Parenttobe
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę widzę!Cześć dziewczyny, tak dla rozwiania moich wątpliwości, czy tylko ja tu widzę cieńka kreskę, czy już świruje? Bede wdzięczna za odpowiedzi.
Również widzę drugą krechę.Cześć dziewczyny, tak dla rozwiania moich wątpliwości, czy tylko ja tu widzę cieńka kreskę, czy już świruje? Bede wdzięczna za odpowiedzi.
Dziękuję za słowa otuchy. Powtórzę test. Mam nadzieję, że będzie dobrze.Spokojnie, nie świrujeszNa zdjęciu rzeczywiście widać drugą kreskę, nawet jeśli jest bardzo słaba. Czasem bywa ona ledwo zauważalna, zwłaszcza na wczesnym etapie, ale jej obecność zazwyczaj świadczy o pozytywnym wyniku
Trzymam kciuki i spróbuj powtórzyć test za dzień lub dwa dla pewności
![]()
NegatywnyDziewczyny a ten ?
Negatywny albo takie zdjecie ze nie widaćDziewczyny a ten ?
Masz może inne zdjęcie? Na tym nic nie widzęNegatywny albo takie zdjecie ze nie widać![]()
Jedna kreska na teście ciążowym oznacza wynik negatywny, czyli brak wykrycia hormonu ciążowego i prawdopodobnie brak ciąży :/ Na zdjęciu ewidentnie jest jedna kreska, nie ma żadnego "delikatnego cienia" drugiej kreski :/Dziewczyny a ten ?