A
Andzia92
Gość
Właśnie w sobotę idę na drugą 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia i aby Twoja beta pięknie rosłaWłaśnie w sobotę idę na drugą![]()
trzymam kciuki, zrób też progesteron, to dużo Ci powieWłaśnie w sobotę idę na drugą![]()
Ja te plamienia miałam bardzo skąpe taka brązowa wydzielina,dziś już jest taka bardziej przezroczysta i ciągnąca taka jak płodny .Mi też testy pozytywne wychodziły; zrobiłam betę, bo dostałam plamienia. Beta wyszła 30,22 bardzo niska, 1.11 dostałam krwawienie i na sor stwierdzili ciążę biochemiczną, dlatego dobrze jest powtórzyć badanie krwi czy jest przyrost, ja musze takie wykonać czy spadła czy organizm się dobrze oczyścił.
Dobrze i dziękuję za radę :*trzymam kciuki, zrób też progesteron, to dużo Ci powie
Bardzo ładny przyrostDziewczyny mam wyniki dzisiejszej bety jak myślicie dobrze jest ? Według wskaźników chyba tak![]()
Super !Dziewczyny mam wyniki dzisiejszej bety jak myślicie dobrze jest ? Według wskaźników chyba tak![]()
Macica się rozciągaAle mam problem strasznie bolą mnie krzyże a o nogach to już nie wspomnę :/ miała tak któraś ?