Madzia04071990
Fanka BB :)
Również po cichu gratulujęU mnie dziewczyny chyba sie udaloAz nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Trzymam mocno kciuki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również po cichu gratulujęU mnie dziewczyny chyba sie udaloAz nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Idź od razu na bete ,przy okazji zrob tsh, i potem od razu umów się do lekarza ,po Twoich przejściach nie ma co czekać, niech profilaktycznie da duphaston itdDziekuje ale tak sie bojejuz 3 ciaza mam nadzieje ze z tej bedzie dzidzius
Dziękuję kochana :* wlasnie u mnie laboratorium dzis zamkniete jutro rano zrobie badania. Duphaston mam w domu nie wiem czy nie brac juz do wizyty :/ co myslicie?Idź od razu na bete ,przy okazji zrob tsh, i potem od razu umów się do lekarza ,po Twoich przejściach nie ma co czekać, niech profilaktycznie da duphaston itd
Ja powiem swoje zdanie ,uważam że to nie zaszkodzi ,ja bym wzięła, jeśli masz na tyle ze starczy do wizyty ,ale ja lekarzem nje jestemDziękuję kochana :* wlasnie u mnie laboratorium dzis zamkniete jutro rano zrobie badania. Duphaston mam w domu nie wiem czy nie brac juz do wizyty :/ co myslicie?
No zadzwonilam juz do przychodzi zeby dopytac chociaz rodzinnegoJa powiem swoje zdanie ,uważam że to nie zaszkodzi ,ja bym wzięła, jeśli masz na tyle ze starczy do wizyty ,ale ja lekarzem nje jestem
GratulujęU mnie dziewczyny chyba sie udaloAz nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Tak wygląda test ciążowy? Raz w życiu tylko robiłam w sumie test i zawsze ten płytkowy, nie wiedziałam, że te paskowe tak wyglądają. Je się wkłada bezpośrednio pod strumień moczu?U mnie dziewczyny chyba sie udaloAz nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Tak wygląda test ciążowy? Raz w życiu tylko robiłam w sumie test i zawsze ten płytkowy, nie wiedziałam, że te paskowe tak wyglądają. Je się wkłada bezpośrednio pod strumień moczu?![]()
Ten kochana zanurza sie w kubeczku z zebranym moczemTak wygląda test ciążowy? Raz w życiu tylko robiłam w sumie test i zawsze ten płytkowy, nie wiedziałam, że te paskowe tak wyglądają. Je się wkłada bezpośrednio pod strumień moczu?![]()
I jak powtarzalas test?W takim razie pozostaje czekać i powtórzyć go za jakiś czas![]()