reklama
Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Negatyw
asiaelakasia
Aktywna w BB
Dzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie 

Załączniki
Aewea
testy ewidentnie pozytywne! Lec na betęDzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie![]()

asiaelakasia
Aktywna w BB
testy ewidentnie pozytywne! Lec na betę![]()

LiliankaKornelka
Moderator
to nie są słabe kreskiDzień dobry , przesyłam zdjęcia trzech testów w kolejności wykonania testy robione przedwczoraj i wczoraj . Kreski są dość słabe więc nie wiem co o tym sądzić , od tygodnia czuję jajniki , nie bolą poprostu je czuje , mam zmienne nastroje i jestem jakaś zmęczona , okresu brak .Miesiączkę powinnam dostać 25 maja , ale nie sugerowałem się tym bo mam czasami nieregularną. Współczucie podczas owulacji było bez zabezpieczenia .Zdjęcie z jednym testem to test robiony dzisiaj rano . Pozdrawiam wszystkie Panie![]()

asiaelakasia
Aktywna w BB
Dziękujęto nie są słabe kreskito są bardzo wyraźne, pozytywne kreski
gratuluję
zapraszamy na lutowe mamy
![]()

jasani
A po co ma iść na bete? Kreski są na tyle wyraźne, że tutaj nie ma wątpliwości. Najlepiej umówić się do lekarza za około 2 tygodnie.testy ewidentnie pozytywne! Lec na betę![]()
asiaelakasia
Aktywna w BB
Dziękuję , dwa tygodnie to będzie odpowiedni czas na wizytę u lekarza ?A po co ma iść na bete? Kreski są na tyle wyraźne, że tutaj nie ma wątpliwości. Najlepiej umówić się do lekarza za około 2 tygodnie.
reklama
jasani
Myślę, że tak. Jeżeli chcesz zobaczyć też zarodek i serce to możesz dodać jeszcze tydzień.Dziękuję , dwa tygodnie to będzie odpowiedni czas na wizytę u lekarza ?