Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
Dzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]Możesz pójść o dowolnej porze dniaNie trzeba być na czczo
Moja przyjaciółka, ma 5 dzieci, i ona mówi że nie musiał testu robic , zawsze jak miala metaliczny smak w ustach to woedziala ze ciazaDzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]
Ja mialam razDzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]
Ja sama tego nie wyczułam, nie rozpoznałam nawetJa mialam raz![]()
No i może dobrze bo jesli to ciaza to beta Ci urosnie i bedzie lepiej widacJa sama tego nie wyczułam, nie rozpoznałam nawetNie mam testów już do zrobienia . Nie mam też teraz przez najbliższe dni możliwości pojechać do laboratorium, bo jest w zupełnie inną stronę niż jeżdżę do pracy. A w pracy od rana do 20 i wszystko w biegu po skończonej pracy. Poczekam te parę dni jakoś wytrzymam i pójdę po te Facelle i pewnie Clearblue cyfrowy. Już jestem tak ciekawa.... uschnę z ciekawości do poniedziałku
![]()
Biel az razi dla mnieHej dziewczyny a ja mam pytanie za kolezanke bo ja mam zdanie ze to test9wa kreska a ona ze widzi cien... co Wy o tym myslicie? Dla mnie negatyw
hahah dokladnieBiel az razi dla mnie
Tu nic nie ma ,bielHej dziewczyny a ja mam pytanie za kolezanke bo ja mam zdanie ze to test9wa kreska a ona ze widzi cien... co Wy o tym myslicie? Dla mnie negatyw