• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy test DOZ strumieniowy oszukuje

Jaśkad

Aktywna w BB
Czesc dziewczyny.
Zrobiłam wczoraj testy DOZ strumieniowe z popoludniowego moczu. Wyszly pozytywne od razu. Cienkie, ale moim zdaniem to pozytyw.

Dziś rano zrobiłam pinka - negatywny. Tak się zmieszałam, że nie poszlam na bete. Co mam o tym myslec?

Nie do konca wiem ile mam do miesiączki, bo mam cykle nieregularne.

Macie jakies doswiadczenia z tymi testami?

Załączniki

• 20260210_103803.jpg
    20260210_103803.jpg
    960,5 KB · Wyświetleń: 301
  • 20260210_103813.jpg
    20260210_103813.jpg
    988,5 KB · Wyświetleń: 198
reklama
Mnie nigdy strumieniowe z doz nie oszukały, wyłapywały mi betę na poziomie 4 🤷🏻‍♀️ ale wiadomo, to w końcu tylko plastik i papier.
Masz je jeszcze? Może powtórz jutro z porannego moczu

Nie mam, mąż mi dokupi jak będa w aptece. Te kupiłam przez internet. 🫣 i jak zobaczylam jeden pozytyw to chcialam sprawdzić czy to nie felerny test 🙄

Mnie nigdy strumieniowe z doz nie oszukały, wyłapywały mi betę na poziomie 4 🤷🏻‍♀️ ale wiadomo, to w końcu tylko plastik i papier.
Masz je jeszcze? Może powtórz jutro z porannego moczu

reklama
Czesc dziewczyny.
Zrobiłam wczoraj testy DOZ strumieniowe z popoludniowego moczu. Wyszly pozytywne od razu. Cienkie, ale moim zdaniem to pozytyw.

Dziś rano zrobiłam pinka - negatywny. Tak się zmieszałam, że nie poszlam na bete. Co mam o tym myslec?

Nie do konca wiem ile mam do miesiączki, bo mam cykle nieregularne.

Macie jakies doswiadczenia z tymi testami?
Te pinki słabo się wybarwiają. Niestety nie mam już zdjęć, ale różnica jest bardzo duża między strumieniowym, a płytkowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry