Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
Ostatnio kupiłam dwa testy. Jeden jeszcze jest nieużyty. Poczekam parę dni i znowu zrobię, może wtedy ta kreska będzie bardziej widoczna
Dokładnie, możesz zrobić test jutro z pierwszego porannego moczu. Koniecznie daj znać co wyszłoOstatnio kupiłam dwa testy. Jeden jeszcze jest nieużyty. Poczekam parę dni i znowu zrobię, może wtedy ta kreska będzie bardziej widoczna![]()
Pink test eco mam ten drugi. Może i jutro zrobięDokładnie, możesz zrobić test jutro z pierwszego porannego moczu. Koniecznie daj znać co wyszło![]()
Ja myśle ze będzie ciemniejsza. Ciesz się i testuj tyle ile masz ochotę! PowodzeniaPink test eco mam ten drugi. Może i jutro zrobięW następnym tygodniu kusi mnie by kupić Clearblue ten cyfrowy i sprawdzić co on może pokazać.
Zrobiłam o 8:20 dzisiaj ten kolejny pink testJa myśle ze będzie ciemniejsza. Ciesz się i testuj tyle ile masz ochotę! Powodzenia ❤