reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Cześć! Myślicie, że jest szansa na pozytywny? Ten na dole z dzisiejszego poranka, ten u góry z wczorajszego. Poszłam zrobić betę ale przede mną było 40 osób w kolejce, więc odpuściłam🫢
Dodam, że dzisiaj wypada około 5 dni przed okresem, niestety nie wiem kiedy dokładnie była owulacja.

Załączniki

• IMG_0939.jpeg
    IMG_0939.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 142
Cześć! Myślicie, że jest szansa na pozytywny? Ten na dole z dzisiejszego poranka, ten u góry z wczorajszego. Poszłam zrobić betę ale przede mną było 40 osób w kolejce, więc odpuściłam🫢
Dodam, że dzisiaj wypada około 5 dni przed okresem, niestety nie wiem kiedy dokładnie była owulacja.
coś przebija na dole. Możesz powtórzyć Jescze jutro rano i zobaczysz

ja na swoich też miałam takie duszki i była z tego ciąża :)
A te kreseczki mają różowe zabarwienie?

ja na swoich też miałam takie duszki i była z tego ciąża :)
A te kreseczki mają różowe zabarwienie?
Jest tak jasna, że aż ciężko stwierdzić :/ Wiem, że już po czasie, ale rozebrałam test i taka kreska jest. W poprzedniej ciąży, na tym etapie była jednak troszkę bardziej widoczna.

Załączniki

• IMG_0919.jpeg
    IMG_0919.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 110
Hmm, zdjęcie trochę niewyraźne
Niby widać tam jakąś cienką jak włos kreseczkę, ale to raczej fabryczna, bo jest za blisko tej drugiej kreski
Wygląda niestety na negatywny
Właśnie dopatruje się już chyba na siłę 🥲
Na jutro mi wypada okres, jak nie przyjdzie to pyknę jeszcze jeden, chyba wtedy już powinno być coś widać ?

reklama
Do góry