na pewno trzeba skonsultowac sie lekarzem. Doraznie radze smarowac malucha kremami Pharmaceris AT nie wysuszaja skorki i lagodnie koja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce Cie załamywać,ale ryby niestety też często uczulają.A po za tym na początku dieta,a potem powolutku wprowadzasz nowe pokarmy,aby sprawdzic,co uczula.Ja byłam ponad rok na diecie bardzo podobnej i żyje,mam sie dobrze i moje dziecko tez.Pamiętaj tylko o uzupełnianiu wapna jakimś preparatem np.Osteovit lub Calperos 1000.Dasz rade ,zobaczysz,powodzenia.No i na Smyku Pani doktor mi odpisała, możliwe że to faktycznie alergia, mam odstawić nabiał, orzechy ,cytrusa,jajka,wieprzowine,wołowine,czekoladę,kakao. Co ja będe jadła?Tym bardziej ,że mięsa poza rybami nie jem, jedynie warzywka i rybki mi pozostały. Zastosuję diete i zobaczymy czy objawy u mojego synka znikną.