że komunia udana, u nas po komunii teściowa do tej pory się nie odzywa, zresztą my też chyba nie prędko się odezwiemy:no:

aaa Justyna pisała o pralce i przypomniało mi się, po tym jak zepsuła nam się tamta pralka kupilam sobie drugą przez neta... po podłączeniu okazało się , że nie działa...i tak o to już od miesiąca męczę się ze sklepem i popsutą pralką ale po odpowiednim piśmie z załączonymi paragrafami w końcu się ruszyło ale co mi nerwów to wszystko zepsuło to... :angry:

Do góry