asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Dobrze dziękuję bardzoMyślę, że tak. Jeżeli chcesz zobaczyć też zarodek i serce to możesz dodać jeszcze tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobrze dziękuję bardzoMyślę, że tak. Jeżeli chcesz zobaczyć też zarodek i serce to możesz dodać jeszcze tydzień.
tak I tak.Dobrze dziękuję bardzoa orientuje się Pani czy faktycznie bez ubezpieczenia kobieta w ciąży może korzystać z opieki zdrowotnej i czy to normalne że leciutko pobolewa mnie tak jak przed okresem ? Tzn że tak czuję jajniki , mecze się szybko .
tak, mam dokładnie takie same objawyDobrze dziękuję bardzoa orientuje się Pani czy faktycznie bez ubezpieczenia kobieta w ciąży może korzystać z opieki zdrowotnej i czy to normalne że leciutko pobolewa mnie tak jak przed okresem ? Tzn że tak czuję jajniki , mecze się szybko .
tak, mam dokładnie takie same objawy
tez mnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa pobolewa i z jednej strony promieniuje na pośladek ale to chyba też normalne , niestety zakamarki internetu mi wpadły w oczy i już się naczytałam o różnych problemach mam 38 lat i się teraz stresujetak, mam dokładnie takie same objawy![]()
Jak czyli niby faktycznie 2 tydzień?Nie mam też tkliwości piersi ani nie jest mi jakoś niedobrze , wyliczyła mi aplikacja od ostatniego okresu 5 tydzień czyli niby faktyczny drugi
Ja pikole to ja już wszystko pomieszalam ale teraz policzyłam od pierwszego dnia ostatniej miesiączki wychodzi 38 dniJak czyli niby faktycznie 2 tydzień?
Ciążę nie liczy się od owulacji,lecz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki
ja jestem teraz 5+2 i też nie mam jeszcze dużej tkliwości piersi ani mdłości. W poprzedniej ciąży zaczęły się mdłości jakoś koło skończonego 6 tygodnia (6+0). Nie musisz mieć wszystkich objawów, choć wiem że ich brak jest stresującyNie mam też tkliwości piersi ani nie jest mi jakoś niedobrze , wyliczyła mi aplikacja od ostatniego okresu 5 tydzień czyli niby faktyczny drugi
a z aplikacji to ja osobiście polecam PreglifeNie mam też tkliwości piersi ani nie jest mi jakoś niedobrze , wyliczyła mi aplikacja od ostatniego okresu 5 tydzień czyli niby faktyczny drugi
Jak znaleźć lutowe mamy bo jestem tu nowa ?a z aplikacji to ja osobiście polecam Preglife![]()