fiołek23420
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
testy ewidentnie pozytywne! Lec na betęDzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie![]()
testy ewidentnie pozytywne! Lec na betę![]()
to nie są słabe kreskiDzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie![]()
Dziękujęto nie są słabe kreskito są bardzo wyraźne, pozytywne kreski
gratuluję
zapraszamy na lutowe mamy
![]()
A po co ma iść na bete? Kreski są na tyle wyraźne, że tutaj nie ma wątpliwości. Najlepiej umówić się do lekarza za około 2 tygodnie.testy ewidentnie pozytywne! Lec na betę![]()
Dziękuję , dwa tygodnie to będzie odpowiedni czas na wizytę u lekarza ?A po co ma iść na bete? Kreski są na tyle wyraźne, że tutaj nie ma wątpliwości. Najlepiej umówić się do lekarza za około 2 tygodnie.