Zakolorowana
Fanka BB :)
@carsiemel To może dołączysz do nas - czerwcowych mam
. No chyba że będziesz już lipcowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Test zrobiłam (naprawdę) 8dpo. Więc chyba lipcowe@carsiemel To może dołączysz do nas - czerwcowych mam. No chyba że będziesz już lipcowa
Dokładnie rok temu o tej porze wyszła mi blada kreska , miał być lipcowy ale postanowił się pospieszyć z wychodzeniem i jednak jest czerwcowyTest zrobiłam (naprawdę) 8dpo. Więc chyba lipcowe![]()
Zobaczymy jak to będzieDokładnie rok temu o tej porze wyszła mi blada kreska , miał być lipcowy ale postanowił się pospieszyć z wychodzeniem i jednak jest czerwcowy![]()
I wszystkie pozytywne, prawda? Mój pierwszy był bladszy od TwojegoZobaczymy jak to będzieJa dopiero dziś zrobiłam betę, ale nie byłabym sobą gdybym się zrobiła kolejnych 50 testów
![]()
Pozytywne, ale kreseczki trochę jaśniejsze niż wczoraj. Chyba kwestia innej czułości testuI wszystkie pozytywne, prawda? Mój pierwszy był bladszy od Twojego
Pozytywne, ale kreseczki trochę jaśniejsze niż wczoraj. Chyba kwestia innej czułości testuZobacz załącznik 1455530
Wynik dopiero w poniedziałekI jak beta ?