reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy sprawdzila sie plec przewidziana przez lekarza na usg?

Czy plec przewidywana na usg byla taka sama jak w rzeczywistosci?

• Wszystkich głosujących
    87
w piątym miesiącu padła diagnoza chłopak no i Szymek się urodził:tak::-):-)ja trafiłam na lekarza, który nie mówi jeśli nie jest pewny płci dziecka;-)więc o pomyłce raczej nie mogło być mowy;-)

reklama
U mojej kolezanki w 26 tygodniu powiedziano chlopak na 99 % A na nastepnym badaniu okazalo sie ze jednak dziewcznka. U mnie wyszedl chlopak i urodzil sie chlopak!

Powinna być trzecia opcja ankiety.
Ja zafałszowałam bo chciałam zobaczyć wyniki :p
Do porodu nie znałam płci syneczka.
Odwracał sie pupcią i już ^^
Teraz z usg wychodzi 2 chłopak ale widzę, że jest kilka % szans na pomyłkę.:-p

Przy pierwszym dziecku wszystko sie sprawdziło :-) - synek
Nasz drugi skarb był od samego początku dziewczynką :tak: ...3 dni przed planowana cesarka ...okazał sie... chłopcem :baffled::laugh2:

Jego początku w domu były trudne ...musiał męczyć się w różu :-p;-):tak::-D:-D
NA szczęście większość ubranek już jest wymieniona na ...bardziej męskie :tak::-D

ZA pierwszym razem w 20 Tc lekarz powiedzial, ze dziewczynka i sie sprawdzilo, teraz ten sam mowi, ze tez kobikta wiec mu wierze, ale zobczymy:-D

mnie się sprawdziło, dość wcześnie ginek dopatrzył się chłopaka, ale ten sam ginek mojej siostrze zapowiedział dziewczynkę, a urodził się chłopak, biedak w pierwsze miesiące musiał być w różowych śpiochach i dziewczęcej pościeli.

Moja kolezanka Kornelia miala szczescie bo u niej do konca miala byc dziewczynka a na porodowce wyszedl chlopak. Szczescie takie ze rodzila prawie razem ze znajoma ktora miala mniec chlopaka a pod koniec cizy okazala si dziewczynka. Mialy juz sporo rzeczy wiec poprostu sie powymnienialy!

MI też się sprawdziło gin mi powiedział w 26 tygodniu że będzie chłopak i jest :tak::-)....no i każdy mówił mi że wyglądam na chłopaka ale na to nie ma reguły już chyba....

reklama
Mi lekarz powiedział w 18 tygodniu ciąży że będzie chłopak,a że mój mały to exhibicjonista to przy każdym następnym usg to się sprawdzało no i mama mojego małego-dużego faceta.

Do góry