W aptece, nazwa się test ciążowy strumieniowy cephamedhej, moze pytanie dziwne, ale: gdzie kupilas ten test?![]()
reklama
Zlota11111
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży tez mialam takie pobolewania podbrzusza jak na okres a mimo to wszystko sie dobrze rozwijało. Bądź dobrej myśliDziś dałam spokój z HCG ale test jeszcze pozywtny , lecz uczucie mam jak na miesiączkę
Patka2207
normalny objaw początku ciążyDziś dałam spokój z HCG ale test jeszcze pozywtny , lecz uczucie mam jak na miesiączkę
Czy coś widzicie? sama już nie wiem, czy to tylko zwidy.. ostatnia miesiączka 19.10, owulacja 2.11, u ginekologa byłam 5.11 mówił, że już po owulacji z lewego jajnika. Dziś 15dpo, temperatura 36.95. Pierwszy termin miesiączki był na 14.11, następny na 16.11 a. Kolejny o ostatni 18.11. Wszystkie wyliczone z aplikacji.
Załączniki
Patka2207
albo coś przebija albo testowa. Jeśli to było by 15dpo to chyba powinna być widoczna kreskaCzy coś widzicie? sama już nie wiem, czy to tylko zwidy.. ostatnia miesiączka 19.10, owulacja 2.11, u ginekologa byłam 5.11 mówił, że już po owulacji z lewego jajnika. Dziś 15dpo, temperatura 36.95. Pierwszy termin miesiączki był na 14.11, następny na 16.11 a. Kolejny o ostatni 18.11. Wszystkie wyliczone z aplikacji.
Właśnie czytałam, że to zależy od stężenia hcg, może być za niskie, chociaż nie wiem. Czytałam również, że dopiero kilka dni po spodziewanej miesiączce wychodzą pozytywne też. Jutro rano będę powtarzaćalbo coś przebija albo testowa. Jeśli to było by 15dpo to chyba powinna być widoczna kreska
Patka2207
to zrób z porannego moczu, powinna być możniejszaWłaśnie czytałam, że to zależy od stężenia hcg, może być za niskie, chociaż nie wiem. Czytałam również, że dopiero kilka dni po spodziewanej miesiączce wychodzą pozytywne też. Jutro rano będę powtarzać
Dam znać jak coś, do oceny hahato zrób z porannego moczu, powinna być możniejsza
reklama
I jak robiłaś?Dam znać jak coś, do oceny haha![]()