Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Według mnie wszystkie pozytywne. Ja taki sam na pinku jak Ty na pinku miałam 4 dni przed spodziewaną data miesiączkirobilam jeszcze raz dzisiaj pink super czuly i LH
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie wszystkie pozytywne. Ja taki sam na pinku jak Ty na pinku miałam 4 dni przed spodziewaną data miesiączkirobilam jeszcze raz dzisiaj pink super czuly i LH
Nigdy tego nie robiłam. Dla mnie kreska albo jest albo jej nie ma
Dziękuję za potwierdzenie. Na chwilę obecną przyjmuje wynik z rezerwą, zobaczymy za kilka dni jak zrobię betę.Według mnie wszystkie pozytywne. Ja taki sam na pinku jak Ty na pinku miałam 4 dni przed spodziewaną data miesiączki
ja niestety nic nie widzęCześć, powracam z zapytaniem o wynik, pisałam tu już jakiś czas temu, myślałam że nadszedł już mój okres wiec porzuciłam wątek. Jednak trwał on trzy dni (zdecydowanie za krótko jak na mnie) i był bardzo delikatny, bez większych dolegliwości bólowych, które zwykle mi towarzyszą. Zrobiłam przed chwilą test pink ultra czyły, tak żeby zobaczyć czy coś wyjdzie. Myślicie żeby powtarzać go jeszcze jutro z rana? Też widzicie bladą kreseczkę po lewej stronie czy tylko mi się wydaje? Będę wdzięczna za rady![]()
światło jest słabo , ale może być pozytywny . Sprawdź najlepiej innym testem jeszczeFabryczna czy pozytywny ?
Ja widzę, że jest różowa ta kreska, wiec myślę, że pozytywny.Fabryczna czy pozytywny ?