reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Gratulacje 🥰 ja byłam dziś u lekarza z powodu bólu podbrzusza . Na tą chwilę wszystko wygląda dobrze , na usg widac póki co tylko maleńki pecherzyk, za 2 tygodnie na kolejną wizytę mam sie zgłosić. Wieku ciąży nie da sie jednoznacznie u mnie określić bo mialam cykl wywolywany i mialam krwawienia przerywane . Jestem 17 dni po owulacji . Mam nadzieję ze na następnej wizycie juz bedzie widać czy jest zarodek .
Ale jak wiesz, kiedy byla owulacja to da sie ustalić wiek ciąży. No i z USG by się dało. Jak 5dni temu mialas betę ponad 60, to na USG jeszcze wręcz nie powinno być nic widać.

Jak myślicie? Miesiączka spóźnia mi się 4 dni, w poniedziałek robiłam ten sam test, nawet cienia nie było. Czy tyle po spóźnionym okresie nie powinna być ciemniejsza? Test o czułości 10
Zobacz załącznik 1715839
Jezeli jest tak jak na zdjeciu, czyli ciemniejsza na dole i jaśniejsza na górze, to masz wadliwy test

Jezeli jest tak jak na zdjeciu, czyli ciemniejsza na dole i jaśniejsza na górze, to masz wadliwy test
Na żywo kreska jest jednolita, dziś powtórzyłam i wyszła taka sama lub minimalnie jaśniejsza. Jutro zrobię jeszcze raz a w poniedziałek pójdę na betę. Chociaż kiepsko to widzę bo dziś 16/17 dpo

Na żywo kreska jest jednolita, dziś powtórzyłam i wyszła taka sama lub minimalnie jaśniejsza. Jutro zrobię jeszcze raz a w poniedziałek pójdę na betę. Chociaż kiepsko to widzę bo dziś 16/17 dpo
z mojego przykładu - też miałam taką słabą kreskę 4 dni po terminie spodziewanej @ :) w moim przypadku owulacja po prostu się przesunęła, dzisiaj beta już 508

z mojego przykładu - też miałam taką słabą kreskę 4 dni po terminie spodziewanej @ :) w moim przypadku owulacja po prostu się przesunęła, dzisiaj beta już 508
Zrobiłam betę dziś, czekam na wyniki. Jedna blada kreska by mnie nie martwiła ale trzy dni pod rząd kreska nawet minimalnie nie ściemniała. Był weekend więc nie miałam szans skoczyć na betę i już się naczytałam czarnych scenariuszy

reklama
reklama
Do góry