reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki
Dla mnie na tych zdjęciach jest pozytyw

reklama
Tutaj na forum dość często spotykam się z tym, że dziewczyny z założoną spiralą zachodzą w ciążę. Twoje testy wyglądają na pozytywne
hej dziewczyny, potzebuję waszej opinii. od kilku miesiecy mam spirale, organizm szybko sie przystosowal do tej zmiany. ale spóznia mi się okres,ok 8 dni, a od 9/03 mam dziwne plamienio-krwawienia, od kilkunastu dni czuje lekki dysomfort w okolicy prawego jajnika i ogolnie jakos dziwnie mi w okolicach podbrzusza. mieszkam za granica wiec nie mam chwilowo dostepu do ginekologa, a wizyte u lekarza mam za ok 2 tygdnie. zrobilam w ciagu tego samego dnia kilka testow. pierwszy mia jakby lekka blada kreske. ze stresu zrobilam jeszcze kilka testow(tego samego dnia, wiem, troche gupio), kazdy negatywny. i jaka jest szansa ze test sie myli z wynikiem poztwnym? nie ukrywam stresuje sie. zalaczam zdjecia. z gory dzieki

To może i ja zapytam 🙈
30dc, cykle 30dniowe, test z dzisiaj. Owulacja w 15dc. Stymulacja CLO, 3 cykl

Załączniki

• 244FB1E9-6553-49B1-9FF0-6ACDAA054DAD.jpeg
    244FB1E9-6553-49B1-9FF0-6ACDAA054DAD.jpeg
    91,3 KB · Wyświetleń: 262
To może i ja zapytam 🙈
30dc, cykle 30dniowe, test z dzisiaj. Owulacja w 15dc. Stymulacja CLO, 3 cykl
Jest cień, ale dobrze by było powtórzyć test pojutrze, a najlepiej od razu na betę. Po clo czasem wychodzi kreska fałszywa :) Ale niekoniecznie musi tak być, kilka dni temu widziałam podobną kreskę i też po clo, a beta potwierdziła :) Trzymam kciuki ❤️

Jest cień, ale dobrze by było powtórzyć test pojutrze, a najlepiej od razu na betę. Po clo czasem wychodzi kreska fałszywa :) Ale niekoniecznie musi tak być, kilka dni temu widziałam podobną kreskę i też po clo, a beta potwierdziła :) Trzymam kciuki ❤️
Bardzo Ci dziękuje ❤️. Próbowałam dziś już na betę, ale z tego wszystkiego zapomniałam ze swieta 🙈🙈

reklama
Dziewczynki, test kreskę pokazuje, ale po stymulacji clostillbegytem czasami ta kreska może być od pozostałości hormonu. Jest to w niektórych ulotkach testów napisane i zdaje się, że ogólnie w necie można to przeczytać pod hasłem test fałszywie pozytywny. Nie wzbudzajmy nadziei, dopóki kreska nie zacznie ciemnieć albo beta nie potwierdzi, bo będzie dziewczynie potem smutno.

Do góry