reklama
Coronita
Fanka BB :)
miałam podobny wlasnie jakies 9 dni po inseminacji a później, w kolejnych dniach kreska tylko ciemniałaA ten dziewczyny? 9 dni po owulacji.
Paula. sz
NegatywnyA ten dziewczyny? 9 dni po owulacji.
No ja miałam tak że robiłam testy te właśnie i chyba z 3 albo 4 wyszły pozytywne a w ciąży nie byłam niestetyZobacz załącznik 172635822.10 na usg widac bylo ze jestem przed owulacją. Tego tez dnia test owulacyjny pozytywny ,23.10 również pozytywny . Dzisiaj z porannego moczu zrobilam ciązowy i taki wynik . Czy to mozliwe ze juz by bylo widac ? Czy moze" pre test" ma do siebie to ze wychodzi taka kreska mimo braku ciązy ?
Zlota11111
Dziewczyny widzicie druga kreske
? 11 dpo
Kitsune
Moderator
WidaćDziewczyny widzicie druga kreskeZobacz załącznik 1727472? 11 dpo
Lady Strejser
Ale to zdjęcie się ogromne załadowałoDziewczyny widzicie druga kreskeZobacz załącznik 1727472? 11 dpo
No ja widzę różową kreskę także gratulacje
Zlota11111
Widać![]()
dziękuję, narazie chłodno podchodzę do sprawnyAle to zdjęcie się ogromne załadowało
No ja widzę różową kreskę także gratulacje![]()
Cześć
sama nie wiem co mam myśleć. Jakie macie doświadczenia z testami easy@home ? Mam dziwna sytuację dzisiaj 12 dc testy owulacyjne wychodzą wysokie caly czas od momentu zakończenia miesiączki 4.11. Teoretycznie owulacji jeszcze nie było. Ostatnia miesiączka trwała 3 dni a poprzedziło ja plamienie którego nigdy nie mialam . A z racji ze kupiłam duze opakowanie testow to swterdzilam juz wczoraj ze zobaczę czy dają one jakieś cienie czy sa ok . No i tak wczorajszy test kreska druga wyszla po czasie wiec stwordzilam ze trzeba brać je z przymrozeniem oka ale disiaj wyszla w ciągu 5 minut
czy mozliwa była owulacja podczas miesiączki? Czy po prostu trafiła mi sie felerna seria tych testow
pozdrawiam 
1 zdjecie z wczoraj 2 następne z dzisiaj
Załączniki
reklama
loumarie
Cześćsama nie wiem co mam myśleć. Jakie macie doświadczenia z testami easy@home ? Mam dziwna sytuację dzisiaj 12 dc testy owulacyjne wychodzą wysokie caly czas od momentu zakończenia miesiączki 4.11. Teoretycznie owulacji jeszcze nie było. Ostatnia miesiączka trwała 3 dni a poprzedziło ja plamienie którego nigdy nie mialam . A z racji ze kupiłam duze opakowanie testow to swterdzilam juz wczoraj ze zobaczę czy dają one jakieś cienie czy sa ok . No i tak wczorajszy test kreska druga wyszla po czasie wiec stwordzilam ze trzeba brać je z przymrozeniem oka ale disiaj wyszla w ciągu 5 minut
czy mozliwa była owulacja podczas miesiączki? Czy po prostu trafiła mi sie felerna seria tych testow
pozdrawiam
Ja zawsze chwalę easy@home bo były to pierwsze testy, które wyłapały mi ciążę. Wszelkie Facelle, Pinki widziały ją dopiero za parę dni.
To nie tylko moje doświadczenie.