Jak dla mnie negatywny.. dziwi mniej ten plus na teście@ spóźnia się 3 dni, zrobiłam test. Czy mam się cieszyć?Zobacz załącznik 1434490

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie negatywny.. dziwi mniej ten plus na teście@ spóźnia się 3 dni, zrobiłam test. Czy mam się cieszyć?Zobacz załącznik 1434490
odrazu po zebraniu próbki moczu zrobiłaś zdjęcie? Może pokaż zdjecie jak to teraz wygląda. Bo widać że świeżo zrobiony nie minęło nawet 5minut, a zrobiłaś zdjęcie@ spóźnia się 3 dni, zrobiłam test. Czy mam się cieszyć?Zobacz załącznik 1434490
ten plus w tych testach jest całkowicie normalny, poprostu autorka zdjęcia zbyt szybko zdjęcie zrobiła. I jeżeli szybko wyszła ta linia to Test ewidentnie pozytywny. Chyba, że autorka trafiła na ferelny testJak dla mnie negatywny.. dziwi mniej ten plus na teście![]()
Mi się jeszcze ani razu nie przytrafił taki plus na teście z tej firmy.ten plus w tych testach jest całkowicie normalny, poprostu autorka zdjęcia zbyt szybko zdjęcie zrobiła. I jeżeli szybko wyszła ta linia to Test ewidentnie pozytywny. Chyba, że autorka trafiła na ferelny test![]()
szczerze powiem, że rozwiązania są 2 albo Beta albo inny Test ciążowyMi się jeszcze ani razu nie przytrafił taki plus na teście z tej firmy.mi się wydaje ze ten test jest nieważny i negatywny.
Dokładnieszczerze powiem, że rozwiązania są 2 albo Beta albo inny Test ciążowy![]()
Ja osobiście doświadczenia z tymi testami nie ma, ale moim zdaniem test jest pozytywny. Jaki cykl? Ile ci się @ spóźnia?Czy Pinkom zdarza się oszukiwać?Zobacz załącznik 1437136
pozytywny. Powtórz jutro, powinna być już lepiej widocznaCzy Pinkom zdarza się oszukiwać?Zobacz załącznik 1437136