reklama
Coronita
Fanka BB :)
a zrob sobie betę. Prawdę ci powie.Hmm moze w takim razie spróbuję zrobić test innej firmy ale czy jest sens Kurcze to 12 dcniby człowiek dorosly wie jak to działa a tu rozum płata figle
![]()
Goodka
Moderator
Daj znać co tam wyjdzieHmm moze w takim razie spróbuję zrobić test innej firmy ale czy jest sens Kurcze to 12 dcniby człowiek dorosly wie jak to działa a tu rozum płata figle
![]()
Faktycznie widać coś na tych testach
Zlota11111
Dziś HCG 4,39 hmmmAle to zdjęcie się ogromne załadowało
No ja widzę różową kreskę także gratulacje![]()
Coronita
cos chyba startuje. Powtórz po jutrze.Dziś HCG 4,39 hmmm
loumarie
Czesc, dzis 29 dc, i taki test, chyba pozytywnypopoludniowy sik bo nie moglam wytrzymac do jutra
jutro rano tez zrobie dla pewnosci
Jak najbardziej to pozytyw.
Zlota11111
Patka2207
powtórz sobie jutro przyrost bety. Gratuluję.. słaba bo słaba ale chyba jest druga
reklama
daariaa9
Zrobiłam identycznie, przy testach owulacyjnych chciałam sprawdzić ciążowy i dał mi taką kreskę, że z daleka było widać (oczywiście nie było ciąży bo czekałam na owulację) później dziewczyny robiły też i na kilka jedna też miała cień bez ciąży.Cześćsama nie wiem co mam myśleć. Jakie macie doświadczenia z testami easy@home ? Mam dziwna sytuację dzisiaj 12 dc testy owulacyjne wychodzą wysokie caly czas od momentu zakończenia miesiączki 4.11. Teoretycznie owulacji jeszcze nie było. Ostatnia miesiączka trwała 3 dni a poprzedziło ja plamienie którego nigdy nie mialam . A z racji ze kupiłam duze opakowanie testow to swterdzilam juz wczoraj ze zobaczę czy dają one jakieś cienie czy sa ok . No i tak wczorajszy test kreska druga wyszla po czasie wiec stwordzilam ze trzeba brać je z przymrozeniem oka ale disiaj wyszla w ciągu 5 minut
czy mozliwa była owulacja podczas miesiączki? Czy po prostu trafiła mi sie felerna seria tych testow
pozdrawiam
1 zdjecie z wczoraj 2 następne z dzisiaj
Kup inny i sprawdź np. Pink strumieniowy lub mi ostatnio bardzo szybko ciążę potwierdziły paskowe facelle. Albo beta