• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy ta kreska nie jest zbyt blada? Ratunku...

Imbryczek

Fanka BB :)
IMG_20241212_103048.jpg
Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...

reklama
Zobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...

To są dwa różne testy więc i wybarwiać mogą się inaczej . Przy takich kreskach spokojnie już dziś możesz iść sprawdzić betę

Dokładnie. Testy będą się wybarwiać inaczej. Póki nie ma miesiączki jest dobrze 😊
Kurczę i tak teraz do 3 miesiąca, najpierw czy kreska nie bledsza, potem czy beta dobrze przyrasta, potem czy piersi nie za mało bolą, dlaczego nie mam nudności a powinnam. Oszaleć idzie. W poprzedniej poronionej ciąży biło serce i gin powiedział że super rokuje no i w 9 tygodniu nagle nie rozwija się. Potem poszłam do lekarza prowadzącego - profesor Malinowski z Łodzi który stwierdził że nie wie dlaczego tak się stało bo w badaniach jest ok i że to statystyka i wiek (bo mam 40 lat)

Zobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...
To tylko barwnik:) testy są różnej firmy to też wpływa na odbarwienie kreski:) trzymam kciuki za rosnąca ładnie betę ❤️ 🍀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry