Merykejt43
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko będzie okejTak. Test pozytywny. Śluz beżowy
Załączam Zdjęcia testów
Właśnie zamierzam też jutro ten progesteron zbadaćGratulacje, ja mogę jeszcze doradzić żeby po za betą progesteron zbadać i udać się na wcześniejszą kontrolę do ginka
Mam bardzo obolałe piersi I powiększone strasznie poza tym jestem zmęczona. Miałam ciągnięcie brzucha ale to 3 dni temu i raz tydzień temuJakieś objawy, bol brzucha piersi ?![]()
No jak 20 Ci takie wychodzą to ciążaZałączam Zdjęcia testów
Nie każda. Ja miałam dwie kreski na teście a wynik bety, i to pozytywne krewskk na dwóch różnych testach.Nie jestem lekarzem, ale każda, nawet blada kreska oznacza ciążę. Tak jak ktoś napisał wyżej - plamienie może było związane z zagnieżdżaniem. Najlepiej zrobić betę. Koszt mniej niż 40 złotych.
Trzymam kciuki!
A wynik bety ujemny*Nie każda. Ja miałam dwie kreski na teście a wynik bety, i to pozytywne krewskk na dwóch różnych testach.