Ja dostałam plamienie zanim skończyłam pracę, także okres się rozkręcaTak chyba będzie najlepiej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam plamienie zanim skończyłam pracę, także okres się rozkręcaTak chyba będzie najlepiej![]()
Przykro mi, oby następny cykl był szczęśliwyJa dostałam plamienie zanim skończyłam pracę, także okres się rozkręca![]()
Heej, jak lekka kreska była widoczna ? Wczoraj i dziś robiłam testy Pink, planowo 6 dni przed miesiączką, czekam na wynik bety i nie wiem czy się nastawiać :/Wynik już mam, hcg <2,30, także negatywny.
Co ciekawe, zrobiłam też dzisiaj test z pink ale płytkowy i znowu mam lekką kreskę. Także nie wiem czemu te pinki tak wychodzą.
Wygląda na pozytywny. Te płytkowe z pink mi się kiepsko wybarwiałyHeej, jak lekka kreska była widoczna ? Wczoraj i dziś robiłam testy Pink, planowo 6 dni przed miesiączką, czekam na wynik bety i nie wiem czy się nastawiać :/
Po 3 min, ale już mam wynik bety. 9340 mIU/mla po jakim czasie od testu zrobione zdjęcie?
Po 3 min, ale już mam wynik bety. 9340 mIU/mlZ wyniku wychodzi początek 6 tygodnia
![]()
No dużo, autorko, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Jesteś 6 dni przed terminem okresu?
Beta ponad 9000 na takim etapie jeśli nie spóźnia Ci się okres to BARDZO dużo. Więc chyba coś źle liczysz?
Jesteś 6 dni przed terminem okresu?
Beta ponad 9000 na takim etapie jeśli nie spóźnia Ci się okres to BARDZO dużo. Więc chyba coś źle liczysz?