reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej dziewczyny, raczej znam odpowiedź, ale muszę się upewnić. Pozytywny według was?
IMG_7345.jpeg
IMG_7344.jpeg

reklama
Witam może ktoś pomoże w interpretacji bo już myślę, że zgłupiałam i widzę coś czego nie ma. Dodam, że jestem dzień przed terminem miesiączki. Robiłam test przed wczoraj wyszedł negatywny ale diabeł mnie podkusił i spojrzałam na niego po pół godz lekką kreską, więc zrobiłam kolejny popołudniu i po 4 min lekką kreska. Odczekałam jeden dzień i dziś rano zrobiłam dwa jeden wygląda tak a drugi nie ma nic… co o tym sądzić? pewnie znów się nie udało a testy mnie oszukują
IMG_7620.png
IMG_7614.jpeg
😅

Witam może ktoś pomoże w interpretacji bo już myślę, że zgłupiałam i widzę coś czego nie ma. Dodam, że jestem dzień przed terminem miesiączki. Robiłam test przed wczoraj wyszedł negatywny ale diabeł mnie podkusił i spojrzałam na niego po pół godz lekką kreską, więc zrobiłam kolejny popołudniu i po 4 min lekką kreska. Odczekałam jeden dzień i dziś rano zrobiłam dwa jeden wygląda tak a drugi nie ma nic… co o tym sądzić? pewnie znów się nie udało a testy mnie oszukują Zobacz załącznik 1686749Zobacz załącznik 1686750😅

Jeśli ten cień cienia pojawił się w czasie, a nie po godzinie to ja uważam, że coś tu jednak widzę. 🙂
I widzę cień na jednym i drugim.

reklama
Idz do laboratorium zrób betę.
Ja jestem ślepa i noszę okulary, no ale ja i w jednym teście i w drugim coś widzę. Chyba aż tak źle że mną nie jest jeszcze żeby widzieć to czego nie ma. 😁 A przynajmniej taka mam nadzieje.
To są zdjęcia tych testów na których widać, ten co nie widać nie dodałam wylądował w koszu 😂 wcześniejszego też nie pokazuje bo był odczytany po godz więc nie ważny ale te były po 4 min lekkie kreseczki a po czasie są jeszcze bardziej widoczne. Nie raz doszukuje się człowiek kresek a są fabryczne dlatego zgłupiałam ☺️ a najbardziej tklo mnie to, ze dziwnie boli mnie brzuch z lewej strony ale nie na dole tylko pod żebrem nie wiem co by to miało znaczyć ale różnie bywa 😅 Dziękuje.

Do góry