zaciekawionazycia
Zaciekawiona BB
to bylo kilka nitek czerwonej krwi wymieszanej ze śluzem... a nie wielka fala krwi jakby bylo po podcieraniu mocnym papierem sciernym..Podcierać się należy papierem toaletowym a nie ściernym…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to bylo kilka nitek czerwonej krwi wymieszanej ze śluzem... a nie wielka fala krwi jakby bylo po podcieraniu mocnym papierem sciernym..Podcierać się należy papierem toaletowym a nie ściernym…
Jesteś w ciąży bez stosunku! GratulacjeNo mam 18 lat.. i wiem ze pytanie glupie, ale te krwawienia mnie martwia, do ginekologa mam rowno za tydzien, strasznie bola mnie plecy i brzuch jak na okres, ale takowe wieksze krwawienie (8 dni) mialam w lutym i dlaczego po niecalych 2 tygodniach znowu przychodzi jakas krew wymieszana ze śluzem... czytalam ze to moze byc krwawienie owulacyjne, ale to boli tak w krzyzu jak na miesiaczke? nie wiem., co mam o tym myslec![]()
Przepraszam, ale nie jestem trollem.. Naprawde sie obawiam.. strasznie bola mnie te plecy teraz i czuje sie jak na okres, a tak jak pisalam wyzej krwawienie bylo mniej niz 2 tygodnie temu... strasznie sie bojeJesteś w ciąży bez stosunku! Gratulacjelubię takich trolli jak Ty
zawsze to człowiek może się oderwać od dwóch gówniakow, popijając kawę poczytać komentarze i od razu się robi weselej
![]()
No jesteś w ciąży, bez stosunkuPrzepraszam, ale nie jestem trollem.. Naprawde sie obawiam.. strasznie bola mnie te plecy teraz i czuje sie jak na okres, a tak jak pisalam wyzej krwawienie bylo mniej niz 2 tygodnie temu... strasznie sie boje
Znajdź jakiegoś dobrego lekarza i się zbadajPrzepraszam, ale nie jestem trollem.. Naprawde sie obawiam.. strasznie bola mnie te plecy teraz i czuje sie jak na okres, a tak jak pisalam wyzej krwawienie bylo mniej niz 2 tygodnie temu... strasznie sie boje
Ale moze byc pani przez chwile dla mnie czlowiekiem i nie zartowac sobie ze mnie? Bardzo o to proszę.. jesli ciaza bez stosunku jest niemozliwa to prosze to napisac, a nie zbijac sie z osoby w strachuNo jesteś w ciąży, bez stosunkugratuluję! Objawy ciążowe jak nic masz!
Patrząc na Twoje objawy, ciąża bez stosunku jest najwyraźniej możliwaAle moze byc pani przez chwile dla mnie czlowiekiem i nie zartowac sobie ze mnie? Bardzo o to proszę.. jesli ciaza bez stosunku jest niemozliwa to prosze to napisac, a nie zbijac sie z osoby w strachu
Nie będę pani obrażać. Takie zbijanie sie z drugiego czlowieka predzej czy pozniej do pani wrociPatrząc na Twoje objawy, ciąża bez stosunku jest najwyraźniej możliwagratuluję
![]()
Nie rozumiem czemu odbierasz to jako zbijanie się kochanaNie będę pani obrażać. Takie zbijanie sie z drugiego czlowieka predzej czy pozniej do pani wroci![]()
A czy moga to byc objawy owulacji? To moj 18 dzien cyklu, moga byc bolesne owulacje?Nie rozumiem czemu odbierasz to jako zbijanie się kochananigdzie Cię nie obrazam, nie wysmiewam, nie wyzywam. Masz objawy ciążowe, cuda się zdarzają
![]()