Kasieńka1987
Początkująca w BB
0.5 u mnie pokazało ciążę początkiU mnie beta <0,5 więc cienie cieni to nie to. Mam nadzieję że za kilka miesięcy i ja będę miała swoje dwie kreseczki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0.5 u mnie pokazało ciążę początkiU mnie beta <0,5 więc cienie cieni to nie to. Mam nadzieję że za kilka miesięcy i ja będę miała swoje dwie kreseczki![]()
Beta poniżej 0.5 nie jest ciążą. Dopiero powyżej 5 w interpretacji wyników.0.5 u mnie pokazało ciążę początki
Miałaś taka betę i byłaś w ciąży?0.5 u mnie pokazało ciążę początki
No właśnie też mnie to zastanawiaBeta poniżej 0.5 nie jest ciążą. Dopiero powyżej 5 w interpretacji wyników.
0.5 u mnie pokazało ciążę początki
Gratulacje kochana ❤Wracam od gin. Okazało się że test negatywny był fałszywie ujemny. Dzisiaj pęcherzyk ciążowy 4mm endometrium 8.7 20.04 kolejna wizyta
Jasny gwintWracam od gin. Okazało się że test negatywny był fałszywie ujemny. Dzisiaj pęcherzyk ciążowy 4mm endometrium 8.7 20.04 kolejna wizyta
TakMiałaś taka betę i byłaś w ciąży?