Zakolorowana
Fanka BB :)
@carsiemel To może dołączysz do nas - czerwcowych mam
. No chyba że będziesz już lipcowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test zrobiłam (naprawdę) 8dpo. Więc chyba lipcowe@carsiemel To może dołączysz do nas - czerwcowych mam. No chyba że będziesz już lipcowa
Dokładnie rok temu o tej porze wyszła mi blada kreska , miał być lipcowy ale postanowił się pospieszyć z wychodzeniem i jednak jest czerwcowyTest zrobiłam (naprawdę) 8dpo. Więc chyba lipcowe![]()
Zobaczymy jak to będzieDokładnie rok temu o tej porze wyszła mi blada kreska , miał być lipcowy ale postanowił się pospieszyć z wychodzeniem i jednak jest czerwcowy![]()
I wszystkie pozytywne, prawda? Mój pierwszy był bladszy od TwojegoZobaczymy jak to będzieJa dopiero dziś zrobiłam betę, ale nie byłabym sobą gdybym się zrobiła kolejnych 50 testów
![]()
Pozytywne, ale kreseczki trochę jaśniejsze niż wczoraj. Chyba kwestia innej czułości testuI wszystkie pozytywne, prawda? Mój pierwszy był bladszy od Twojego
Pozytywne, ale kreseczki trochę jaśniejsze niż wczoraj. Chyba kwestia innej czułości testuZobacz załącznik 1455530
Wynik dopiero w poniedziałekI jak beta ?