reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

1747762856057.png
1747762873411.png
1747762884284.png

reklama
Dzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie ♥️

Załączniki

• IMG_20250601_020550.jpg
    IMG_20250601_020550.jpg
    638 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_20250601_020537.jpg
    IMG_20250601_020537.jpg
    831,3 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_20250601_020511.jpg
    IMG_20250601_020511.jpg
    691,2 KB · Wyświetleń: 83
Dzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie ♥️
testy ewidentnie pozytywne! Lec na betę ☺️

to nie są słabe kreski 🙈😅 to są bardzo wyraźne, pozytywne kreski 😍 gratuluję ☺️ zapraszamy na lutowe mamy 💕

reklama
Do góry