G
guest-1678472652
Gość
Czy jak się ma PCOS to ciężko zajść w ciążę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zależy. Każdy organizm jest inny trochę się staraliśmy ale Sie nie udawało, więc przestaliśmy po prostu nie pilnowaliśmy. Jak zaszłam dwa lata temu w ciążę to poroniłam w 4tyg.Czy jak się ma PCOS to ciężko zajść w ciążę?
Otóż to. Ogólnie duphaston bardzo mi pomógł jeśli chodzi o ciężkie miesiączki, i uregulował , ale znowu coś poszło nie tak . Musisz wyregulować @ i najlepiej jeśli wie się kiedy ma się owulacjęPrzykro mi bardzo . Też się staram o dziecko bo nic nigdy nie wiadomo przy takim okresie
Dokładnie. Też długo o tym nie myślałam, chciałam ale nie na siłę. A teraz myślę , że jest odpowiedni czas. Mam również wsparcie w narzeczonym bo oboje chcemy dzieckaLepiej teraz zajść niż później żałować
W pcos ciężko jeśli chodzi o owulację, najlepiej potwierdzić na monitoringu bądź testy owulacyjne ja kupiłam właśnie na cały miesiącCo drugi dzień się kochaliśmy .Ale myślę że się nie udało
Jeśli wiesz kiedy mogło dojść do zapłodnienia to może zrób betę będziesz miała pewnośćCo drugi dzień się kochaliśmy .Ale myślę że się nie udało